Xray Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Ezt megkéne venni! Nagyon tetszik! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Ezt megkéne venni! Nagyon tetszik! ;) Ez egy szép autó lenne, ha nem lenne teleaggatva minden sz*rral. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 és milyen nehéz is ... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Ez egy szép autó lenne, ha nem lenne teleaggatva minden sz*rral. :rolleyes: Én is ezt mondtam... ;) Akkor már inkább ez Olcsóbb is, szebb is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Hazaértünk...király volt...8.7 fogyi hazafele...odafele kicsit több, mert voltak páran akik nem bírtak magukkal... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Előzgetted a villamosokat serényen ? :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Előzgetted a villamosokat serényen ? ;) ;) :lol: Kabbbeee me nemjötttééé...meg Viktorék is........ :rolleyes: pedig tényleg qrva jó vóóót...pihi, buláj... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 odafele kicsit több, mert voltak páran akik nem bírtak magukkal... :rolleyes: ;) Te is olyan kényszert éreztél hogy megmutattad nekik :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Te is olyan kényszert éreztél hogy megmutattad nekik :lol: :rolleyes: ;) mert volt 150km-e, hogy 180ra felgyorsítson ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 mert volt 150km-e, hogy 180ra felgyorsítson :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Eladó merge! :rolleyes: Leírás: KIVÉTELESEN SZÉP, MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTÚ, GARANTÁLT FUTÁSTELJESÍTMÉNYŰ, VEZETETT SZERVÍZKÖNYVES, VÉGIG NÉMETORSZÁGBAN FUTOTT AUTÓ. GYÁRI LEKAPCSOLHATÓ VONÓHOROG, MELYNEK A KULCSA MÉG GYÁRI CSOMAGOLÁSBAN+A PIROS 124-ES FELIRATÚ ZSÁK ÉS A GYÁRI SZERSZÁMKÉSZLET IS MEGVAN. AZ ELSŐ TULAJDONOS 1951-ES A MÁSODIK 1940-ES SZÜLETÉSŰ. 2XINFRÁS+3XNORMÁL GYÁRI KULCS, TELJES DOKUMENTÁCIÓ, SOK-SOK JAVÍTÁSI SZÁMLA.SZINTEZŐS HÁTSÓ FUTÓMŰ ÉS SZERVÓS CSOMAGTÉRAJTÓ, KÖNYÖKLŐS FEKETE-SZÜRKE KOCKÁS BELSŐ, TELJESEN HIBÁTLAN. AZ AUTÓ MOZGÁSSÉRÜLT EMBERÉ VOLT, A CSOMAGTÉRBEN MEGTALÁLHATÓ A TOLÓKOCSI BEEMELŐ SZERKEZET FELFOGATÁSI PONTJAI. A KIFÚRT ELVÁGOTT KÁRPITELEMEKET ÚJRA CSERÉLTEM, DE MEGVANNAK A RÉGIEK IS.GYÁRI MERCEDES SZŐNYEG, TELEFONKIHANGOSÍTÓ,CD-S RÁDIÓ,DOHÁNYZÁSMENTES. TELJES SZERVÍZ: MOTOR, VÁLTÓ, DIFI, ÖSSZES SZŰRŐK CSERÉJE/ VÁLTÓ IS/, ÚJ FÉKTÁRCSÁK,ELEKTROMOS MOZGATÁSÚ ELSŐ ÜLÉS, TOLÓTETŐN LILA SZÍNŰ LÉGTERELŐ/ VALÓSZÍNŰ A 123-ASRÓL. DE JÓ IS VOLT AMIKOR A KÉNYELMET NEM ÁLDOZTÁK FEL A DESIGN MIATT, MENNYIVEL HASZNOSABB AZ, HOGY A HUZAT NEM VISZI LE A FEJED, MINT, HOGY AZ AUTÓT EL NE CSÚFÍTSA EGY AMÚGY RENDKÍVŰL HASZNOS MŰANYAG. RENDKÍVÜL JÓ VEZETÉSI ÉLMÉNY , KORREKTÜL EGYBEN LÉVŐ FUTÓMŰ, 7,5 LITERES FOGYASZTÁS, HIHETETLEN CSENDES ÉS ERŐS MOTOR, JÓ PONTOS VÁLTÓ, MELYEK KÖZÖS EREJÉVEL ANNYISZOR UTAZHATOD KÖRBE A FÖLDET, AHÁNYSZOR AZ IDŐD ENGEDI. HA HOSSZÚTÁVON GONDOLKOZOL ÉS NEM A DIVAT, HANEM A TARTÓSÁG A SZEMPONTOD, AKKOR EZZEL AZ AUTÓVAL, MEGFELELŐ SZERVÍZELÉSSEL MÉG LEGALÁBB 300.000 KM-T UTAZHATSZ, MINDEN GOND NÉLKÜL, RÁADÁSUL MÉG A KÖRNYEZETED SEM LESZ RÁD IRIGY, SŐT MÉG MEG IS SAJNÁLNAK, DE MOSTANÁBAN EZ JOBB IS. DE ETTŐL FÜGGETLENÜL TE EGY TÁGAS, MASSZÍV,BIZTONSÁGOS,ERŐS, KISFOGYASZTÁSÚ, OLCSÓ FENTARTHATÓSÁGÚ AUTÓBAN UTAZOL, /HA KELL AKÁR 200-AL IS/,RÁADÁSUL VONTATNI IS BÍR. TUDOM, HOGY AZ ÁR NEM OLCSÓ, DE VEDD FIGYELEMBE A KÖVETKEZŐKET: A JÓ KARBANTARTOTT, RENDSZERESEN SZERVÍZELT AUTÓ NÉMETORSZÁGBAN IS DRÁGA. AZ ÁR TARTALMAZZA A FRISS MŰSZAKI VIZSGÁT. ZÖLDKÁRTYÁT, TELJES NÉVREÍRÁST,ÚJ CSOMAGTÉRTÁLCÁT, VONTATÓKÖTELET, INDÍTÓKÁBELT, ÜZEMANYAGKANNÁT,TELETANKOLT ÜZ.AG.-TARTÁLYT, TELJES ÚJ SZERVÍZT, FÉNYKÉPEKKEL, ILLETVE A LECSERÉLT ANYAGOKKAL IGAZOLVA. TEHÁT NINCS MÁS DOLGOD, CSAK AZ ÖT INDÍTÓKULCS VALAMELYIKÉVEL INDÍTANI ÉS NYOMNI EGY GÁZPEDÁLT. A LÉNYEG, HOGY ITT MÉG AZ AUTÓ ADTA EL A MERCEDES CSILLAGOT, NEM PEDIG FORDÍTVA. HÍVJÁL BÁTRAN, HA AZ AUTÓ KOMOLYAN ÉRDEKEL, VAGY HA BÁRMIBEN SEGÍTHETEK! HA MÁS HASONLÓ MERCEDESRE VÁGYSZ, AKKOR IS BÁTRAN KERESS! KÖSZÖNÖM, HOGY VÉGIGOLVASTÁL. HA MEGVESZED, BIZTOSAN ÖRÖMÖDET LELED BENNE, ÉS MÉG SOK GONDTALAN ÉLMÉNY TULAJDONOSÁVÁ VÁLSZ! SZÍVESEN KÜLDÖK, MÉG KÉPEKET ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 nincs ezzel semmi baj :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 sötét van, kurva nagy szél, dörög villámlik.... ömlik az eső mint az állat.... ki jön kabriózni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 itt jég is volt komám, nem jó ötlet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 itt jég is volt komám, nem jó ötlet :rolleyes: hm akkor már csak egy kis whisky kell ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 mi van ott? világvége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 mi van ott? világvége? majd megtudod, arra megy :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Én is ezt mondtam... :rolleyes: Akkor már inkább ez Olcsóbb is, szebb is. ;) ez nagyon jól néz ki. Egyszer a Stadionoknál összefutottam vele, gyönyörú hangja van, szép és mikor megláttam a visszapillantóban azt hittem valami fantom autó ;) nagyon zsír a megjelenése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 majd megtudod, arra megy :rolleyes: nem akarom tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 eddig több Gallardo-t láttunk Párizsban mint GSi-t...de egyet azért csak sikerült kiszúrni ;) Olyan állapotban van, hogy még Diny sem tudná elbontani :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Akinek összejött az élet... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080714/CIMG3799_pub...ltoltes.hu_.jpg Olyan állapotban van, hogy még Diny sem tudná elbontani :rolleyes: Mármint az ember a képen?? ;) :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Mármint az ember a képen?? :rolleyes: B) ;) ;) Gyanítom hogy itt már nemvolt szomjas! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Sziasztok! Tegnap mi is hazaértünk a Balcsiról. Nagyon megvagyok elégedve 4 személlyel full csomagokkal (még jobb első lábtér is) nagyon jó ment a verda. Odafelé csak egy údi és egy merga előzött meg és folyaqmatosan a belső sávban nyomtam a pedált. Símán vitte a 180-190-t és még utána is harapott. Visszafelé folyamatosan forgalom volt a belsőben is ézért csak 140-150 körül mentem, de egy nagyon szép kékes-zöldes gsi ment előttem folyamatosan, piros-fehér LED-s lámpákkal és szép peremes kerekekkel, Dunaújváros felé kanyarodott le, asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 eddig több Gallardo-t láttunk Párizsban mint GSi-t...de egyet azért csak sikerült kiszúrni :lol: http://kepfeltoltes.hu/080714/CIMG3799_pub...ltoltes.hu_.jpg Olyan állapotban van, hogy még Diny sem tudná elbontani ;) Azt hiszem erre csak ennyit tudok mondani..... :D aztakurv@ :rolleyes: látjátok van akinek bejött az élet, pénz nem számít kerüljön bármennyibe is a szórakozás ;) :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts