Atommanó Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Valaki meg hozzon vödröt, krokodilt meg mindent és akkor az enyémen meg olajat is tudunk cserélni ;) olajam meg szűrőm van ;) És a kroki fogja megcsinálni??? Vagy megissza az olajat?? Nem lesz veszélyes ott annyi ember között??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Valaki meg hozzon vödröt, krokodilt meg mindent és akkor az enyémen meg olajat is tudunk cserélni :rolleyes: olajam meg szűrőm van ;) Vödröt ? Milyen krokodil kell ahhoz, hogy aláférjen egy vödör ? :lol: :lol: :lol: B) Kell egy 5 lityós ablakmosó doboza, kicsit megszabdalva oszt csá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Patyiéknál multkor amikor a termosztátot cseréltünk előkerült a szolgáltati sárga lavór amibe a vizet szokták engedni az sem fért be alá, meg kellett emelni a kocsit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Nem lesz veszélyes ott annyi ember között??? :rolleyes: Had hulljon a férgese ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Mondjuk nem jó látni, hogy csak én örexek...a kék-fekete meg fiatalodik...nemrég amikor még az enyim volt...92-es volt...de lehet azóta, hogy jobb sora van, és felüdült... :rolleyes: ;) ;) hamár így feljött a kék-fekete.. akkor akinek van fotoja róla az ossza meg velem.. neten fellehető nem érdekel.. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Megkímélt 1.0 :lol: :lol: Megkímélt 2.0 viszont Redi majd ha árulja az autóját, akkor megmutatjuk, hogy így megy el a fehér mellett egy széria 150LE-s GSI... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 hamár így feljött a kék-fekete.. akkor akinek van fotoja róla az ossza meg velem.. neten fellehető nem érdekel.. ;) :rolleyes: ;) Amúgy gyűjtöd??? Mi vele a terved??? most már tényleg kiírom majd ami nekem van...bár szerintem neked sokkal több van... :lol: A C20xe korszak is érdekel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Megkímélt 1.0 B) :D Megkímélt 2.0 viszont Redi majd ha árulja az autóját, akkor megmutatjuk, hogy így megy el a fehér mellett egy széria 150LE-s GSI... :rolleyes: ;) ;) Az nem én vagyok :lol: Fekete a kilincs, sötét a felni, nincs besötétítve a hátsó-oldalsó ablak.....legyél már egy kicsit szemfülesebb kishaver :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Az nem én vagyok :lol: Fekete a kilincs, sötét a felni, nincs besötétítve a hátsó-oldalsó ablak.....legyél már egy kicsit szemfülesebb kishaver B) :rolleyes: ;) De ezt a vevő nem fogja tudni... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Amúgy gyűjtöd??? Mi vele a terved??? most már tényleg kiírom majd ami nekem van...bár szerintem neked sokkal több van... ;) A C20xe korszak is érdekel?? nemgyüjtöm ;) Érdekel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Császtok opelosok ;) megjöttem én is ;) Budapest>Katowice>Varsó>Gdnansk aztán ugyan ez vissza, 3.5 nap 2600Km :rolleyes: jó volt a Gdnanski tengerpart, meg az ottani Vodka :lol: Xray látom hívtál de telcsi itthon maradt :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Valaki tudna hozni nekem este egy 16-os gyertyakúúúcsot??? Szerelhetjük a "Ducky"-t... :rolleyes: ;) Na jó, azért ez tulzás...de megejtenék egy gyertyacserét... ;) Gyertya már van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Gyertya már van? Van igen... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Van igen... ;) cseppmentes remélem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Jó hogy erről volt szó két napja B) :lol: :lol: igen, én érdeklődtem kép után , és végre látom igeeeen :rolleyes: ;) ;) festő mázoló lennék még jó is lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Van igen... :rolleyes: Milyen? Bosch? Vagy valami gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Valaki tudna hozni nekem este egy 16-os gyertyakúúúcsot??? Szerelhetjük a "Ducky"-t... :rolleyes: ;) Na jó, azért ez tulzás...de megejtenék egy gyertyacserét... :lol: ha leviszel 230km re a kocsimhoz akkor adok :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Császtok opelosok ;) megjöttem én is ;) Budapest>Katowice>Varsó>Gdnansk aztán ugyan ez vissza, 3.5 nap 2600Km :rolleyes: jó volt a Gdnanski tengerpart, meg az ottani Vodka :lol: Xray látom hívtál de telcsi itthon maradt :S Ja 3 napja hívtalak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Ezen a héten csütörtök vasárnapra esik ? Hogyan lenne ez lehetséges ? :rolleyes: ;) ;) Úgy ahogy a szilveszter Péntek 13-ra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 b+ Laci ilyet bevenni :rolleyes: megint hamarabb járt a kezed mint az eszed :lol: mindegy ugysemtudok felmmeni , most megyek vissza Szekszárdra a kórházba,,, viszek Ruhát ilyesmit a drágámnak! F.SZ kivan a mai nappal,.,,, szar szemét mocskos élet! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Miért? Mi történt? Veszélyeztetett terhesnek nyílvánították, vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Miért? Mi történt? Veszélyeztetett terhesnek nyílvánították, vagy mi? Attól sokkal rosszab,,,,, mindegy nemakarok beszélni róla de most megyek.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Ja 3 napja hívtalak ;) És mit akartál csajee?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 mindegy ugysemtudok felmmeni , most megyek vissza Szekszárdra a kórházba,,, viszek Ruhát ilyesmit a drágámnak! F.SZ kivan a mai nappal,.,,, szar szemét mocskos élet! :rolleyes: ;) ;) Szerintem X kedvéért legyen vasárnap is lurdy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Szerintem X kedvéért legyen vasárnap is lurdy :rolleyes: A Lurdy az ott van egész héten, csak legfeljebb Opel van kevesebb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts