Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Nekem elöl is hatvanas... Ezzel így pont 6 centire van a kart.védő az aszfalttól... :roll: ...és nem nagyon tudok leállni a frissen bérelt garázsba... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Viszont a hátul 60-as ültetéssel, is igen magasra került a segge, és ez nem tetszik... :roll: neked 60/60as ülcsi van a kocsiban?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Az hát... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 :( Hivod az embert ugye !!! Most telefonálok !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Igen fogom ma no para... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 http://www.auto.expressz.hu/hirdetes/OPEL/365404/1/1/ A srác nem tudja fizetni a hitelt a kocsira, ha valakit érdekel nagyon jó vételnek tűnik, komoly alku lehetőséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 És mitől 171 paci??? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 És mitől 171 paci??? :( ne kössé má bele mindenbe :lol: menni kéne már nekem is méretni...baromi kiváncsi vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 mondjuk ezt ennyiért még egy darabig hirdetni fogja ... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 menni kéne már nekem is méretni...baromi kiváncsi vagyok :lol: majd lelombozodsz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Na ez biztos... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 mondjuk ezt ennyiért még egy darabig hirdetni fogja ... :roll: Hol is van egy ilyen vas?1.2M környékén? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 anno meg nem hittél nekem, amikor Lkezdted az égessük el az összes 0w60as olajat projektedbe :( pedig a fáma úgy kezdi jobb helyeken Le/kg arányaival jáccunk.. nem pedig nagytengely, stb... csak tényleg annyi a fos, hogy a tankon kivül semmi súly nem marad hátul és nemkicsit megváltozik az otó mozgása... ajánlatos 60 környékén kipróbálni a bosnyáknál azt a részt ahol mész a pólus felé és van 1 S kanyar... ennek a kanyarnak a végén meg egy 3cm magas pukli ami pont arra szolgál h se szó se beszéd keresztbevágja a vasat... azt hittem mikor még ment a géjesim h én nem tok vezetni, de a minap egy integra ugyanezt előadta elöttem.. vagy ő se tud vezetni :?: :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Hát ez tény, viszont cserében iszonyatosat lp a verda...álmomban sem gondoltam volna... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Hát ez tény, viszont cserében iszonyatosat lp a verda...álmomban sem gondoltam volna... :wink: de mégis mit vettél ki? hátsó ülések? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 kalaptartó, mélyláda, cuccok, pótkerék, műanyagok, hátsó üléssor, hátsó ajtó kibelez, övek, övfeszítők ez ha nincs 100kg akkor shemmi... nekem a gyárinál keményebb rugók emelkedtek 3cm-t kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 És nekem még volt bent opcionálisan 30 kg krumpli... :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 És nekem még volt bent opcionálisan 30 kg krumpli... :wink: :( ha igaz is miért nem lepődöm meg ezen koma :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 nekem a gyárinál keményebb rugók emelkedtek 3cm-t kb lóférfinemiszerv....akkor inkább berakok vmi nehéz vasat, hogy üjjön...menni ugysem kell 70nél gyorsabban ritkán megyek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 lóférfinemiszerv....akkor inkább berakok vmi nehéz vasat, hogy üjjön...menni ugysem kell 70nél gyorsabban ritkán megyek :lol: Szerpentinen! :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Redi nekem minden auchan és tesco vásárlás utánról van képem a gsiről... 4 karton ásványvíz, 3 karton tej - mindig így indítottam a bevásárlólistát utána meg májerkedtem :( ni csak kipakolva és az említett italmennyiséggel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LML Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Egy másik projethez kellene egy jó állapotú C20XE erőforrás, lehetőleg 150e km alatt. Esetleg elég csak egy C20XE hengerfej is, ha teljesen ép (tengelyekkel, mindennel kellene). A motor csupaszon kellene (kábelköteg, váltó ECU stb nem kell). Legjobb Calibra/Vectra engine lenne. Jó áron, szemle utáni gyors fizetéssel :( Ha valaki utd vmit csörögjön: 30/3674989 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Nekem van egy hengerfejem eladó! tuti jó, mert nemrég lett levéve az autómról... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LML Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Nekem van egy hengerfejem eladó! tuti jó, mert nemrég lett levéve az autómról... :wink: Mennyi lenne a cuccos? AKITŐL KAPTAM A TELSZÁMOT? KÖSZÖNÖM? MEGVAN MÉG A CALI MOTORJA!!!!!! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 AKITŐL KAPTAM A TELSZÁMOT? KÖSZÖNÖM? MEGVAN MÉG A CALI MOTORJA!!!!!! THX :wink: Szívesen.Remélem, hihető árat mondott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts