Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

oké Dini, köszönöm azért!

Jaja ez így igaz és ahogy nézem nem is gyári Gsi csomi ajtó,tehát biztos ezért volt így felrakva.

Lacee most nincsen Gsi szárnyam.

Elküldve
cd nálad van e vagy Attilától kérdezem?mer már 1év probálom megszerezni de sose jött össze :rolleyes:

Azon a CD-n 3 darab kép van amit átküldtem anno...semmi több...

Elküldve
Srácok!

Ma este méricske....majd beszélek Oszival, hogy hol is.... ;)

nekem nem az igazi.. még nem mérettem le a kocsimat és szerintem eső lesz este... ha máskor lehetne akkor az jobb volna.. pl szerda... :rolleyes:

Elküldve
nekem nem az igazi.. még nem mérettem le a kocsimat és szerintem eső lesz este... ha máskor lehetne akkor az jobb volna.. pl szerda... ;)

Igen...elég esös...vagyis konkrétan itt most esik is...

Szal felőlem tehetjük máskorra is...mert ha vizes az út akkor sok értelme nincs...a súly meg megadható késöb is...mert az idő méréséhez nem kell más...a görbe meg tologatható ha jól emléxek... :rolleyes:

Elküldve

Szal felőlem tehetjük máskorra is...mert ha vizes az út akkor sok értelme nincs...a súly meg megadható késöb is...mert az idő méréséhez nem kell más...a görbe meg tologatható ha jól emléxek... :rolleyes:

szerintem ha van lehetőság rá akkor toljuk el.... ;)

Elküldve
Jobb...de van ennél sokkal jobb...mint pl anno az enyim volt...ez a kettő között van kb... :rolleyes:

télleg anti neked nem ilyen volt???

Elküldve

Szal felőlem tehetjük máskorra is...mert ha vizes az út akkor sok értelme nincs...a súly meg megadható késöb is...mert az idő méréséhez nem kell más...a görbe meg tologatható ha jól emléxek... ;)

Nekem okés a vizes út. :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.