mélykék76 Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Most mit kellene írnom...Tökéletes meg minden szupi csak megúntam és eladom???Ezt úgy se hiszi el senki ;) Már más autóban látnám szívesebben magam. Ha érdekel, akkor gyere el és próbáld ki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Már más autóban látnám szívesebben magam. Ha érdekel, akkor gyere el és próbáld ki :rolleyes: Persze egy vadidegen embernek ezt mondanám,de ez nem az a hely ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Már más autóban látnám szívesebben magam. Ha érdekel, akkor gyere el és próbáld ki ;) Áááá ez messziről bűzlik a kamutóóóól.... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Persze egy vadidegen embernek ezt mondanám,de ez nem az a hely :lol: Nem olvassák sokan nyugi... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 De legalább fehérebb...ha már más nem is... :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Nem olvassák sokan nyugi... :lol: B) :D Akkor jó :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Hajtasz a veteránbiztire miiiiiii... ;) ;) :lol: Az még azért messze van B) Addigra már nem is lehet majd benyát kapni :lol: Kicsit félre értettél......egy szóval nem mondtam hogy az omega jobb autó mint az astra :D Pedig sokkal jobban érzem magam benne, mint annó az astrával a közúton :rolleyes: Két külön kategória, ez igaz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 István...erre már most lecsapnék a helyedben...sose lehet tudni... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Nincs valakinek egy MyVip accountja? :rolleyes: ;) őő.. neked meghívő köne? mert ha jól látom akad.. nem látom,hogy egyátalán korlátozva lenne.. bár amennyit én vipezek.. hvai 1szer talán ;) Vagy csak mókáztál a csajszi miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Na most elég sokan itt vagyunk... Este 8-kor kéne tolni egy zászlós mókát COD2vel... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Pedig sokkal jobban érzem magam benne, mint annó az astrával a közúton :rolleyes: Két külön kategória, ez igaz ;) A tied szinte gyári Én erre gondoltam..Én pl nem éreztem magam sose jól egy omegában sem....Nekem nem tetszik és ennyi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 István...erre már most lecsapnék a helyedben...sose lehet tudni... :rolleyes: ;) Ez sedan lámpa :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 A tied szinte gyári Én erre gondoltam..Én pl nem éreztem magam sose jól egy omegában sem....Nekem nem tetszik és ennyi...... De Gabié azért tuned...vagy extreme...látszik hogy van benne meló... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Ez sedan lámpa :lol: ;) Jajj mááá nem mindegy...még fordod sincs...akkor meg mit válogatsz... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Na helyesbítek....Azért akarom eladni,mert szeretnék egy ilyet..... :rolleyes: ;) ;) :lol: mondeo 2.0D full mondeo 2.2 rs kár hogy piros :lol: 2.0 vajbőr full Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 A tied szinte gyári Én erre gondoltam..Én pl nem éreztem magam sose jól egy omegában sem....Nekem nem tetszik és ennyi...... Először nekem sem tetszett amúgy ;) Most már tetszik, főleg ha az első lökös is rendesen a helyére kerül majd ;) De tény, hogy pl bemenni vele a városba, vagy autópályázni, sokkal kellemesebb élmény, mint az astrával volt, még amikor gyári vagy ahhoz közeli állapotban volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Na most elég sokan itt vagyunk... Este 8-kor kéne tolni egy zászlós mókát COD2vel... :rolleyes: Én töröltem ;) Azóta nem kelett egeret vennem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Na most elég sokan itt vagyunk... Este 8-kor kéne tolni egy zászlós mókát COD2vel... :rolleyes: Inkább TDM-t nyomjunk.....Remélem Viktor is felrakja a játékot....... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Inkább TDM-t nyomjunk.....Remélem Viktor is felrakja a játékot....... :rolleyes: bármiben kicsinállak titeket... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Persze az 5-ös és 7-es kasztnival igen. :rolleyes: Aki leragad a hülyebaromaggresszivállattahó bmw-s viszonyításnál annak nincs 5-ös, 7-es, touring, m-es és stb annak csak BMW van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Na helyesbítek....Azért akarom eladni,mert szeretnék egy ilyet..... :rolleyes: ;) ;) :lol: mondeo 2.0D full mondeo 2.2 rs kár hogy piros :lol: 2.0 vajbőr full Hát nem csúnya...de nem vágtam hanyatt magam egyiktől sem...egyedül a navi része tetszik...azt kész...mondjuk nem is az enyim lesz... :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Előfordul...tavaly én a repülőspáleszből ittam...a kézenállóst a csajok itták.. :rolleyes: Valami metaxa vagy lófingató pálesz??? ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Én töröltem ;) Azóta nem kelett egeret vennem! :rolleyes: Igazad van, ami nem megy azt nem kell erőltetni ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Igazad van, ami nem megy azt nem kell erőltetni :rolleyes: ;) ;) A PHP-ban jobban otthon vagyok! :lol: Nem tényleg töröltem de nem azért , hanem mert kelett a hely azon a meghajtón,,,, meg sokat PHP-zok mostanság és időm sincs meg kedvem se a sok PRO-val viaskodni B) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Hát nem csúnya...de nem vágtam hanyatt magam egyiktől sem...egyedül a navi része tetszik...azt kész...mondjuk nem is az enyim lesz... ;) :lol: Akkor legalább kvitek vagyunk,mert nekem meg a seat nemtetszik...... :lol: :lol: ;) Amitől hanyat vágnám magam az egy új 5ös bmw :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts