J0hnny Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Azt mondtam, hogy gyere ki az utcára mutatok valamit. Nagy dicsekvés ;) :rolleyes: Sértődjé meg! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 de szerintem azért csak ki kellene árulni belöle ezt azt..... :rolleyes: nem tom pl ki fizetne itt 120e ft ot egy f28 ért szerintem seni és ki venne acél 5kg os lendkereket 40ért vagy szintertárcsát f28 hoz vagy ki venne 4db h profilos hajtokart vagy 470cc és 630cc injektort esetlege egy turbonetics t3/t4 turbo 550le ig .... egy intercooler .... ezek mind olyan dolgok amiket nem fogtok ti megvenni ;) vagy a sajat készitésü Digit kilometer ora .. azt 50 alatt ugysem adom .... kb ennyi .... a többi meg marad a kocsiban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Miért nem vagy képes szólni, hogy segítség kell ? Vagy haza kellne vinni ? Oszibácsi lejött értem .... de a kocsi csak trélerrel hozhato fel ..... mivel még az elsö kerékröl is olaj folyt Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 nyiregyhaza utan valamivel ...... bakker pénteken voltam ott,pontosabb merre van?mert félig meddig oda valósi vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 bakker pénteken voltam ott,pontosabb merre van?mert félig meddig oda valósi vagyok na de ÉN nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 bakker pénteken voltam ott,pontosabb merre van?mert félig meddig oda valósi vagyok Ez már nyerő lehet! Hátha ott olcsóbbak a tréleresek, mint BUDAPESTen. Ismerős nincs? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 nem tom pl ki fizetne itt 120e ft ot egy f28 ért szerintem seni és ki venne acél 5kg os lendkereket 40ért vagy szintertárcsát f28 hoz vagy ki venne 4db h profilos hajtokart vagy 470cc és 630cc injektort esetlege egy turbonetics t3/t4 turbo 550le ig .... egy intercooler .... ezek mind olyan dolgok amiket nem fogtok ti megvenni :rolleyes: vagy a sajat készitésü Digit kilometer ora .. azt 50 alatt ugysem adom .... kb ennyi .... a többi meg marad a kocsiban a cooler engem majd érdekellne talán,úgy is tervezük a végig becsövezést a 470es injektort mennyiért adnád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Ez már nyerő lehet! Hátha ott olcsóbbak a tréleresek, mint BUDAPESTen. Ismerős nincs? ;) lessz .... ;) vagy már van ..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Ez már nyerő lehet! Hátha ott olcsóbbak a tréleresek, mint BUDAPESTen. Ismerős nincs? ;) biztos van,nagymutert kéne megkérezni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 na de ÉN nem :rolleyes: így nehéz lesz megtalálni ;) gondoltam kocsiba pattanék aztán végig sasolnám de így necces ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 így nehéz lesz megtalálni :rolleyes: gondoltam kocsiba pattanék aztán végig sasolnám de így necces ;) nem tudod mert zart helyen van Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 nem tom pl ki fizetne itt 120e ft ot egy f28 ért szerintem seni és ki venne acél 5kg os lendkereket 40ért vagy szintertárcsát f28 hoz vagy ki venne 4db h profilos hajtokart vagy 470cc és 630cc injektort esetlege egy turbonetics t3/t4 turbo 550le ig .... egy intercooler .... ezek mind olyan dolgok amiket nem fogtok ti megvenni ;) vagy a sajat készitésü Digit kilometer ora .. azt 50 alatt ugysem adom .... kb ennyi .... a többi meg marad a kocsiban Én biztos hogy nem...de azért vannak olyanok akik biztos adnának érte pénzt.....lehet nem annyit mint szeretnéd,de az is több mint a semmi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Tegnap voltunk kicsit Esztergom környékén Sityuval... háááát, elég izgalmasak a pályák ;) Utána meg elmentünk a műhelyhez, ahol már 3. napja várt az autó a fényezésre, mivel végig rohadt nagy szél fújt (udvaron lehetett csak most fújni). Délután elcsendesedett kicsit a szél, neki is estünk, előkészítés, stb... aztán mikor elkezdte fújni Gabi, akkora vihar jött, és olyan hirtelen, csak néztünk. Persze a fújást már be kellett fejezni legalább a motortetőn és a sárvédőn, jó ronda is lett :rolleyes: Én már meg sem lepődtem persze a viharon, méééis lehetne egy napunk szívás nélkül?! :lol: Na mindegy, Esztergomra már marad ilyen benetton colors az autó... úgy általában fehér, a hűtőmaszk zöld, az első lökös kék, a hátsó meg sárga :lol: Aztán majd újra lesz fújva minden normálisan, ha lesz alkalom rá utána. Este el is hoztam a műhelyből, ma takarítom kívül-belül. Persze azért még maradt egy kis szívás az elhozásra is... 400m földesúton kell kijönni a műhelytől, 200m után kifogyott a benzin. :lol: Még 200m és ott a kanna az omegában... Így aztán cipelhettük a kannát, és sötétben tölthettük fel az astrát ;) Jaaa, és nagyon király a hosszú egyes! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Tegnap voltunk kicsit Esztergom környékén Sityuval... háááát, elég izgalmasak a pályák :lol: Utána meg elmentünk a műhelyhez, ahol már 3. napja várt az autó a fényezésre, mivel végig rohadt nagy szél fújt (udvaron lehetett csak most fújni). Délután elcsendesedett kicsit a szél, neki is estünk, előkészítés, stb... aztán mikor elkezdte fújni Gabi, akkora vihar jött, és olyan hirtelen, csak néztünk. Persze a fújást már be kellett fejezni legalább a motortetőn és a sárvédőn, jó ronda is lett :rolleyes: Én már meg sem lepődtem persze a viharon, méééis lehetne egy napunk szívás nélkül?! B) Na mindegy, Esztergomra már marad ilyen benetton colors az autó... úgy általában fehér, a hűtőmaszk zöld, az első lökös kék, a hátsó meg sárga :P Aztán majd újra lesz fújva minden normálisan, ha lesz alkalom rá utána. Este el is hoztam a műhelyből, ma takarítom kívül-belül. Persze azért még maradt egy kis szívás az elhozásra is... 400m földesúton kell kijönni a műhelytől, 200m után kifogyott a benzin. :D Még 200m és ott a kanna az omegában... Így aztán cipelhettük a kannát, és sötétben tölthettük fel az astrát ;) Jaaa, és nagyon király a hosszú egyes! :P 200 méter kellett cipelnetek a kannát ? Iszonyatosan kegyetlenek veletek az égiek, hogy ennyire súlytanak ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 nyiregyhaza utan valamivel ...... Hazahúzzam a jövő héten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Hazahúzzam a jövő héten? Tovább olvastam... Szerintem engem egy pár cucc érdekelne, ha oda jutsz, hogy bontod. De nem akarok hiénáskodni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Azért hívtalak, hogy köszönettel visszadnám a felniket :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 200 méter kellett cipelnetek a kannát ? Iszonyatosan kegyetlenek veletek az égiek, hogy ennyire súlytanak ;) ;) :lol: Így az egész nap után már ez is elég nagy kibaszásnak tűnt... de még nagyobb volt az, hogy egy bokorcsoport közepén állt meg az astra, alig lehetett hozzáférni a tanknyíláshoz, és sötét volt... hát így jártunk. :rolleyes: Amúgy meg kiszólt a lyuk a gödörből... te kanna nélkül sem tudsz 200m-t sétálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Pista van hátsó ablaktörlő motor 5000ft...Nem tudom hogy jó az ár vagy sem.....Ne gondolkozz sokat mert nekem kellene tőle pár alkatrész,és nem nagyon akarok 2x menni Vácra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 nyiregyhaza utan valamivel ...... Stock lehet ismer jó trélerest. Elvégre helyi. :rolleyes: Ha esetleg nem lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 nem tom pl ki fizetne itt 120e ft ot egy f28 ért szerintem seni és ki venne acél 5kg os lendkereket 40ért vagy szintertárcsát f28 hoz vagy ki venne 4db h profilos hajtokart vagy 470cc és 630cc injektort esetlege egy turbonetics t3/t4 turbo 550le ig .... egy intercooler .... ezek mind olyan dolgok amiket nem fogtok ti megvenni :rolleyes: vagy a sajat készitésü Digit kilometer ora .. azt 50 alatt ugysem adom .... kb ennyi .... a többi meg marad a kocsiban A váltót pl Mor16V tuti megvenné szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Stock lehet ismer jó trélerest. Elvégre helyi. :rolleyes: Ha esetleg nem lenne. Tudtam volna segíteni,tréleres ismerősöm is van de az én segítségem nem kellett. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 ha jol emléxem 2 hete lett felajánlva a f28ra -qplunkra -lendkerékre ezek az összegek de nem adtad ....az injectorokat átveszem me rajtam keresik mindig ha jo.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Tudtam volna segíteni,tréleres ismerősöm is van de az én segítségem nem kellett. :rolleyes: Egyenlore tok mind1 mert en bp en vagyok a kocsi meg 230km re ! Es nem erdekel a dolog jo helyen van ahol most all! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 ha jol emléxem 2 hete lett felajánlva a f28ra -qplunkra -lendkerékre ezek az összegek de nem adtad ....az injectorokat átveszem me rajtam keresik mindig ha jo.... Amig megy nem bontom ki magam alol! Csak mert epp erre van szuksege vkinek ! Nem felek attol hogy az f28 a nyakamon marad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts