Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
ŐŐŐŐ hóvégén akarom lerendelni ;) De várok pár napot ,,, csak nem hogy kelmed is ilyet tesz fel és el akarja mondani a tapasztalatokat :lol: ;)

Kéken ilyen volt másfél évig, fehéren most gyári tárcsa van :rolleyes:

Elküldve
Kéken ilyen volt másfél évig, fehéren most gyári tárcsa van :rolleyes:

na akkor mesélj csak milyen hamar eszi le a fékpofát??? ;)

Elküldve
monnyuk azért ugyanez igaz a mondeokra ish...

abból is 99% céges, kintről hozott, sokszázezret futott...

érdemesebb lenne kintről hozni egyet magadnak, olyat amilyet Te kiválasztasz...

Szerintem az Ervin ebbe tudna segiteni.

Már csak az a maradék 2 milka hiányzik hozzá...... :rolleyes:

Elküldve
Te akarsz újabb kocsit vazeeeeee :rolleyes: ;) ;) :lol:

ui : fehér csokit kérsz, vagy mazsolásat ? :lol:

Nem akarok,de majd lesz valami...ezt eladni szeretném.....utána csak lesz valami...ha más nem veszek egy rx8at.de akkor a Detti tuti kicsinál.. :lol:

Elküldve
Nem akarok,de majd lesz valami...ezt eladni szeretném.....utána csak lesz valami...ha más nem veszek egy rx8at.de akkor a Detti tuti kicsinál.. ;)

RX8 az szééép óóóótooooooo de valami überbrutál motorral vedd ;) :rolleyes:

Elküldve
na akkor mesélj csak milyen hamar eszi le a fékpofát??? ;)

Valahol írtam, de lustaaaaaaaaaaaaaaa vagyok megkeresni hol :rolleyes:

15000et vagy 10000et ment el asszem sima Ferodo-val.

De ne én legyek a kiindulási alap, hogy mennyi idő alatt eszi meg a betétet a tárcsa ;)

Elküldve
Nem akarok,de majd lesz valami...ezt eladni szeretném.....utána csak lesz valami...ha más nem veszek egy rx8at.de akkor a Detti tuti kicsinál.. :lol:

hátul úgysem ül még pár évig 150cm feletti gyerek akkormeg megértheti h jó lesz az :rolleyes: ;) ;)

Elküldve
Valahol írtam, de lustaaaaaaaaaaaaaaa vagyok megkeresni hol :rolleyes:

15000et vagy 10000et ment el asszem sima Ferodo-val.

De ne én legyek a kiindulási alap, hogy mennyi idő alatt eszi meg a betétet a tárcsa ;)

Ehhez Brembo pofa van mondjuk nektek BP-n más a helyzet szerintem itt nálunk nincs annyi fékezés mint nálatok pl lámpától lámpáig! :lol: Ha neked annyit kibírt sztem nekem lehet egy 5-10 ezerrel többet!?? ;)

Elküldve
RX8 az szééép óóóótooooooo de valami überbrutál motorral vedd ;) :rolleyes:

Egyféle motor van ......mindegyik 1.3as ;) csak az egyik 192Le a másik 231LE ...A gyengébb nyomatékosabb

Elküldve
RX8 az szééép óóóótooooooo de valami überbrutál motorral vedd :lol: :lol:

most nézem csak h 1.3-as moci van hozzá :rolleyes: ;) ;)

javítva: lekéstem

Elküldve
most nézem csak h 1.3-as moci van hozzá :rolleyes: ;) ;)

Most mit röhögsz???????6.4 a 0-100 :lol: mutass még egy 1.3as mocit ami szívó és tudja ezt :lol:

Elküldve
Most mit röhögsz???????6.4 a 0-100 ;) mutass még egy 1.3as mocit ami szívó és tudja ezt ;)

Hát psze 1.3 mert ugye az "wankel" motor és azért az a 2xx LE azért szép egy ilyen kis köbcentistől ,,, de néztem a 2600ccm es is ugyanannyi LE gondolom az nem wankel! :rolleyes:

Elküldve
Ehhez Brembo pofa van mondjuk nektek BP-n más a helyzet szerintem itt nálunk nincs annyi fékezés mint nálatok pl lámpától lámpáig! ;) Ha neked annyit kibírt sztem nekem lehet egy 5-10 ezerrel többet!?? :rolleyes:

Gondolomazsemlehetrosszgondolomnáladtöbbetbírmajd ;)

Elküldve
Most mit röhögsz???????6.4 a 0-100 ;) mutass még egy 1.3as mocit ami szívó és tudja ezt ;)

Wánkel motorrol már én is hallottam csak jól hangzik h 1.3 :rolleyes: :lol:

Elküldve
Hát psze 1.3 mert ugye az "wankel" motor és azért az a 2xx LE azért szép egy ilyen kis köbcentistől ,,, de néztem a 2600ccm es is ugyanannyi LE gondolom az nem wankel! :rolleyes:

Rx8ból nem létezik 2600ccm....csak 1.3,de mindenhol 2600ccm veszik.......

Elküldve
Rx8ból nem létezik 2600ccm....csak 1.3,de mindenhol 2600ccm veszik.......

Na ezt nemtudttam hogy duplán számolják! Ez bizonyos helyeken szarul jöhet ki mint pl átírás ! Biztosítás! :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.