bazs Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 valahogy asszony arca is sokat sejtet a háttérben valami olyasmi van az arcára írva, hogy "Jézusom, mekkora szar ez! Kellett ez neki? Most megint nem én leszek az első..." :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 És mitől 171 paci??? :( Attól a kapcsolható chiptől :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Hol is van egy ilyen vas?1.2M környékén? :roll: Ez engem is érdekelne, mert ez majdnemolyan mint az enyém. Csak nekem egy évvel fiatalabb, és egy szük 10essel kevesebb km van benne. Viszont nincs chip chips, meg enzó meg mit tom én mi. jah.. bőr..de az nem is kellene :( Szörnyű h 2 év alatt mennyit veszít a kocsi az értékéből.. nah mindegy.. nem szabad ezen filózni :lol: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 De jobban fejlődsz mint én :wink: nekem sacc 3-4éve van kocsim a gsi meg szeptemberben lesz két éve.. de amit én csináltam tanúltam nem sok minden :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 bazs mielött családi tragédiába fullasztanád a gsi építésem a kedvesem mindig is tudta h nem ő az első. Illetve a mai napig nem tudja hogy ő az, de ez jobb is így, nehogy Lbízza magát :( Ééééés majd akkor recsegj itt nekem kitiltásról, ha csak a 10edét megtetted a vasadért -hogy is mondtad? a tragacsodért- amit jómagam :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 te most kóstolgatsz? :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 te most kóstolgatsz? :-D csak szeretnéd öccssseee :( száj mán le a high lowról és holnap karikázz felém,viszem a cuccost ééééés OPELace Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 magas ló? te mirű beszész, bazz? :roll: holnap legyen nálad zsé is, akkor megpróbálom holnap, vagy csütörtökön elutalni Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 kiroá 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 viszont te cseréled az égőmet ezért :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 viszont te cseréled az égőmet ezért :lol: baszod a qrváját neki c20letet szabad esetleg :?: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 i think it'z not bad.... LNK Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 baszod a qrváját neki c20letet szabad esetleg :?: :( nekem még elég az xe, köszi ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 hát ez az ott a ulcsszó: MÉG :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Attól a kapcsolható chiptől :wink: Ja így már értem... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Bazs lesz ez még így se... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Bazs lesz ez még így se... :( pont erről vakertam nekije :wink: Neked koma mikorra van meg a new fény? bazs bá te mikor tekersz felém kb :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 18-a környékén... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 18-a környékén... :roll: nu végre :( kiv leszek rá ha joe akkor lehet mejek oda fényelni... érdekes most akikkel beszéztem 1iknek sem volt baj,h vizbázisú a festéééék :roll: még 1-2 helyen megérdeklödöm csak ugye a suxx ott kezdődik h 2 színű lesz, ki kell ragasztani namost akkor jóval többet kell állnia kamrában... az meg zsé, de keményen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Hát igen, mert meg kell várni az egyik szín száradását...utána lehet csak kiragasztani... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 ....érdekes most akikkel beszéztem 1iknek sem volt baj,h vizbázisú a festéééék :roll:.... Elvileg az a "jövő", környezetbarát(abb) kencefice. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 i think it'z not bad.... LNK mi az extra rajta? :( mongyuk kircsi a felni bazs ha kruzolsz a városban gyere ide is mutogatni a verdát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Elvileg az a "jövő", környezetbarát(abb) kencefice. igen csak most még okoskodnak egy csomóan h így nem jó úgy nem jó közben csupán a bibi az a 6-7 bar különbség ami egy robot és egy kézi pisztoly között van... na ezt kell korrigálni nu meg ugye hiába jövő zenéje, kicsit 3x gázosabb, mert vízbázisú és elnyelni a szervezet, mint geri a jégert és nem kicsit mérgező..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 nu meg ugye hiába jövő zenéje, kicsit 3x gázosabb, mert vízbázisú és elnyelni a szervezet, mint geri a jégert és nem kicsit mérgező..... Erről mesélt érdekeset az egyik fényező srác... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 az tény ha bekerül a szervezetbe akkor istenmecssss van mert az para :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts