Xray Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 A helyesírást már csak a tartalom bullshit mennyisége veri :rolleyes: Szinte az összes gsi hirdetésben hemzsegnek a helyesírási hibák, tőmondatokat használnak, nem képesek összefüggő leírást kreálni az autóról se füle, se farka a leírásnak. :szomorúsóhaj: hát mint a Mézga családban a köbüki ;) Amúgy meg a képek alapján belül sztem hányadék, a kalaptartó érdekes áll a padlókárpit inenn látszik hogy egy retek,,,, a sötétített zacsicukorlámpa gusztustalan,,, az első üléshuzatok az Old Cool Lada korszakból meg egyenesen a tulaj izlésére vall! Végül is a szétbuhert 16 szelepeseket fogja a mégjobban szétbuhert 8 szelepessel ! Na mindegy az adalék anyag minősége ismeretlen csak annyit tudunk hogy 10 ezer péz volt , feltételezem lehet Meta származék! Hiba nemsok repedt szélvédő amiért egy műszakin kapásból elhasal.... és mindez szinte ingyen 800 ezerért akkor sztem coupé kérhetne nyugodttan 2 millát caravanért :lol: ez egy Szar hírdetés , SOK A DUMA ;) szégyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Leírás: az autó visszakerült az építőjéhez de még mindig eladó jóval 850000 alatt. ha senki nem viszi el július 10 körül szét lessz szedve, és alkatrészenként lessz kiárulva. már nem az enyém, de ezt az autót ne hadjátok ki. tényleg érdemes kipróbálni :DD Ja...Zoli eladta neki a turbós Kadettet és ezt meg beszámította vissza...nem 100-asak ezekkel a businesekkel...már követhetetlen lassan...még jó, hogy hetente talizunk...mert így képben vagyunk... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 MÁR 930 EZER :rolleyes: ;) ;) nemrég 850 volt . ennyire szar lenne a forint??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 MÁR 930 EZER :rolleyes: ;) ;) nemrég 850 volt . ennyire szar lenne a forint??? :lol: :lol: 950 is volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Ja...Zoli eladta neki a turbós Kadettet és ezt meg beszámította vissza...nem 100-asak ezekkel a businesekkel...már követhetetlen lassan...még jó, hogy hetente talizunk...mert így képben vagyunk... :rolleyes: ;) mondjad neki ha elbontja a műtőmaszrka igényt tartanék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Srácok nincs valakinek véletlenül elfekvőben B Vectra légzsákindítóhoz bekötési rajza, vagy akármilyen elektromos rajza b vekihez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 MÁR 930 EZER ;) ;) :lol: nemrég 850 volt . ennyire szar lenne a forint??? :lol: :lol: Neeeeeeeem...azért kerül ennyibe, mert 3-ból van...(nem talátam meg a képeket sajna...) Bázzz de rég volt... :rolleyes: Tom, Aztec, Lendernél voltunk...ott készült... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Bázzz de rég volt... :rolleyes: kéne neked egy gsi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 kéne neked egy gsi :rolleyes: Elpusztulnak azok maguktól is, nem kell rásegíteni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 mutimámég ilyen képek antiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 süt a nap és szakad az eső :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 süt a nap és szakad az eső :rolleyes: piros jelzés van érvényben Bp-en...szal 120km/h-s szelecske...jégeső és társai...7 óra körül állítólag... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 piros jelzés van érvényben Bp-en...szal 120km/h-s szelecske...jégeső és társai...7 óra körül állítólag... :rolleyes: a jégeső elég szarul hangzik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Ja...Zoli eladta neki a turbós Kadettet és ezt meg beszámította vissza...nem 100-asak ezekkel a businesekkel...már követhetetlen lassan...még jó, hogy hetente talizunk...mert így képben vagyunk... :lol: :lol: kék kadett caravanról(amiben turó vagy v6 volt, és Muha csabi vmelyik haverjáé, és eladó) senkinek nincs képe??? :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 kék kadett caravanról(amiben turó vagy v6 volt, és Muha csabi vmelyik haverjáé, és eladó) senkinek nincs képe??? :rolleyes: ;) ;) Rossza a sorrend :lol: V6 és utánna turbo - vajh, mi volt az annó ? - :lol: Mint Anti írta, már nem eladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Rossza a sorrend :lol: V6 és utánna turbo - vajh, mi volt az annó ? - :rolleyes: Mint Anti írta, már nem eladó. oks, én azt hittem h a matt fekete kadettról írt Anti,én sem tom követni ;) köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 oks, én azt hittem h a matt fekete kadettról írt Anti,én sem tom követni :rolleyes: köszi ;) Matt és fekete ? Melyikre gondolsz az 58000ből ? ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Matt és fekete ? Melyikre gondolsz az 58000ből ? :rolleyes: ;) ;) :lol: Az meg már réges rég Gézáéééééééé... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Az meg már réges rég Gézáéééééééé... :lol: a lényeg nem az lenne h melik kijé'(jah Géza vette meg a Ronalokat)hanem hogy még mindig nem láttam a kék caravan kadettot :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 a lényeg nem az lenne h melik kijé'(jah Géza vette meg a Ronalokat)hanem hogy még mindig nem láttam a kék caravan kadettot :rolleyes: ;) ;) Valószínű hogy nem is fogod...Max lacházán vagy tökölön...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 :rolleyes: ;) ;) Vagy Balcsin... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Valószínű hogy nem is fogod...Max lacházán vagy tökölön...... Kár, legalább képen megsasoltam volna :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Srácok nincs valakinek véletlenül elfekvőben B Vectra légzsákindítóhoz bekötési rajza, vagy akármilyen elektromos rajza b vekihez? ITT KUKSI ott a komplett kézikönyv elviekben abban kell legyen kapcsolási rajzoknak is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 a lényeg nem az lenne h melik kijé'(jah Géza vette meg a Ronalokat)hanem hogy még mindig nem láttam a kék caravan kadettot :rolleyes: ;) ;) hát lehet már nem is fogod mert eladó NE-vel 3 kilóért Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 hát lehet már nem is fogod mert eladó NE-vel 3 kilóért Le vagy maradva Csabi.....Eladták úgy ahogy volt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts