Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

fosol mi? :lol:

Nem...mert ha vesz is ilyet 1000 át fogja gondolni, hogy megcsippeltesse e vagy sem...és nem fogja...mert ha ennek baja lesz, az zsebbenyúlós... :rolleyes:

Amúgy meg ha gyorsabb akkor sem lesz semmi...legalább azzal megyünk péntekenként, és nem a Duckyval... ;) ;) :lol:

Megosztás:

Coupeeee...

Hát igazából nem rossz...nem csúnya, jól is megy...csak azt nem értem, hogy se nem kombi, se nem dízel, se nem bőrös, se nem navi/Tv...se nem fogyaszt keveset...akkor meg hogy??? ;) ;) :lol:

Ez még messze van.....az szól mellette hogy lekövethető az előélete,halad is,nagyon szép,és nem kell lecserélnem legalább 4 évig.....Az tény hogy nincs benne olyan extra amire eddig vágytam,de még mindíg fosok attól hogy olyan autót sikerül vennem amire nagyon rá@szok :rolleyes:

Majd kiderül mi lesz....még mindíg nem hívtak.... :lol:

Megosztás:

Olyan autót veszek ami miatt nem fogom sajnálni...de mint mondtam ezt sose fogjátok megérteni ;) Majd 3 év múlva beszélgessünk erröl :rolleyes:

István, a Honda 5 évig voltz nálam én rosszan addtam el de még most is ajnálom, nincs 2 egyforma ember! ;) :lol:

Megosztás:

Olyan autót veszek ami miatt nem fogom sajnálni...de mint mondtam ezt sose fogjátok megérteni ;) Majd 3 év múlva beszélgessünk erröl ;)

Én értem, nem is csesztetés képpen mondtam... A régi 1.6omat is szerettem, egyik legjobb haveromnak adtam el d eengem sem érdekell hogy mit csinál vele... :rolleyes:

Megosztás:

István, a Honda 5 évig voltz nálam én rosszan addtam el de még most is ajnálom, nincs 2 egyforma ember! :rolleyes: ;)

Viszont az a Gsi kárpotol és emiatt nem érdekel annyira......Na ez a helyzet nálam is,ez volt Antinál és ez lesz sonque-nál is.....Tovább kell lépni ;)

Megosztás:

:rolleyes: ;) ;) :lol: Hááátttt nemtom.... engem idegesítene ha dinnyés lenne a kocsiból!

Magyarázd el hogy miért?Meg azt is hogy miért nem kellene eladni????Tényleg kiváncsi lennék rá,mert eddig senki se tudta értelmesen elmagarázni miért lenne jó megtartani.....Persze mindenki azt mondja sose adnám el......

Megosztás:

Magyarázd el hogy miért?Meg azt is hogy miért nem kellene eladni????Tényleg kiváncsi lennék rá,mert eddig senki se tudta értelmesen elmagarázni miért lenne jó megtartani.....Persze mindenki azt mondja sose adnám el......

Most ne tőlem várd hogy én mondjam meg hogy miért ne add el??? ;) Most lehet aztmondod majd hogy az új autóhoz nem kell nyúlni nem lessz tuning szépítés...

de sztem1-2 év és annál is megint kezdődik minden előről.... Egy kis polírfeló ,... kis body cucc kis ültetés kis hang + ecu tuning.... sportülés,,,, stb stb stb stb és rájössz hogy már megint ugyanazt csinálod,,, mint a Caravanon amit már egyszer eladttál.... na szal érted?? Engem nemzavar ha eladod hid ell bár nem az enyém... de azért egy kicsit sajnálnom azt az autót! ;) Ennyi,,,, te tudod mit akarsz te tudod mi kell .... de én nemszólok egy szótsem többet! :rolleyes:

Megosztás:

Most ne tőlem várd hogy én mondjam meg hogy miért ne add el??? ;) Most lehet aztmondod majd hogy az új autóhoz nem kell nyúlni nem lessz tuning szépítés...

de sztem1-2 év és annál is megint kezdődik minden előről.... Egy kis polírfeló ,... kis body cucc kis ültetés kis hang + ecu tuning.... sportülés,,,, stb stb stb stb és rájössz hogy már megint ugyanazt csinálod,,, mint a Caravanon amit már egyszer eladttál.... na szal érted?? Engem nemzavar ha eladod hid ell bár nem az enyém... de azért egy kicsit sajnálnom azt az autót! ;) Ennyi,,,, te tudod mit akarsz te tudod mi kell .... de én nemszólok egy szótsem többet! :rolleyes:

Kitől várjam?Te mondod hogy nem lenne szabad eladni.........Biztos hogy nem fogok autóra több pénzt álldozni,nem fogok tuningolni.....Ez egy ablakon kidobot pénz,és talán Anti is most jött erre rá........olyan autót kell venni amihez nem tudsz hozzányúlni,vagy sajnálsz hozzányúlni.....Túl szegények vagyunk mi még ehhez :lol:

Megosztás:

Kitől várjam?Te mondod hogy nem lenne szabad eladni.........Biztos hogy nem fogok autóra több pénzt álldozni,nem fogok tuningolni.....Ez egy ablakon kidobot pénz,és talán Anti is most jött erre rá........olyan autót kell venni amihez nem tudsz hozzányúlni,vagy sajnálsz hozzányúlni.....Túl szegények vagyunk mi még ehhez ;)

István,,, legyen igazad,,,, :rolleyes: De a NEM NYÚLOK HOZZÁ -ról nehéz lessz leszokni! Na mindegy adja isten hogy árában vigyék el a kocsid ! És az új is faja legyen! ;) És nekem nemond hogy mennyi péz egy kocsi én is elég sokat toltam a Hondára 5 év alatt :lol:

Megosztás:

Kitől várjam?Te mondod hogy nem lenne szabad eladni.........Biztos hogy nem fogok autóra több pénzt álldozni,nem fogok tuningolni.....Ez egy ablakon kidobot pénz,és talán Anti is most jött erre rá........olyan autót kell venni amihez nem tudsz hozzányúlni,vagy sajnálsz hozzányúlni.....Túl szegények vagyunk mi még ehhez ;)

Most nem kötözködés képpen de Anti is nagyobb hűtőre cserél... nem? :rolleyes:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.