Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 80alatt nemadom, főleg, hogy turbósé, tehát bírja a strapát.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Egy másik projethez kellene egy jó állapotú C20XE erőforrás, lehetőleg 150e km alatt. en folytsd visza magad...hajjjjuukkk :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 naaaa bazs....megvan? :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Ha minden jól megy télen nekem is lesz egy C20XE projekt. Vagy ha lesz jó állapotú C20LET, akkor az. Kár ezt az ici-pici mocit tuningolni. Meg jó lenne, ha addig eltörölnék a regadót, mert papirral lenne igazi. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 kasztni meg egyebek maradnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 kasztni meg egyebek maradnak? Aha, marad minden, kivéve váltó, gólyalábak, féltengely. Szerintem olyan 300ból kijön minden sallanggal 1ütt. Remélem... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 öcsém :shock: mennyien jönnek most rá a tyuningra.... beszéztem egy csókával ők kapásból 2 c20letet építenek :( eljön még az ídő mikor nekem menni fog a c20xe és a sok tuner meg majd úgy jár mint én: bkvval meg spanokkal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Ha minden jól megy télen nekem is lesz egy C20XE projekt. Vagy ha lesz jó állapotú C20LET, akkor az. Kár ezt az ici-pici mocit tuningolni. Meg jó lenne, ha addig eltörölnék a regadót, mert papirral lenne igazi. :roll:Bizon-bizon!A reg.adó miatt pedig ne fájjon a fejed, tuti meg lesz csavarva v.hogy.Környezetvédelmi besorolásról, vagy miamanóról hallottam. :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 naaaa bazs....megvan? :( :lol: :lol: már a vezérléscsere is! ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 na bazs mi lesz nemsokára :?: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Regadót valamikor majd nyár végén tárgyalják újra... Tom már megint nem bírsz magaddal? Megtetszett a tegnapi autókázás miiii? Bazs mesélj!!!!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 na bazs mi lesz nemsokára :?: :idea: nemsokára? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Regadót valamikor majd nyár végén tárgyalják újra... Tom már megint nem bírsz magaddal? Megtetszett a tegnapi autókázás miiii? Bazs mesélj!!!!!! :wink: Sokszor említettem már a motorcsere dolgot, mint GSi vásárlás alternatívát. :wink: Meg jó lenne megverni a kétszinű GSi-ket is. :( :lol: :lol: Bazs! Mikor lehet élőben megskubizni a sárga villámot? 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 mit meséljek? láttad már :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 esténként ráérek kicsit Antinál lehet szemlét tartani, ha dolgozik, az nekem is közel van :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Dolgozom ugyan, de most nappal... Olyan mint éjszaka vasárnap, hétfő vagy kedd jöhet szóba... és megcsodálhatjátok a kispolákot is amivel járok... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 ma kedd van ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 nah ha lesz össznépi autóköpködés szójjatok :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Hát gondoltam, hogy Te Nem fogod elsőre megérteni... :( Szóval Bazs kedvéért jövő hét!!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 jövő héten horvátországban leszek, de lejöhettek megnézni a vasat ;-) mint írtam, esténként kicsit ráérek ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 nah ha lesz össznépi autóköpködés szójjatok :lol: :lol: lesz otóm én is gyakrabban látogatom majd az olajkiller ajtársamat :( de így autó nélkül elég nehéz, minden 1es alkalommal vkivel mennem kell a spanok közül hogy láthassam 9ker gyöngyét, így meg nem az igazi... Minap is benn voltam SXP is beérkezett alál jó lett volna órákat témázni de nem tudtunk, mert a driveremnek még csajoznia kellett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 1 kis alapmű az itten lakkozó kollegáknak - click me Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 1 kis alapmű az itten lakkozó kollegáknak - click me ismerős út hazafelé ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Van egy két kemény szitu... Mondjuk a gyalogosok, busz, meg egy két kamion... :? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 1 kis alapmű az itten lakkozó kollegáknak - click me :? :? azért elég nagy p@rasztok :? ennek ellenére hangulatos a videó....de nembaj majd csinálunk mi különbet is :lol: :lol: aztán meg mindenki megy a sittre mert lebukunk a klubbos matrinyával :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts