Atommanó Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Az a baj...hogy ezekben 200-300 ezer km már benne is van 3 éves korukban...mondjuk a fordokban is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Ez jó régi videjóóó...még anno 3-4 évvel ezelött linkeltem... ;) ;) Énmég nemláttam de hogy lehet valaki ennyire izééé vazze! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Akkó má inkább egy EVO :rolleyes: Persze jó az evo de szerintem az r35 azért más ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Énmég nemláttam de hogy lehet valaki ennyire izééé vazze! :rolleyes: Még én sem láttam. Kemény. Még párszor átmegy rajta, biztos, ami biztos... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Még én sem láttam. Kemény. Még párszor átmegy rajta, biztos, ami biztos... :rolleyes: Jah és vazze a fején áll meg először ahogy néztem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Persze jó az evo de szerintem az r35 azért más ;) Duplaannyiért biztos van benne valami más :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Duplaannyiért biztos van benne valami más :rolleyes: Ha lenne annyi lekvárod ne mond hogy az evo-t választanád? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Ha lenne annyi lekvárod ne mond hogy az evo-t választanád? ;) Ha lenne annyi lekvárom, akkor már vonulnék ki a földmunkagépekkel a telekre, oszt kezdődne az építkezés :rolleyes: Amúgy sosem vennék autót 22 misiért. Ha már nagyon nem tudnám hova tenni a pénzt, akkor is élményautónak inkább vennék egy használt EVO-t 7-8m-ért ;) Ahhoz legalább dögivel van gyári és tuning cucc is, nem aranyárban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Lekvár nekem kb 4 üveggel van csak itthon:D De ha lenne annyi pézem,,,, igazából valami érdekes Japó autót vennék! :rolleyes: Vagy megvenném az új OPC Astrát! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Ha lenne annyi lekvárom, akkor már vonulnék ki a földmunkagépekkel a telekre, oszt kezdődne az építkezés :rolleyes: Amúgy sosem vennék autót 22 misiért. Ha már nagyon nem tudnám hova tenni a pénzt, akkor is élményautónak inkább vennék egy használt EVO-t 7-8m-ért ;) Ahhoz legalább dögivel van gyári és tuning cucc is, nem aranyárban ;) 22millát én sem adnék autóért de mint írtam az usa-ban 11milla és plussz 10ezer dollárért itthon is van meg vezetheted is legálisan úgy hogy a rendőr sem tud belekötni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Ha lenne annyi lekvárom, akkor már vonulnék ki a földmunkagépekkel a telekre, oszt kezdődne az építkezés :rolleyes: Amúgy sosem vennék autót 22 misiért. Ha már nagyon nem tudnám hova tenni a pénzt, akkor is élményautónak inkább vennék egy használt EVO-t 7-8m-ért :lol: Ahhoz legalább dögivel van gyári és tuning cucc is, nem aranyárban :lol: használt g35 még itthon is 7-9m...és ugye ezt nem EVO szinten használták ;) tuning cucc is van hozzá dögivel, usa-bol annyit és olyat rendelsz amit nem szégyelsz ;) és melyik a különlegesebb? mondom ezt annka ellenére, hogy nagyon tetszik az EVO Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 használt g35 még itthon is 7-9m...és ugye ezt nem EVO szinten használták ;) tuning cucc is van hozzá dögivel, usa-bol annyit és olyat rendelsz amit nem szégyelsz ;) és melyik a különlegesebb? mondom ezt annka ellenére, hogy nagyon tetszik az EVO 2006-os g35öt veszel kint 25000$-ért,2004-est 18ért. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 és melyik a különlegesebb? mondom ezt annka ellenére, hogy nagyon tetszik az EVO én sosem arra vágytam, hogy nekem olyan legyen, ami a többieknek biztos nincs ;) az élmény nekem egy EVO-ban is ott van a szeren, szerintem abból sokkal komolyabb élményautót lehet könnyebben és olcsóbban varázsolni, mint a fent emlegetett példányból :rolleyes: és annál nem kell hónapokat várni egy-egy alkatrészre, ha megáll véletlen az autó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 és annál nem kell hónapokat várni egy-egy alkatrészre, ha megáll véletlen az autó ;) bemész az EVO boltba leveszed a polcról és zsebből fizeted? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 bemész az EVO boltba leveszed a polcról és zsebből fizeted? :rolleyes: Ennél sokkal egyszerűbb ;) Rakásig vannak műhelyek EVO cuccokkal, rengeteg alkatrészt hordanak be hozzájuk konténerben olcsósítva. :lol: Meglepődnél, némelyik dolog milyen olcsó hozzá... komplett motort kapsz turbóval faládában gyárból 1 misiért... "csattogós" váltót 800-ért... szóval a beszerzés egyszerű és biztosított azonnal, az árak a technikához képest nem magasak. Sőt, ezekhez értő szerelőket is találsz sokat, nem kóklereket, akik még mondjuk nem is hallottak az osztómű hézagolásról :lol: Forogtam ebben a világban kicsit már, nekem tetszett, amit itt tapasztaltam :lol: Persze zsé kell hozzá, mert nem hétköznapi autókról beszélünk, nem hétköznapi teljesítményekről... de még mindig fényévekkel realizálhatóbb, mint a 35-ösök ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Ez az élmény... ;) Egyszer sikerült átélnem, már érdemes volt megszületnem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 naaah.... :lol: Ezek szerint Te sutyeráknak érzed magad :lol: :lol: :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2001768_opel_vectra_2005 http://www.hasznaltauto.hu/2200063_opel_vectra_2005 http://www.hasznaltauto.hu/2156679_opel_vectra_2006 :rolleyes: ezek nem tetszenek? Nincs kizárva,de ha már Ákos is azt mondja hogy esélytelen jó állapotú megkiméltet venni akkor lehet inkább felejtős......Mondeoból sokkal több van így nagyobb a választék......De mivel az autó még megvan és senki se hívott még ráérek bőven ezen gondolkodni........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Felhívjalak??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Nincs kizárva,de ha már Ákos is azt mondja hogy esélytelen jó állapotú megkiméltet venni akkor lehet inkább felejtős......Mondeoból sokkal több van így nagyobb a választék......De mivel az autó még megvan és senki se hívott még ráérek bőven ezen gondolkodni........ addig azon tanakodj, hogy hogyan bizonyitod be h 8 literrel el lehet vele közlekedni... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 addig azon tanakodj, hogy hogyan bizonyitod be h 8 literrel el lehet vele közlekedni... ;) :rolleyes: Te ne szólj egy szót sem...tegnap gyorsan elmenekültél... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 addig azon tanakodj, hogy hogyan bizonyitod be h 8 literrel el lehet vele közlekedni... ;) ;) Viccen kivül nem érdekel hogy mennyit fogyaszt...Egyen 10 de jó legyen...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Felhívjalak??? :lol: Hívjál :lol: :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Ez is Opel, csak csúnyább, nem? Bár melyik új Opel szép? (Költői kérdés, biztos létezik olyan emberi lény, akinek valamelyik tetszik...) A padlólemez szegről végről GM,de ha ültél már saab-ban,van fogalamad arról,hogyan is néz ki magának a vezetőnek tervezett belsőtér és nem olyan fostaliga,mint az új opelekben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 A padlólemez szegről végről GM,de ha ültél már saab-ban,van fogalamad arról,hogyan is néz ki magának a vezetőnek tervezett belsőtér és nem olyan fostaliga,mint az új opelekben. A Saab sztem egy igen jó autó bár a régebbi tipusok nem mondhatóak formásnak de az újak sztem nagyon ottvannak sportos és elegáns a belsőtérről meg ne is beszéljünk az a régebbiaknél is szépen kivan dolgozva egyik barátomnak van egy 8-9 éves veszett kényelmes és belül is igényes! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts