Laci4 Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Ejj.. te ilyeneket tudól? hmm... kapó pofádra h nem is szóóósz! :wink: :( jaa.. már van barinőm.. meg gsi-m is.. :shock: 8) :lol: Én egyszer jól benyaltam még régen.. elkezdtem nyomúlni egy szép cali után. Elkanyarodott. én meg utána... aztán újra el.. nem túl nagy driftekkel... Aztán megállt gyorsba egy kocsi mögött.. kiszált egy csaj.. meglepődtem.. mondom neki.. helló.. nem vagy opel klubos véletlen? mire halál gyorsan, parázva zárta a calit, odabökte hogy nem, és nem versenyzek és hagyjál, majd eltipegett a mögötte álló kocsihoz, amiben egy muki figyuzott.. Nah ekkor láttam jobbnak a bal egy padlógáz effektet :wink: :lol: Ki tudja.. még a végén lehet az a fajta pasi, aki elösször üt, aztán kérdez :lol: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 me agressziv fejed van azé :( viszont egyre jobban tetszik ez a szinkombo...vajon ilyenkor a forgalmiba mi kerül? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 az h csíííkosh :?: :idea: én meg azon filóztam h anno kitaláltam egy a ferdefényt, már nem tudom hogy hol láttam, de itthon sehol.... Most meg bármerre mejek ezt láttam klubbon belül és kivül, so elszomorít h féltve örzött kis álmom bukós.... Mátrmint az 1edi megjelenést illetően... És akkor mit jegyeznek be ha a fényezésig még azért teliberakjuk 1-2 graffel? Akkor bemejek bejegyeztetni 4 ropiért és vajh' mit fognak ráírni? vagy ezt illik előre bejelenteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 vagy ezt illik előre bejelenteni? ebben a kancsó országban mindent ami nagyon látszik azt én tervezem, hogy bejegyeztetek balkán :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 egen, jogos :wink: az előbb ki karcolt el a hungárián kék dzsieszájjal? nem láttam jól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 És akkor mit jegyeznek be ha a fényezésig még azért teliberakjuk 1-2 graffel? Akkor bemejek bejegyeztetni 4 ropiért és vajh' mit fognak ráírni? vagy ezt illik előre bejelenteni? szerintem azzal nem kell foglalkozni, mert ha látszik a fő szín, akkor nem para a céges autóknál sem jegyzik be, nem is szólnak érte pedig sok esetben csak a tető marad fehéren :( elég lesz majd akkor 4 rugót fizeted, amikor kész a végleges fény ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 na ja de céges autó ritkán huzza a hasát a földön (max a belét mert annyira szét van hajtva), meg ritkán bömböl a kipuff kiba hangosan (max. ha lukas mer nemcsináltatják meg) :( meg akkor ha nem egy tunyingbolt mozgó reklámja :lol: de annál amit én raktam be annál vajon mit írnak be??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 de annál amit én raktam be annál vajon mit írnak be??? kék-szürke-fekete, vagy kék-fekete nem tom, asszem, csak elsődleges és másodlagos szín adható meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 nem írják bele az ucssó miliméterig az össze felhasznált színt :( de egy olyan real összevissza kocsinál én is kiváncsi lennék... És az is jogos,h céges autóknál nem szoktak annyira kötöszködni az unatkozó emberek..... Én most mindenesetre kiv vaok Antal komám kocsijára, hogy hogyan sikkerál a fény :lol: És utólag is THX a kávét pajteeee 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 gyönyörű :arrow: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting a bőr pedig tökéletes benne olyat akarok én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 ilyen kipufffom lesz :lol: de csak azé me Antinak előbb vót dtm :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 émmeg ilyen felnit veszek majd eccer, ha gazdag leszek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 gyönyörű :arrow: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...bayphotohosting hááááánemtudom nemtetszik a belső, a kipufok, a szine, a váltózsák, az ultrabénán kivágott kalaptartó meg a fényezés de a beleölt munka elismerésre méltó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Redi! Bekaphatod :-P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 ez a vajbőr se rossz :( ]http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...59&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 de a beleölt munka elismerésre méltó :lol: Redi! Amig kexed nincs ezekről ezek csak üres szavak.... én kezdek rájönni miről szól ez a móka :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 ez a vajbőr se rossz :( ]http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...59&rd=1 nah ez viszont király nagyon tetszik a bevágás a mocitetőn, meeg a kopoltyúk oldalt....majd olyat is szeretnék :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 ez a vajbőr se rossz :( ]http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...59&rd=1 Hol lesz ennek az ára licit végén vajh??Mert idáig galád balkáni módon nagyon megérné behozni alkatrésznek! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 a minimálárat se érték még el :-P szerintem legalább 4-5000 lesz a vége, de annyit meg is ér ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Én pont úgy gondoltom, hogy mivel lesz jó melód, ezért felvet majd a pénz és egy tábla milkáért odaadod a Gsit. Nos?? :( :lol: :lol: Én két milkÓért azonnal odaadom a gsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LML Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Ha valaki 95ös faceliftes C20XE géjjesit szeretne venni, akkor itt a megfelelő alkalom: Kársztájlingon találtam: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=9330 1.150fixen, és 95ös a kocsi. Semmi érdekem nem fűződik a dologhoz, de ennyiért nem sok szvsz ha rendben van. (bár nekem a rendes Gsi design jobban bejön) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Tegnap Tommal szétkaptuk a verdát, és új megállapításra jutottam... A legjobb tunying a könnyítés... Mindent kiszedtünk belőle hátulról, és iszonyatosat autóztunk utána... Viszont ami elszomorít, hogy nagyon magasra került a popsija... de nagyon nagyot ment... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LML Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Tegnap Tommal szétkaptuk a verdát, és új megállapításra jutottam... A legjobb tunying a könnyítés... Mindent kiszedtünk belőle hátulról, és iszonyatosat autóztunk utána... Viszont ami elszomorít, hogy nagyon magasra került a popsija... de nagyon nagyot ment... :wink: Ilyen élményem nekem is van. Mikor pár hónapja fényezés alatt volt a Kadett és ki volt pakolva belőle minden (kormány, váltóbot, műszerfal, drivers seat volt benne) kimentem kicsit autókázni... Még az üvegek is ki voltak szedve, az ajtókból is, napszemcsiben nyomtam :( Elég impresszíven ment az autó :twisted: Úgy ment, hogy azthittem 1-2 helyen nem fogok tudni megállni már, aztán mégis sikerült valahogy. Viszont a segge nagyon könnyű volt, eléggé hamar elment keresztbe a hátulja kanyarban. Amúgy elvileg +10kg az rosszabb mint +5le, ha a gyorsulást nézzük Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Viszont a hátul 60-as ültetéssel, is igen magasra került a segge, és ez nem tetszik... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LML Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Viszont a hátul 60-as ültetéssel, is igen magasra került a segge, és ez nem tetszik... :roll: Nekem 75/50 van, és a hátulja jó, csak ez eleje alacsony számomra :( Az is jó lenne, csak nem ebbe az országba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts