Stock16v Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Nem nyugszol ugye ? :lol: Szerény véleményem szerint a gond ott van, hogy alapvetően hátsó hajtásra tervezett autóba elől hajtó cuccai kerülnek be. Sok mindent meg lehet oldani, csak kérdés mennyiért ;) Kérdezni csak szabad B) :D Eladnám.....fiatal,kényelmes,csöndes,családi autót szeretnék :rolleyes: :lol: :lol: nem értelek hogy lehet eladni egy ilyen autót?mellesleg igen csak gondolkodóba estem mert az enyémre meg rá van izgulva egy haver ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Viszont aki azonosít a gsi-ben a lakótelepi hülyegyerekkel az ugyanúgy azonosít a bmw-ben a számlagyáros, hülyekopaszaggresszívállattal :rolleyes: ITT A PONT! Egyetértek! ;) Persze az 5-ös és 7-es kasztnival igen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 ....;) :lol: nem értelek hogy lehet eladni egy ilyen autót?mellesleg igen csak gondolkodóba estem mert az enyémre meg rá van izgulva egy haver :rolleyes:.... El kell adni, meg kell venni. Ennyi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Persze az 5-ös és 7-es kasztnival igen. :lol: Na most hogy kitárgyaltuk a cuccot akkor szerintem beszéljünk arról hogy Blitzen ki milyen sört szeretne inni és mennyit szerintem sokkal jobb téma! :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 El kell adni, meg kell venni. Ennyi :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Na most hogy kitárgyaltuk a cuccot akkor szerintem beszéljünk arról hogy Blitzen ki milyen sört szeretne inni és mennyit szerintem sokkal jobb téma! :rolleyes: ;) ;) Mindegy milyet hozol...ne aggódj...megisszuk...de valami húzósabb azért jobb lenne... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Na most hogy kitárgyaltuk a cuccot akkor szerintem beszéljünk arról hogy Blitzen ki milyen sört szeretne inni és mennyit szerintem sokkal jobb téma! :rolleyes: ;) ;) Fütyi-arany, Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany,Fütyi-arany Aztán detox :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 ;) ;) nem értelek hogy lehet eladni egy ilyen autót?mellesleg igen csak gondolkodóba estem mert az enyémre meg rá van izgulva egy haver :rolleyes: Úgy gondolom hogy ezt csak Anti vagy sonique értheti,esetleg Diny de neki más a felfogása :lol: Most még van értéke,de ahogy telik az idő egyre inkább nem lesz.Annyira gazdag meg nem vagyok hogy 3év múlva elbontsam Dinyvel..... De mindenkinek ajánlom hogy kérjen valakitől kölcsön egy új autót és menjen vele 1-2 órát,és akkor rájön hogy miért akarom eladni.....Ez jó lenne ha megtartanám mókázni,de napi használatra nem annyira praktikus.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Mindegy milyet hozol...ne aggódj...megisszuk...de valami húzósabb azért jobb lenne... :rolleyes: Van aki nem issza a blitzen, hanem fürdik benne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Úgy gondolom hogy ezt csak Anti vagy sonique értheti,esetleg Diny de neki más a felfogása :lol: Most még van értéke,de ahogy telik az idő egyre inkább nem lesz.Annyira gazdag meg nem vagyok hogy 3év múlva elbontsam Dinyvel..... De mindenkinek ajánlom hogy kérjen valakitől kölcsön egy új autót és menjen vele 1-2 órát,és akkor rájön hogy miért akarom eladni.....Ez jó lenne ha megtartanám mókázni,de napi használatra nem annyira praktikus.... Micsoda marketing... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 De mindenkinek ajánlom hogy kérjen valakitől kölcsön egy új autót és menjen vele 1-2 órát,és akkor rájön hogy miért akarom eladni.....Ez jó lenne ha megtartanám mókázni,de napi használatra nem annyira praktikus.... Én heti rendszerességgel vezetek pár éves autókat, de nem érzem, hogy át kéne ülnöm a 14 éves omegámból :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Én heti rendszerességgel vezetek pár éves autókat, de nem érzem, hogy át kéne ülnöm a 14 éves omegámból :rolleyes: Hát istenem van aki leragadt a 14 éves korú dolgoknál...van ilyen... ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Mindegy milyet hozol...ne aggódj...megisszuk...de valami húzósabb azért jobb lenne... :rolleyes: na ha nem hívnak a lagziba azon a hétvégén és eljutok a blitz-re viszek nektek olyan tarpai szilvát hogy kézenálltok ;) engem a múltkor úgy kellett lefekvés előtt leöltöztetni mert sajna még ahoz sem volt erőm de még eszem sem.....az asszonynak ez a mutatvány valahogy nem ment át ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Hát istenem van aki leragadt a 14 éves korú dolgoknál...van ilyen... :rolleyes: ;) ;) Vazzz, hogy tudtam hogy ez jön... no de így jár az, aki magas labdákat dob :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Micsoda marketing... :lol: :lol: B) Jahhhh....odabax :D Ha nem akarnék valamit eladni, de úgy próbálnék csinálni mintha, akkor biztos Istvánt kérném meg, hogy írjon a hirdetéshez szöveget :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Én heti rendszerességgel vezetek pár éves autókat, de nem érzem, hogy át kéne ülnöm a 14 éves omegámból :rolleyes: Nem vagyunk egyformák.......de messze nem egy kategória az omegád meg az én autóm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Jahhhh....odabax :lol: Ha nem akarnék valamit eladni, de úgy próbálnék csinálni mintha, akkor biztos Istvánt kérném meg, hogy írjon a hirdetéshez szöveget :rolleyes: ;) ;) :lol: Most mit kellene írnom...Tökéletes meg minden szupi csak megúntam és eladom???Ezt úgy se hiszi el senki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 na ha nem hívnak a lagziba azon a hétvégén és eljutok a blitz-re viszek nektek olyan tarpai szilvát hogy kézenálltok ;) engem a múltkor úgy kellett lefekvés előtt leöltöztetni mert sajna még ahoz sem volt erőm de még eszem sem.....az asszonynak ez a mutatvány valahogy nem ment át ;) Előfordul...tavaly én a repülőspáleszből ittam...a kézenállóst a csajok itták.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Vazzz, hogy tudtam hogy ez jön... no de így jár az, aki magas labdákat dob :lol: :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Nem vagyunk egyformák.......de messze nem egy kategória az omegád meg az én autóm ;) Igen, annó én is gondolkodtam, amikor hivatalos papíros versenyautóvá avanzsálódott az astra, hogy hozzak be egy német papíros astrát utcainak fillérekért, és rendszám át, vagy vegyek valami jobbat... :rolleyes: Hát ez lett, nem bántam meg, szerintem még 8-10 évig elégedett user leszek benne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Most mit kellene írnom...Tökéletes meg minden szupi csak megúntam és eladom???Ezt úgy se hiszi el senki :lol: Akkor most rossz??? :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 ...szerintem még 8-10 évig elégedett user leszek benne :lol: Hajtasz a veteránbiztire miiiiiii... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Igen, annó én is gondolkodtam, amikor hivatalos papíros versenyautóvá avanzsálódott az astra, hogy hozzak be egy német papíros astrát utcainak fillérekért, és rendszám át, vagy vegyek valami jobbat... :rolleyes: Hát ez lett, nem bántam meg, szerintem még 8-10 évig elégedett user leszek benne ;) Kicsit félre értettél......egy szóval nem mondtam hogy az omega jobb autó mint az astra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Akkor most rossz??? :rolleyes: ;) ;) :lol: Hibátlan állapotban van..... :lol: :lol: de tényleg nincs semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Kicsit félre értettél......egy szóval nem mondtam hogy az omega jobb autó mint az astra :lol: De legalább fehérebb...ha már más nem is... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts