J0hnny Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Vett slagot az obiban és ráhúzta a rugóra :rolleyes: ;) ;) Most jöttem a bécsi úti prakitkerből,tényleg van akciós slag! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Én amit írtam a kötöszködésre értettem ;) Ha tudtam volna hogy így veszed másképp fogalmazok :rolleyes: Toom, csak vicc volt. Nem iylen, amikor kötöcccccködöm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Vett slagot az obiban és ráhúzta a rugóra :rolleyes: ;) ;) baumax, és legalább le van ültetve :lol: :lol: B) egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég.... Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Megint van egy kérdésem amire remélem senki sem írja hogy hogyan lehet ilyen hülyeséget kérdezni. Astra ülés fabrikálás nélkül befér b corsaba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 baumax, és legalább le van ültetve ;) ;) :lol: egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég.... Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :rolleyes: milyen hosszú kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 baumax, és legalább le van ültetve :lol: :lol: B) egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég.... Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :lol: Mármint tuningolász szempontjából szegényes a Baumax ? :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 baumax, és legalább le van ültetve :lol: :lol: B) egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég.... Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :lol: bazz bazz azt hittem poénkodtok de ez kééész :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 baumax, és legalább le van ültetve ;) ;) :lol: egyébként túl vékony a fala vmi vastagabb kéne, ami itthon volt az csak egyre volt elég.... Vmi 5let h hol lehet vastagabb falút kapni mert ezek a hobbybarkácsboltok felhozatala(baumax Obi stb.) elég szegényes :rolleyes: Hidraulika csőnek vastag a fala és vásznazott, van több féle méretben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 bazz bazz azt hittem poénkodtok de ez kééész :rolleyes: ;) ;) Szerinted egy astásnak megfordulna a fejébenilyesmi??????Még viccből sem :lol: :lol: :lol: De tény hogy jó ötlet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Szerinted egy astásnak megfordulna a fejébenilyesmi??????Még viccből sem :rolleyes: ;) ;) Direkt nem írtam be, hogy ennyire Kadettosok nem lehetnek de nem akartam feszíteni a húrt :lol: Egyébként megjöttem.....hiányoztam valakinek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Egyébként megjöttem.....hiányoztam valakinek? :lol: :lol: :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 vízben van és mütymüty=vizimütymüty hegyen van és mütymüty=eltévedt vizimütymüty :rolleyes: ;) ;) kakukk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 vízben van és mütymüty=vizimütymüty hegyen van és mütymüty=eltévedt vizimütymüty :rolleyes: ;) ;) kakukk Vízben megy és motyog = motyogató rongy a vizimütyütyü barátja! :lol: B) Kakukk neked is! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 :lol: :rolleyes: ;) ;) Ja...... Hogy volt valahol ? Én azt hittem, hogy sok a melója :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Ja...... Hogy volt valahol ? Én azt hittem, hogy sok a melója :rolleyes: ;) ;) Van akinél az élet így bosszulja meg magát... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Egyébként megjöttem.....hiányoztam valakinek? ;) APEH? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 kocsogok ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Vízben megy és motyog = motyogató rongy a vizimütyütyü barátja! :rolleyes: :lol: Kakukk neked is! ;) ;) két pösze vizi moszat beszélget: -ön moszat? -nem, én magam moszok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Direkt nem írtam be, hogy ennyire Kadettosok nem lehetnek de nem akartam feszíteni a húrt ;) Egyébként megjöttem.....hiányoztam valakinek? ;) ezek után szerinted? :rolleyes: Ahogy Coupe mondaná ez egy Astrásnak nem jutna eszébe :lol: , vajon miért???? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 ######a :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 ezek után szerinted? :rolleyes: Ahogy Coupe mondaná ez egy Astrásnak nem jutna eszébe ;) , vajon miért???? ;) :lol: Mert egy Astrás ,,,, nem SZARRAL gurigázik! :lol: :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Mert egy Astrás ,,,, nem SZARRAL gurigázik! ;) ;) :lol: :lol: Pont az mondja aki WCpapír gurigát épít a kocsijába... :rolleyes: :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Pont az mondja aki WCpapír gurigát épít a kocsijába... :rolleyes: ;) ;) :lol: Papír, ami elérhető ! Ugyebár :lol: :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Pont az mondja aki WCpapír gurigát épít a kocsijába... :rolleyes: ;) ;) :lol: A WCpapír a szar ellen van. Csak hogy védjem az astrások becsületét :lol: Lehet nekem is azt kellett volna raknom a versenygépsasba, és boldog lennék most is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Pont az mondja aki WCpapír gurigát épít a kocsijába... :rolleyes: ;) ;) :lol: Na megszólatá.... Azóta új konzol van :lol: Szal Nyasgem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts