Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Hát de ezt első blikkre senki nem érti meg... Meg van aki másodikra sem...(Nevet most nem írnék, aki tudja annak grat... :roll: ) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 miről is van szó kollégák?? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Hát csekk disz meg tulképpen a MOTE vs egyébb nem nyilvántartott klubbokról, hogy miért is van ez... :roll: =széthúzás... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 ....Anti+1 autó =Geri Anti+vezér+generál=Geri-minusz sokk felesleges cucc!!!!.... Kicsit naiv vagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Kicsit naiv vagy Me? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Me? Könnyítés nem minden :wink: Jelenlegi állapothoz képest, milyen alkatrészek megfosztásától várod a komolyabb tömegcsökkenést ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Könnyítés nem minden :wink: Jelenlegi állapothoz képest, milyen alkatrészek megfosztásától várod a komolyabb tömegcsökkenést ? Kiveszi a motort... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Hááát. Most nem sorolom fel, de shimán lehet még kifele szedegetni, csak már most is a stabilitás, mint fogalom megszünni láccik :roll: Pista most metingeltem egy emberkével, aki mint kiderült ismer téged, sőt még a tiszteletbeli autódat is szokta hekkelni.... namiccólsz kicsi a világ mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Kivel is??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Attila, nem hiszem, hogy ismernéd, 1 bordeaux kadettja van :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Hááát. Most nem sorolom fel, de shimán lehet még kifele szedegetni, csak már most is a stabilitás, mint fogalom megszünni láccik :roll:Akkor talán nem kellene tovább könnyíteni a GSI Light-ot :roll: Hanem majd némi lóerőt belecsempészi motortérbe :wink: Pista most metingeltem egy emberkével, aki mint kiderült ismer téged, sőt még a tiszteletbeli autódat is szokta hekkelni.... namiccólsz kicsi a világ mi? Ő egy nagyon régi barátom és tényleg sokat segített nekem a kocsi kapcsán :) Mit vettél tőle ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Semmit, csak dumáztunk :wink: A GSi Light kapcsán igazad lehet, mert anno ez csak egy kiveszem helyre pofozom és visszarakom mókának indult. Azóta mindig kiszedtem belőle valamit és már nem annyira vicces, hogy egy 20km/h-s oldalszél is majdnem felborít.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Atommanó küldtem autóleírást Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Kess inkább fotót küldj nekem a felnikről ahogyan fenn viritanak :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Jeee! Na végre! Nemsokára fennt lesz! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 a 7végén éjn is megcsinálom, nem várok tavaszig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 hát az idén már nem lesz időm felpróbálni a felniket az autómra.... de még alkudozok azzal a carstylingos csajszival a toyo gummákra aztán majd tavasszal.....terveim vannak, csak majd a költségvetést kell elfogadtatni!!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 aztec mit csinálsz a hétvégén?? felrakod az alufelniket??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Mármint melyiket Kess? Nekem most is a 16os van fenn a gyári rugókkal, így igen csúnya.... Ha szerzek jó áron télit, akkor azt teszem fel, ha nem akkor fotózás ezerrel és leírást megcsinálom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 jaaa, hogy nincs télid?? és mivan ha leesik a hó?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 jaaa, hogy nincs télid?? és mivan ha leesik a hó?? :) céges, golf4rlz, de az nem az igazi. csendes, nem pattogok vele, nem állít le a yard, van benne ülés, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 Tegnap egy bunkó úgy döntött, hogy új seat toledójával pirosról sárgára váltáskor indulásból megelőz egy rövidke kanyarodósávon. Nem sikerült neki. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 céges, golf4rlz, de az nem az igazi. csendes, nem pattogok vele, nem állít le a yard, van benne ülés, stb... Engem ezzel a kocsival egy év alatt egyszer sem vettek ki CSAK azért, mert gsi. Igaz, apámat egyszer fél óráig követte egy rendőrautó az m1-en, amikor az én autómmal ment. Dehát apámat aztán követheti kedvére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December21, 2004 Megoszt Elküldve December21, 2004 engem sem azért, mert géjesi. hanem sebesség, hang.stb... vagy éjszaka amikor kinn van a yard, a taxisok, meg én, akkor gondolom jobb hijján :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts