Pehi Csabi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Direkt lassan mentem :rolleyes: ;) na persze. körforgalmas barátom ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 kolegám vett nitrot nekem a kisautóba, úgyhogy Anti este nem alszol majd, olyan 7 körül tuti hallani fogd :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Jah... Oks... :rolleyes: ;) Szerk.: akkor már tudom miért nem szeretnél 17es felnit. ;) :lol: :lol: Szerintem majdnem végig felújított útakon mentünk, 1 szót nem szólhatsz a 17es felnikkel :lol: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 kolegám vett nitrot nekem a kisautóba, úgyhogy Anti este nem alszol majd, olyan 7 körül tuti hallani fogd :lol: Ne... inkább reggel 6kor bömböltesd hogy ne legyen igaza... Nézd a pozitív oldalát...itt legalább nem nyír füvet a szomszéd reggel 6-kor.. :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 na persze. körforgalmas barátom ;) :lol: Clarkon csak be-ki, nem volt "menjünk még egy kört" :rolleyes: Majd ha passzentos lesz minden, akkor megyünk pár karikát erre-arra ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Szerintem majdnem végig felújított útakon mentünk, 1 szót nem szólhatsz a 17es felnikkel ;) ;) :lol: Nekem 16os... nem is az a baj... csak én sosem szokom meg ezt a városon belül 90el közlekedést... Nekem a 60 az szimpatikus... Egyébként ha a felújított utak pesten ilyenek akkor legközelebbi lurdyra visszarakom a gyári felniket. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Clarkon csak be-ki, nem volt "menjünk még egy kört" :rolleyes: Majd ha passzentos lesz minden, akkor megyünk pár karikát erre-arra ;) ;) má alig várom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Ne... inkább reggel 6kor bömböltesd hogy ne legyen igaza... :rolleyes: olyan korán még én is alszom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 olyan korán még én is alszom :rolleyes: Tudtam hogy puhányok vagytok Ti pestiek... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Tudtam hogy puhányok vagytok Ti pestiek... ;) ;) Kikérem magamnak én nem is vagyok pesti még is puhány vagyok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Kikérem magamnak én nem is vagyok pesti még is puhány vagyok :rolleyes: Láttam... elég hamar csörgött a pizsi... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Láttam... elég hamar csörgött a pizsi... ;) :rolleyes: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Tudtam hogy puhányok vagytok Ti pestiek... :lol: :rolleyes: nem csak itt nem kell megetetni a riskát ;) ;) amúgy meg én is lentrő gyüttem, még a dinyvel egyyütt kergettük a riskákat majdnem. a mi falunk között ment a nagy háború :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 nem csak itt nem kell megetetni a riskát :rolleyes: ;) amúgy meg én is lentrő gyüttem, még a dinyvel egyyütt kergettük a riskákat majdnem. a mi falunk között ment a nagy háború :lol: Na azé ennyire vidékinek ne nézzél... én sem az istállóban tartom a kocsit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Na azé ennyire vidékinek ne nézzél... én sem az istállóban tartom a kocsit. :rolleyes: Persze. Mutattad a képet. Kint van a pusztában. Azért olyan poros mindíg ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Persze. Mutattad a képet. Kint van a pusztában. Azért olyan poros mindíg ;) ;) Azt nem mondtam hogy pusztán nem szokott állni... Én csak az istállót kértem ki magamnak. :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Tudtam hogy puhányok vagytok Ti pestiek... :lol: :rolleyes: Egyrészt : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=395154 Másrészt : amerre mentünk, az mind pár éve felújított út, te nyavajogsz álladóan az aszfalt minősége miatt ;) :lol: Harmadrészt : ha állandóan kilencvennel mentem volna, akkor elég gyorsan be kellett volna kapcsolnod gps-t szerintem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Azt nem mondtam hogy pusztán nem szokott állni... Én csak az istállót kértem ki magamnak. ;) ;) Nem mindegy, hogy csűr vagy istálló? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Egyrészt : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=395154 Másrészt : amerre mentünk, az mind pár éve felújított út, te nyavajogsz álladóan az aszfalt minősége miatt ;) :lol: Harmadrészt : ha állandóan kilencvennel mentem volna, akkor elég gyorsan be kellett volna kapcsolnod gps-t szerintem ;) oké értem... BUDAPEST... Másrészt, perszehogy nyavajgok... nálunk is rossz az út de itt a forgalom nem visz 80al... A legszarabb az egészben hogy a hülyegyökérnek aki mögöttem jön a 13as suzuki lemezfelnivel nem számít a gödör vagy éppen az aszfaltgyűrődés, nekem a Borbettel igen... :lol: Harmadrészt: najó kicsit túloztam... amikor a rendőr mellett mentünk el akkor lelassítottál 60ra... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Na azé ennyire vidékinek ne nézzél... én sem az istállóban tartom a kocsit. :rolleyes: Az aszfalton sem szédülsz? ;) Amúgy számomra sem ismeretlen a disznóvágásos-kukoricaszedős családi hétvége, eredetileg somogyi gyerkőc vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Az aszfalton sem szédülsz? :rolleyes: Amúgy számomra sem ismeretlen a disznóvágásos-kukoricaszedős családi hétvége... Akkor én mit mondjak??? ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Az aszfalton sem szédülsz? :rolleyes: Amióta nem iszom alkoholt azóta már nem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Amióta nem iszom alkoholt azóta már nem. :rolleyes: nem fordítva? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 nem fordítva? :rolleyes: Nem, nekem elvonási tüneteim nincsenek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Nem, nekem elvonási tüneteim nincsenek. :rolleyes: Ezt doki mondta, vagy saját képzet? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts