Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Neeeeeeeem...azért kerül ennyibe, mert 3-ból van...(nem talátam meg a képeket sajna...)

Bázzz de rég volt... :rolleyes:

DSCK0024.JPG

Tom, Aztec, Lendernél voltunk...ott készült...

DSCF3136.JPG

DSCF3141.JPG

DSCF3142.JPG

kapd be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

és képpel idézek!!!!!!!!!!!!!!

Elküldve
Ez ménn kell amúgy ? :rolleyes:

A légzsák indító elektronika kapcs rajz kelett volna a kollégának... ebben hátha benne van! nemtom biztosra csak TIPP volt ! Píísta kicsit ,morci vagy mostanság vagy nem??? :lol: ;) ;) :lol:

Elküldve
A légzsák indító elektronika kapcs rajz kelett volna a kollégának... ebben hátha benne van! nemtom biztosra csak TIPP volt ! Píísta kicsit ,morci vagy mostanság vagy nem??? :lol: :rolleyes: ;) ;)

Spec ezt most nem tőled kérdeztem, csak téged idéztelek :lol:

Elküldve
Spec ezt most nem tőled kérdeztem, csak téged idéztelek ;)

Akkor én kérek elnézést! ;) Nemtudttam hogy rejtett idézés volt! :rolleyes:

Elküldve
Spec ezt most nem tőled kérdeztem, csak téged idéztelek :rolleyes:

Be lett hekkelve egy b vectra légzsákos kormány és az indítóját szeretném bekötni, csak attól félek kicsit hogy bekötéskor az arcomba durran az egész ;)

Elküldve
Be lett hekkelve egy b vectra légzsákos kormány és az indítóját szeretném bekötni, csak attól félek kicsit hogy bekötéskor az arcomba durran az egész ;)

Az mén gyóóóóóóó ?

Légszsákot szerettél volna ? :rolleyes:

Elküldve
Az mén gyóóóóóóó ?

Légszsákot szerettél volna ? :rolleyes:

mert multikormányt nem láttam még astrába gondoltam mé ne ;) ... meg tetszik is

Elküldve

Mással kell csináltatni :rolleyes:

Elküldve
mert multikormányt nem láttam még astrába gondoltam mé ne :lol: ... meg tetszik is

;)

De olyan buflákok azok gyári légzsákos kormányok - általában - :rolleyes:

Lurdyhoz kinézel ? ;)

Elküldve
Neked olajos a motortered??? :lol: :lol: B)

Nekem mosmá eléggé :rolleyes:

Ezúton is maximális köszönet Píístának a versenygépsas (közbenső) célbajuttatásához! :P

Váci-Lehel szétválásnál elhányta magát az olajhűtő csöve... ezt a következő kereszteződésnél

vettem észre, ahol már nem igazán volt fék, mert mindkét jobbos kerék full olajos lett.

Azért kimatekoztam hogy ne toljam össze a sort... még maradt is vagy 1,5L olaj a motorban :D

Szal jött Píísta, oszt elhúzott Patyihoz, ahol ideiglenesen orvosoltuk a problémát, az olajhűtő

adapterének kiiktatásával (köszönet Börninek és Patyinak is). Aztán szegény Gyulát is visszarángattam

még 6kor a műhelyébe, hiszen hozzá indultam 3 órával azelőtt :P 8 kereket ripszropsz átbőröztünk.

Köszönet neki is az áldozatért (Dunakesziről fordult vissza) ;)

piros jelzés van érvényben Bp-en...szal 120km/h-s szelecske...jégeső és társai...7 óra körül állítólag... ;)

Megvolt... olyan szintű eső volt, hogy a 15 kerben fél méteres vizeken kellett átkelni némely

útszakaszon... még az utastérbe is folyt egy kis víz, olyan magasra ért... azt hittem sosem érek

át a műszakit intéző sráchoz. :lol:

Elküldve
;)

De olyan buflákok azok gyári légzsákos kormányok - általában - :rolleyes:

Lurdyhoz kinézel ? ;)

Nem igérem meg most csüt.-re ha kapunk szállást elugrunk hétvégére kicsit pihenni ,ha nem kimegyek feltétlen...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.