Stock16v Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 szegény csak büntiböl ne kelljen a nevét le irni :rolleyes: az igazi szivfájdalom csak akkor jön ha errre a képre pillantok ... :lol: ;) http://www.tommychang.net/uploaded_images/amuse1-707826.jpg látom megtaláltad :lol: ;) nagyon komoly az az r35 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 ;) ;) Tarcsiba esetleg ? :rolleyes: elég 1 átok is... most valami szakadt kadett kombi kéne horgászni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 elég 1 átok is... most valami szakadt kadett kombi kéne horgászni Persze ha hasítás van, akkor nem átok miiii ? :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 meg én már inkább vectrát akkarnéknák Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 meg én már inkább vectrát akkarnéknák melyiket? a turbo-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Persze ha hasítás van, akkor nem átok miiii ? ;) :lol: :lol: :lol: B) akkor nem :rolleyes: de volt már úgy hogy hasításközbe ált meg.... ;) kicsit csinkes volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 melyiket? a turbo-t? naná :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 akkor nem :rolleyes: de volt már úgy hogy hasításközbe ált meg.... ;) kicsit csinkes volt :lol: Bármikor vehetsz egy rollert, ott csak a cinkes ha elnyalsz vele ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 amúgy visszatérve az r35-höz egy kicsit..nálunk is kapható lesz 22milla az alapár.480ló,összkerék,állítható futómű,stb.hasonló kategóriás porsche kb 2x annyi.de ami a legérdekesebb amcsiba 69ezer dodó zsír újonnan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 na én koccoltam alvadni,jóccak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 amúgy visszatérve az r35-höz egy kicsit..nálunk is kapható lesz 22milla az alapár.480ló,összkerék,állítható futómű,stb.hasonló kategóriás porsche kb 2x annyi.de ami a legérdekesebb amcsiba 69ezer dodó zsír újonnan :rolleyes: igen tudom nalunk csak 1 kereskedés árulhatja és árulja ... kivancsi leszek hogy a sok M6 mellet mennyi ilyen lessz lathato ... de mivel ez csak egy nissan gondolom nem kapkodják el .... siman megéri kintröl behozatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Zoli, Volt 205/45/16-od ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Zoli, Volt 205/45/16-od ? vooot ám biza :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 vooot ám biza :rolleyes: XE-vel, vagy már a LET-el ? Milyen volt márka és használat szempontjából ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 XE-vel, vagy már a LET-el ? Milyen volt márka és használat szempontjából ? IS -IS de sztem mind1 milyen a motor .. Dunlop Sp9000 és qrva jo gumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Tudja valaki mennyi olaj kell a szervóba pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Tudja valaki mennyi olaj kell a szervóba pontosan? pl szervóolaj... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 pl szervóolaj... ;) Mennyi, nem milyen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Mennyi, nem milyen :rolleyes: Kb 7dl kell bele. de átforgatod 2 szer jobra balra ... aztán elindítod majd leveszed a tartály tetejét és azon van egy nivo felöntöd a szintig azt csók ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Kb 7dl kell bele. de átforgatod 2 szer jobra balra ... aztán elindítod majd leveszed a tartály tetejét és azon van egy nivo felöntöd a szintig azt csók ! thenx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 gyerekek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Ez jó régi videjóóó...még anno 3-4 évvel ezelött linkeltem... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Na helyesbítek....Azért akarom eladni,mert szeretnék egy ilyet..... :rolleyes: ;) ;) :lol: mondeo 2.0D full mondeo 2.2 rs kár hogy piros B) 2.0 vajbőr full dejó ezek első törlesztője pont az astra ára :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Na helyesbítek....Azért akarom eladni,mert szeretnék egy ilyet..... ;) ;) :lol: :lol: mondeo 2.0D full mondeo 2.2 rs kár hogy piros :lol: 2.0 vajbőr full http://www.hasznaltauto.hu/2001768_opel_vectra_2005 http://www.hasznaltauto.hu/2200063_opel_vectra_2005 http://www.hasznaltauto.hu/2156679_opel_vectra_2006 :rolleyes: ezek nem tetszenek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 amúgy visszatérve az r35-höz egy kicsit..nálunk is kapható lesz 22milla az alapár.480ló,összkerék,állítható futómű,stb.hasonló kategóriás porsche kb 2x annyi.de ami a legérdekesebb amcsiba 69ezer dodó zsír újonnan :rolleyes: Akkó má inkább egy EVO ;) Tudja valaki mennyi olaj kell a szervóba pontosan? Nekem belement újratöltésre a teljes 1L. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts