Kösze Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 Hát szerintem meg qrva jól néz ki... http://www.blogsmithmedia.com/www.autoblog...o_images_13.jpg http://www.blogsmithmedia.com/www.autoblog...o_images_18.jpg http://www.diariomotor.com/imagenes/volksw...-scirocco-0.jpg ez jutott eszembe róla az ülések meg szép oldszkúlok
Pehi Csabi Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 ez jutott eszembe róla sejtelmes a hasonlóság Anti jössz akkor ma? Ha igen mikor?
Atommanó Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 sejtelmes a hasonlóság Anti jössz akkor ma? Ha igen mikor? HI megyek igen...8 negyed 9 körül vagyok a kúton...lejössz, vagy a kecónál???
Pehi Csabi Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 HI megyek igen...8 negyed 9 körül vagyok a kúton...lejössz, vagy a kecónál??? há keconál mert a kúton nehezen csinálom meg. Gondolom megvárod nem?
Atommanó Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 há keconál mert a kúton nehezen csinálom meg. Gondolom megvárod nem? megvárható??? Cod xfire minden??? :rolleyes: ;)
Atommanó Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 hát én ezt már nem vágom :rolleyes: ;) ;) Szerencsét próbál a srác gondolom...1 hét alatt rájött, hogy nem családi autó...és most felrakta hírdetni...amúgy ez a kék kombi ami Zolié volt és a szürke F sedanra (c20xe) cserélte vissza...vagyis számította be a saját autójába... :lol: :lol: :lol:
kiskecso Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 hirtelen azt hittem mikor meglátam a hirdetést,hogy a 4x4es 430lóerős fehér az már megint :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol:
Pehi Csabi Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 megvárható??? Cod xfire minden??? :rolleyes: ;) hát ha elindul az elején akkor max 1 óra
Sonique Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 hát én ezt már nem vágom ;) :lol: :lol: arp fém hengerfejtömítés hat ez hulye .... ARP böl van csavar .. meg z20let HF tömités jol osszehozta a gyerek a lényeg mindent irjunk oda amit fél füllel hallottunk :lol: röhejes :rolleyes: B) nagy chip de hogy rakja bele a computerbe ha nagy bele ;) nem tom ki ez az ember de egy f@rok az biztos ... kit érdekel hogy a kocsit ki rakta össze .... jo legyen azt annyi ilyen hirdetést fel sem hivnék ....
Sonique Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 yahhhhhhhhhh és legalább a neveket irná le rendesen ... NAGY bööötüvel... vidéki paraszt
mélykék76 Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 Neszójáááááámárbe ;) Pál utcai fiúk budapestiek voltak, mégis kis bötűkkel írták Nemecsek nevét :rolleyes:
Xray Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 hat ez hulye .... ARP böl van csavar .. meg z20let HF tömités jol osszehozta a gyerek a lényeg mindent irjunk oda amit fél füllel hallottunk :lol: röhejes :rolleyes: B) de hogy rakja bele a computerbe ha nagy bele ;) nem tom ki ez az ember de egy f@rok az biztos ... kit érdekel hogy a kocsit ki rakta össze .... jo legyen azt annyi ilyen hirdetést fel sem hivnék .... Jajaj igazad van Ki az a Zoli és a Muha úr :D Én nem ismerem ! Ha jó akkor ku.ra mindegy kirakta össze felőlem gipsz jakab is lehetett! ;) :lol: :lol:
Xray Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 Neszójáááááámárbe ;) Pál utcai fiúk budapestiek voltak, mégis kis bötűkkel írták Nemecsek nevét ;) Véletlen volt de a végén meg is halt! :rolleyes:
Xray Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 Reális áron reális autó! :rolleyes: Tesókája az enyimnek!
Gelko Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 relatív gyorsan kénen nekem Ascona C -hez első toronymerevítő, ha esetleg valaki tud paypal-on keresztül segíteni, vagy esetleg tud olyan tuningcéget ahol esélyes h van ne tartsa magában :rolleyes: az univerzális dolgokat kerülném ;) kösszi !
J0hnny Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 yahhhhhhhhhh és legalább a neveket irná le rendesen ... NAGY bööötüvel... vidéki paraszt Pesti kötsög! :lol: :rolleyes: Mondom én,aki pöstre költözik vidékrű! ;) Ahogy Gino mondaná: jók a pogramok pesten is,csak sok a kötsög! ;)
Xray Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 Pesti kötsög! :P :rolleyes: Mondom én,aki pöstre költözik vidékrű! ;) Ahogy Gino mondaná: jók a pogramok pesten is,csak sok a kötsög! ;) Meg nemnagyon jó a közbiztonság.... az mitjelenet?? Há kevés az ember és sok a köcsög! Amijen infláció van itt és a rosszakat el kell ítélni! :lol: :lol: :lol: B) És egyébként J0hhny van aki csak később lessz KÖCSÖG ,,, de sajna van aki ANNAK IS SZÜLETIK! :D
redline Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 Ez a szinű kárpit nem csak gsi-ben volt? :rolleyes:
Sonique Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 Ez a szinű kárpit nem csak gsi-ben volt? :rolleyes: de nem Ám ... ez neked ennyire NEW ?? ;) ;) :lol:
laller Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 miez a ######ság bazz ,ezta vakitást ....ménem 5000lo meg chip foose csinálta lolka bolkával öscém menni gyik van mehetnének felvonulni überszétbaszos autoval
Xray Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 meg chip foose csinálta lolka bolkával öscém menni gyik van mehetnének felvonulni überszétbaszos autoval :rolleyes: ;) ;) Laller vazzeg cifrázod ám! :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 miez a ######ság bazz ,ezta vakitást ....ménem 5000lo meg chip foose csinálta lolka bolkával öscém menni gyik van mehetnének felvonulni überszétbaszos autoval Felvonulni?Majd őket is jól nyakon b@sszák! :rolleyes:
Xray Elküldve Július8, 2008 Elküldve Július8, 2008 Felvonulni?Majd őket is jól nyakon b@sszák! :rolleyes: ebből is már csak ez hiányzott: Vagy megveszed vagy BESZARSZ! ;) ;) :lol:
Recommended Posts