Lanti Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Tegnap odalett a kuknkori vízcső... kicsit mentem is vele viz nélkül.. kb 500-600m... szerencsére volt másik... Ma dobja az Oelmangelt... remélem a tegnap vizes mókához van köze..... Mindig: leálll aza szemét....500-as alapjárat...,szervószíj csúszik... annyát :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Tegnap odalett a kuknkori vízcső... kicsit mentem is vele viz nélkül.. kb 500-600m... szerencsére volt másik... Ma dobja az Oelmangelt... remélem a tegnap vizes mókához van köze..... Mindig: leálll aza szemét....500-as alapjárat...,szervószíj csúszik... annyát :rolleyes: Cuprát kell venni mondom én... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Ma dobja az Oelmangelt... remélem a tegnap vizes mókához van köze..... 1-2 perc víz nélkül nem ront sokat sztem, én is álltam ki-be víz nélkül,hacsak nem tiltáson ment :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Cuprát kell venni mondom én... :lol: :lol: Ja... hogy "elmelegedjen a cooler" és mindenkitöl kikapjak :rolleyes: ;) ;) :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Pehi nehogy felgyere msn-re majd vmi szakértő megmutatja hogy kell :rolleyes: ;) ;) feljöttem me megmutatták hogy kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Ja... hogy "elmelegedjen a cooler" és mindenkitöl kikapjak :rolleyes: ;) ;) B) :D :P Na azért ilyet még nem láttunk... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Pista: jó lett a cső? Anti: nem szóttál, hogy adjam a gyertyakulcsot :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Na azért ilyet még nem láttunk... :rolleyes: ;) ;) nana.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Pista: jó lett a cső? Anti: nem szóttál, hogy adjam a gyertyakulcsot :rolleyes: Ühümhüm ;) Majd kiderül, hogy miként fogy így. De túlzott nyomás, akkor sem stimmel szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Ühümhüm :rolleyes: Majd kiderül, hogy miként fogy így. De túlzott nyomás, akkor sem stimmel szerintem. hmmm... 1.5.... 300le?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 hmmm... 1.5.... 300le?? :rolleyes: Sajna már leolvadt rólad a brutál tuningos mááááááááááázz ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Tegnap hazafelé én is összeakadttam egy Vectra GTS-el :rolleyes: Jót autóztunk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Nagyon zsír a fényezése... Gondolom ez az OPC kék... Profi munka az biztos... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 Istváááááááááánn, Vegyetek rx8at, összefutottam 1el a belvárosban, nagyon kellemeset lép ;) Szacsa, Beszéltem este Csabival, megadom a számát, ledumááljátok mikor tudsz menni, Stefánia út 32 a cím :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 ....Tegnap odalett a kuknkori vízcső.... Köszönjük, hogy megőrízted a kedvünkért, roppant nagy élmény volt megszemlélni :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 4-kor indul a Balcsjárat Siófokra..valaki??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 ....Siófokra.... Biztos oda ? :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 Sok a duma mostanában! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 Szacsa, Beszéltem este Csabival, megadom a számát, ledumááljátok mikor tudsz menni, Stefánia út 32 a cím :rolleyes: Köszi... írtam privit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 Köszönjük, hogy megőrízted a kedvünkért, roppant nagy élmény volt megszemlélni ;) ;) :lol: :lol: Neked még ingyé volt a megnézés... többieknek 5000 innentől :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 Ma installáltam bele két fotelt énis... Szerintem kényelmesebb a gyárinál, bár kíváncsi leszek hosszú távokon milyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 huu, nagyon patent.. föleg h piros :rolleyes: bárcsak én is beleférnék rendesen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Gondolkodóba estem...:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Gondolkodóba estem...:lol: Na Kö....G BMW-sek :rolleyes: ;) Ugyehogy ugye!!!! ;) :lol: Jó az a LET Moci! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Gondolkodóba estem...;) Mégpedig? Átszereled a motorod egy E30 karosszériába? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts