Laci4 Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Srácok! Ma este méricske....majd beszélek Oszival, hogy hol is.... :lol: Hehe.. ma este én is melózok! ;) Mélykék 'Pesta: Lengőknél arra gondoltam, hogy esetleg a terhelés más.. bár az a 200kiló + nem hinném, hogy annyira odab.sz, amennyivel a gsi több egy sima F astránál. (nem tom milyen motoros volt... valami ecotec). de már lehet meg sincs a srácnak.. mailra nem reag, hívni meg még nem hívtam.. Nem tudom mennyire lenne nekem jó.. jó lenne mert ócsó.. és legalább meglenne oldva a törött rugó, szar, csörgö, zörgő nyeklő szárú lengőm is... :rolleyes: (1xx ezrem most még nincs egy Koni szetre ;) ) Lacee.. szééép.. ez most tényleg szárny lett.. repűűűlt.. egy héttel ezelött még tudtam volna.. pont ettől a sráctól, akitől a lengő-rugó lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Mivel annak abbahagyták a gyártását és két kicsit különböző kék volt, így rendeltem másikat... Az pedig ilyen volt szintén kék-feketében: (Speed) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Találtam egy jó GSI Club-os képet... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Hétvégén megvolt a tank csere.....Nem is volt olyan nehéz mint hittük. :rolleyes: :lol: Lanti nélkül nem sikerült volna Köszönöm a segítséget ;) Meg leszedtem aaz első fégtárcsa mögött lévő hőterelő lemezt.....Ez kicsit nehezebb volt mint a tank csere,mert úgy be volt rohadva a csavar hogy eltört a csavarhúzó fej......Így le kellett tépni a lemezt ;) Karcsikába is ki lett cserélve a veztengely jeladó.....azóta hibátlanul müködik.Idelye volt mert 1 éve szívok azzal hogy rángat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Hi! Sima F-astra, és a gsi lengők méretre ugyanazok? Mert összefutottam anno egy sráccal, aki kiárúlta a kocsiját. És valami 25-30 pénzért hozzámdobná az FK (nem tom milyen, majd még rákérdeznék, már ha megvan neki, és érdemes) Szal FK lengő-rugó szettet. (6-4 ültetés) ez gondolom a sima astrához képest, tehát valahol ott lehet mint a gyári gsi kb. nem? Elvileg 1 éves lehet max a cucc,nem sok kilóméterrel. Megnyomogatta ott elöttem a vasat,tényleg elég stabilnak tűnt. (az én hajókázásomhoz képest ultrakeménynek ;) ) Érdemes ezért esetleg ennyit kiadni, vagy gyűjtögessek 4x ennyit az állíthatós Sárga Koni szetre? :leborulós: Vagy bé se megy?! Az fk-nak nincs külön gsi-be futóműszettje úgyhogy nyugodtan megveheted ha jónak találod.Az enyémbe is az van lassan 5éve és semmi gondom nem volt vele.Mondjuk szerintem a 60-40 annyira nem nyerő párosítás mert nagyon lent lesz az orra.Elég lenne a 35-40 is. Ha esetleg nem kellene neked és még megvan a srácnak egy haveromat lehet érdekelné pont venni akar szintén gsi-be. :rolleyes: ha bárki tud szárnyat akkor légyszíves szóljon...Dinit nem értem el a 7végén... Itt egy bontóban van szárny de nem veszi le az ajtóról a csóka,viszont ha jól emlékszem pont ilyen színű mint a tiéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Coupe! Ebay-n most volt pár napja egy dbilas szívósor xe-hez,és m2.8-al volt használva.Adta hozzá a chip-et is,1000€ volt az ára fixen és 2 nap alatt megvették. Te mondtad hogy nem lehet hozzáhangolni normálisan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Coupe! Ebay-n most volt pár napja egy dbilas szívósor xe-hez,és m2.8-al volt használva.Adta hozzá a chip-et is,1000€ volt az ára fixen és 2 nap alatt megvették. Te mondtad hogy nem lehet hozzáhangolni normálisan? Én lexmault írtam....... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Én lexmault írtam....... ;) ;) Igen arra emlékszem még én reagáltam egy képpel rá,de a dbilas-ra is írtál vmi olyasmit hogy két emberkét ismersz akinek van vagy volt ilyen de nem az igazi.Rosszul emlékszem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Igen arra emlékszem még én reagáltam egy képpel rá,de a dbilas-ra is írtál vmi olyasmit hogy két emberkét ismersz akinek van vagy volt ilyen de nem az igazi.Rosszul emlékszem? :rolleyes: Antinak se volt az igazi,és Mornak se ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Antinak se volt az igazi,és Mornak se ;) Értem akkor marad a let :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Értem akkor marad a let :lol: Hajrá :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Hajrá :rolleyes: ;) ;) nem komolyan írtam ám...de azért köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Antinak se volt az igazi,és Mornak se :rolleyes: Nálam nem volt vele bibi...csak nem volt hozzáprogizva... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Nálam nem volt vele bibi...csak nem volt hozzáprogizva... :lol: A 200Le helyett 169 szerintem bibi ;) :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 A 200Le helyett 169 szerintem bibi ;) :rolleyes: ;) a 150 helyett viszont megnézem melyikőtöknek volt/van annyi... :lol: De mondom a gond nem a dbilassal volt, hanem nem a hozzávaló tengelyek voltak benne és nem a hozzáírt progi...maga a bilas mókát, ha a hozzávaló hardverrel rakod össze, akkor hibátlan motyó...én csak ajánlani tudom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Déviiiii, Laci azt mondta, hogy vagy CIH irányvonal, vagy lehet nem háccccccccsókerekes irányvonal, de akkor csak XE-nek van értelme igazándiból, mert akkor lesz brutálmetál :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Déviiiii, Laci azt mondta, hogy vagy CIH irányvonal, vagy lehet nem háccccccccsókerekes irányvonal, de akkor csak XE-nek van értelme igazándiból, mert akkor lesz brutálmetál :rolleyes: Igen...én is beszéltem vele...de az 1 misit azt Laci is mondta...szal azt nem szabad elfelejteni... ;) Ne-nek nincs értelme...szal vagy olcsóbban CIH, (NE-nél mindenképp jobb) vagy xe, de akkor zsebbenyúlós... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 amúgy milyen lett a fék??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 amúgy milyen lett a fék??? ;) Beírtam az fék témakörbe mások okulására és örvendezésére : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=394621 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Igen...én is beszéltem vele...de az 1 misit azt Laci is mondta...szal azt nem szabad elfelejteni... ;) Ne-nek nincs értelme...szal vagy olcsóbban CIH, (NE-nél mindenképp jobb) vagy xe, de akkor zsebbenyúlós... ;) Puszta kíváncsiság :rolleyes: ....ascona b-be könnyebb lehet belerakni esetleg egy xe-t vagy egy let-et mint c kadett-be?Mintha többet látnék belőlük neten,újságokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Puszta kíváncsiság :rolleyes: ....ascona b-be könnyebb lehet belerakni esetleg egy xe-t vagy egy let-et mint c kadett-be?Mintha többet látnék belőlük neten,újságokban. Nem nyugszol ugye ? ;) Szerény véleményem szerint a gond ott van, hogy alapvetően hátsó hajtásra tervezett autóba elől hajtó cuccai kerülnek be. Sok mindent meg lehet oldani, csak kérdés mennyiért ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 kukk... :rolleyes: tegnap meg normálisan sziszeget a kocsit,én ezt nem értem lehet fáradt voltam meg bevolt dugulva a fülem vagy nem tom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 megállított 1 román koma tegnap,azt mondta nekem chipeltesük fel neki a kocsiját kb 190-200lóra pénz nem akkadály,valami 2.0es szívó saabja van gyárilag 137le-val :rolleyes: lehet e ilyet? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 megállított 1 román koma tegnap,azt mondta nekem chipeltesük fel neki a kocsiját kb 190-200lóra pénz nem akkadály,valami 2.0es szívó saabja van gyárilag 137le-val :rolleyes: lehet e ilyet? ;) Persze. Átküldjem a programot zippelve ? ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 inkább ne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts