aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 na bazs szted mé hívott fönököm :?: :( meetin' volt 1től :lol: én montam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 keresni kell vmi műanyagost megvannak milyen toldatokat szeretnék :( :lol: ilyet előre és ilyet hátra Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 na bazs szted mé hívott fönököm :?: :( meetin' volt 1től :lol: én montam :lol: de akkó no para, max kicsit késtél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 keresni kell vmi műanyagost megvannak milyen toldatokat szeretnék :lol: :lol: ilyet előre és ilyet hátra közlekedni már nem akarsz, ugye? :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 no para csak 1 órát késtem a 90 pereces meetinből... nem baj legalább örültek nekem :( Redi a hácssó nekem is hasonlow lesz, előre meg ohne mert nem akarok havat meg szart lapátolni az fkf helyett :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 közlekedni már nem akarsz, ugye? :D :( Mármint saját Gsi-vel Budapesten :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 közlekedni már nem akarsz, ugye? :lol: :( ugyanugyan ne legyél ilyen negativ már :lol: ha megnézed az enyém sincs lejjebb...bár előre vmit okosítani kell mert az mág télleg csatornafedélgyilkos lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 ha megnézed az enyém sincs lejjebb...bár előre vmit okosítani kell mert az mág télleg csatornafedélgyilkos lenne :( nem tom szerintem ez az astra nincs leültetve, csak a kerékméret csalóka de lehet, hogy tévedek Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 nem tom szerintem ez az astra nincs leültetve, csak a kerékméret csalóka de lehet, hogy tévedek erről beszélek...meg ugye a toldás miatt is csalóka...meglátom...de vmit kellene csinálni mert ez igy csak egy fehér asztra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 erről beszélek...meg ugye a toldás miatt is csalóka...meglátom...de vmit kellene csinálni mert ez igy csak egy fehér asztra :( te! én arra gondoltam, hogy amit linkeltél, az nincs ültetve, a tiéd meg van ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 keresni kell vmi műanyagost megvannak milyen toldatokat szeretnék :( :lol: ilyet előre és ilyet hátra Hátra 1Xű, mert szerválsz egy síma Astra első lököst, aztán kettévágod, majd berácsoztatod, és hozzáragasztják.Aztán már kész is.Asszem volt fent egy ilyen gép a kluboldalon!!! Azaz első sztem felejtős, mert max. akkor csak demo verda lenne a tiédből! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 te! én arra gondoltam, hogy amit linkeltél, az nincs ültetve, a tiéd meg van ;-) azt kell mondjam ez a 4 centi sztem lóférfinemiszerv....már ha van annyi 1általán Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Hátra 1Xű, mert szerválsz egy síma Astra első lököst, aztán kettévágod, majd berácsoztatod, és hozzáragasztják.Aztán már kész is. na, az olyan is :-P szerencsére Redi nem a gagyi megoldások híve :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 azt kell mondjam ez a 4 centi sztem lóférfinemiszerv....már ha van annyi 1általán figy! nekem volt fent a calin rendes lökös és utána egy kb 10 centivel alacsonyabb is ezek után elgondolkoztam az ültetés értelmén (akkor már egy centi is sokat számított volna) és az első cucc, amit te linkeltél, az legalább 8-9 centi, szűkebben meg nem is mutat Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 na, az olyan is :-P szerencsére Redi nem a gagyi megoldások híve :-D Sztem nincs igazán gagyi munka, csak szarul dolgozó emörkék, akik magukat szakinak mondják.Amúgy ha igényesen össze van illesztve és fényezve, meg nem mondod, hogy "házituning"! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 figy! nekem volt fent a calin rendes lökös és utána egy kb 10 centivel alacsonyabb is ezek után elgondolkoztam az ültetés értelmén (akkor már egy centi is sokat számított volna) és az első cucc, amit te linkeltél, az legalább 8-9 centi, szűkebben meg nem is mutat ezért keresek vmi műanyagos pacákot akivel jól el tudunk agyalni ezen a kérdésen...hátha mond vmi ügyes megoldást az első lökösömet mindenképp rendbe kell hozatni, a hátsóba meg pótolni kell a kipufnál le van törve egy darabka, majd akkor körbetapogatózom a témán de mondom valamit csinálnom kell vele :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Sztem nincs igazán gagyi munka, csak szarul dolgozó emörkék, akik magukat szakinak mondják.Amúgy ha igényesen össze van illesztve és fényezve, meg nem mondod, hogy "házituning"! :wink: láttam már olyat, úgy, hogy szépen megvolt csinálva nem odavaló szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 de mondom valamit csinálnom kell vele :lol: :lol: add el nekem ;-) :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Sztem bazs megest hüeséget beszézel bocsáss meg, de miért lenne gagyi mo amit Wolfi említett? He? Nem pár órája beszéztük Zsoltival, hogy sok kancsó műanyagos üvegszál és tsai?? Miért ne lenne joe a gyári műanyagból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Szerintem gyári lökösforma megtartásával mindenképpen nagyon csúnya az a szoknya+rács. Viszont ha nem az aljához van toldva, hanem az egész együtt van és egységet alkot (ezt most nem tudom normálisabban megfogalmazni), akkor meg gyönyörű. Különösen kétoldali kipuffal. :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Szerintem gyári lökösforma megtartásával mindenképpen nagyon csúnya az a szoknya+rács. Viszont ha nem az aljához van toldva, hanem az egész együtt van és egységet alkot (ezt most nem tudom normálisabban megfogalmazni), akkor meg gyönyörű. Különösen kétoldali kipuffal. :wink: 8) Eről beszéltem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Sztem bazs megest hüeséget beszézel bocsáss meg, de miért lenne gagyi mo amit Wolfi említett? He? Nem pár órája beszéztük Zsoltival, hogy sok kancsó műanyagos üvegszál és tsai?? Miért ne lenne joe a gyári műanyagból? mert az első lökös alja szűkebb, mint a hátsó lökös és nem néz ki jól erről beszélek én ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 mert az első lökös alja szűkebb, mint a hátsó lökös és nem néz ki jól erről beszélek én ;-) És itt jön a képbe egy ügyes kezű műanyagos+fényező!!!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 És itt jön a képbe egy ügyes kezű műanyagos+fényező!!!!! :( nekem akkor se fog tetszeni ;-) de attól még másnak lehet az szép én pl a hátulját hagynám úgy, ahogy van, gsi segge tökéletes sőt az elejét is hagynám, gyári lökös, alatta a gyári koptató az úgy tökéletes, csak le kell ültetni az autót rendesen és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Nekem a gyári koptató is leszakadt... :roll: A toldat meg már be sem férne... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts