mélykék76 Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 legszivesebben most ... :rolleyes: de amúgy tényleg a lehető leghamarabb, mert igy is már bűntudatom van, hogy csak áll. Mondjuk már szétszedtük .. ;) Szóval nyugodtam mondhatod neki, hogy megalkudunk, és viszem azonnal ... ;) :lol: Motor, hátsó hajtás minden megvan ?
Davey Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 Motor, hátsó hajtás minden megvan ? nem, de elöbb lakatolni kell úgyis, gondolom az azért elegendő idő lesz az alkatrészek beszerzéséhez.
mélykék76 Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 nem, de elöbb lakatolni kell úgyis, gondolom az azért elegendő idő lesz az alkatrészek beszerzéséhez. Lakatolnia is Lacinak kellene ?
Davey Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 Lakatolnia is Lacinak kellene ? aham, asszem pont Te mondtad, hogy Ö lakatos. Lett volna egy jó lakatos, csak ö az emlitett haveromon keresztül, igy felejtös. Ráadásul ö ugy sem tudná, mit-hol kéne pontosan átalakitani.
mélykék76 Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 aham, asszem pont Te mondtad, hogy Ö lakatos. Lett volna egy jó lakatos, csak ö az emlitett haveromon keresztül, igy felejtös. Ráadásul ö ugy sem tudná, mit-hol kéne pontosan átalakitani. Néha kicsit kevered a dolgokat szerintem ;) Én Misi kapcsán - aki megvette a kék kombit - mondtam, hogy lakatos :rolleyes: Őszintén megmondom, hogy nem tudom Laci milyen sulit végzett, de van céjóóója.
Davey Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 Néha kicsit kevered a dolgokat szerintem :lol: Én Misi kapcsán - aki megvette a kék kombit - mondtam, hogy lakatos :lol: Őszintén megmondom, hogy nem tudom Laci milyen sulit végzett, de van céjóóója. ;) :lol: ;) Hát nemtom, úgy emlékszem amikor kint voltunk Sárgánál, és A Fóti srácról beszéltünk, kérdeztem, hogy és Ő is lakatolta, és mondtad, hogy igen hát Ö lakatos .... de lehet keverem akkor nem tudom .... :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 ;) :lol: ;) Hát nemtom, úgy emlékszem amikor kint voltunk Sárgánál, és A Fóti srácról beszéltünk, kérdeztem, hogy és Ő is lakatolta, és mondtad, hogy igen hát Ö lakatos .... de lehet keverem akkor nem tudom .... :rolleyes: Nem emlékszem rá, hogy Lacira azt mondtam volna, hogy lakatos :lol: Nem azt mondtam, hogy ő leggóóóózta össze a maradványból ismét a kocsit ? De bármikor előfordulhat, hogy hüleséget mondok, vagy tévedek :lol: B)
Zsoltee Elküldve Június29, 2008 Elküldve Június29, 2008 De hüleee vagy ;) ;) BW4 mé nem ? Úgynézki nem kapok szabit... pont két hét leállás van előtte, utánna meg hajlamosak nem bejönni dolgozni az emberek, aztán mindenkire szükség van olyankor... főleg hogy mi így is kevesen vagyunk... :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 Anti! A fóti srác, aki neked berakta a C-be az XE-t, ugy hallom most megint épít egyet utcára. Szerinted mennyi az esélye, hogy elvállalna egy hasonló átépítést ? Mondjuk abba NE menne, de nem sok különbség van szerintem. A szerelö-haverom akivel csináltam volna szereti nem felvenni a telefont, és nincs kedvem megbízhatatlan emberrel belefognom egy ilyen munkába. Meg a fóti srác legalább már tudja, gondolom, hogy mi merre. Szóval a kérdés, hogy vállalna vajon még egyet ? Hát nem még egyet épít...hanem az enyimet rakja helyre amit összetörtem...ugyanis most már az övé... :rolleyes: Meg lehet kérdezni...de szerintem nem fog csinálni még egy ilyet...legalább is anno azt mondta, hogy amit csináltunk az annyi...és igazából nem lehet megfizetni azt amit hekkeltünk rajta...mert kb 3 hónap reggeltől estig meló, flex, heggesztés...szívás...most, hogy már fejből nyomjuk nem olyan gáz...de meg kell kérdezni őt... ;)
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 Az nagyon jó lenne, ha meg tudnád említeni neki a dolgot. Hálás lennék érte. Egyébként nekem nem gyorsulásra kéne, bőven elég ha benne van és ketyeg. Asszem úgy sem lesz lassú .. :rolleyes: Azért arra készülj fel, hogy szét kell vágni hozzá a tűzfalat... ;) meg a váltóalagutat is... ;)
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 aham, asszem pont Te mondtad, hogy Ö lakatos. Lett volna egy jó lakatos, csak ö az emlitett haveromon keresztül, igy felejtös. Ráadásul ö ugy sem tudná, mit-hol kéne pontosan átalakitani. Hát én tudom...de ez irányú tudásomnak már ára van... :rolleyes: ;)
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 Szóval nyugodtam mondhatod neki, hogy megalkudunk, és viszem azonnal ... :rolleyes: ;) Kb 1 misit készíts elő...minimum... ;)
loree_gsi16v Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 Kb 1 misit készíts elő...minimum... ;) Az szép :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 Az szép :rolleyes: Nem kell ezen azért annyira csodálkozni...otthon neki lehet állni aztán szívni vele... ;) Ki kell találni, hogy hogy passzol össze a váltó, a hajtás hogy meg be a manta futómű hátra, hogy fér el a váltó, milyen kinyomócsapágy kell...leömlő, kipu, olajdekli, kábelezés, és akkor még csak azokat mondtam amik gyorsban eszembejutottak...és nem lelni róla leírást igazán sehol...így szívás az egész... ;) Ez már tényleg az a kategóriájú dolog, hogy vagy nekiáll az ember és lassan 1 év alatt összerakja, szív vele, vagy csenget, azt jó lesz... :lol:
Davey Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 Azért arra készülj fel, hogy szét kell vágni hozzá a tűzfalat... :rolleyes: meg a váltóalagutat is... ;) Aham, már kb az öszes lehetséges, német-magyar fórumot átrágtam .. így azt nem mondom, hogy mindent tudok, de a nagyjával azért tisztában vagyok .. nem egy délutáni motorcsere ..
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 Aham, már kb az öszes lehetséges, német-magyar fórumot átrágtam .. így azt nem mondom, hogy mindent tudok, de a nagyjával azért tisztában vagyok .. nem egy délutáni motorcsere .. A legnagyobb gond nem is ezzel van, hanem hogy nincs hely...és tényleg átgondolandó, hogy utcára használva szétvágsz e hosszában egy alvázat pl... :rolleyes: Azért ezeket gondold át mielött lépsz...nem véletlenül rakják bele a 2.4-et gond nélkül...és nem szaroznak az xe-vel...mondjuk én ezek függvényében is az xe mellett döntöttem... :lol: Kettő tapasztalataim alapján nem való utcára...kb úgy képzeld el mintha egy m5-ös bömösben ülnél tecnhika nélkül...felejtős...3-ban is gázra eldobja a seggét...nem kicsit...nagyon... ;) :lol: Ami jó, ha viccelődik az ember, de nem jó, ha nem akarja... ;)
Lanti Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 de ő NE-t akar.. persze az is 115 le de mégse 150 :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 de ő NE-t akar.. persze az is 115 le de mégse 150 :rolleyes: Ne miatt meg pláne nem vágnám szét, hanem beleraknék egy 2.0-t vagy 2.2-t ami még korhűbb is és nyomatékos moci...ráadásul minden passzol pikk-pakk... ;)
Davey Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 Ne miatt meg pláne nem vágnám szét, hanem beleraknék egy 2.0-t vagy 2.2-t ami még korhűbb is és nyomatékos moci...ráadásul minden passzol pikk-pakk... ;) ott a váltóalagúttal nem kéne mókolni ? mert ez ugye 1,2-es és nem autómata, mert ugye úgy tudom az autómatának meg a GTE-nek valamivel nagyobb a váltóalagútja .. :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 ott a váltóalagúttal nem kéne mókolni ? mert ez ugye 1,2-es és nem autómata, mert ugye úgy tudom az autómatának meg a GTE-nek valamivel nagyobb a váltóalagútja .. :rolleyes: Jól tudod...azért nem kell, mert oda maradhat a sima váltó, vagy akár a manta 4-es 5-ös váltója...Így már nem kell pl a kardánnal sem szívni...meg sokminden mással... ;)
Davey Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 Jól tudod...azért nem kell, mert oda maradhat a sima váltó, vagy akár a manta 4-es 5-ös váltója...Így már nem kell pl a kardánnal sem szívni...meg sokminden mással... ;) mondjuk ez barátibb ajánlat azért, az biztos .. az egyik ok, amiért ne-t raknék bele, mert kicsit közelebb áll azért a szívemhez egy gsi motor .. de ez lehet karcsú érv a sok szívás mellett .. ;) :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 mondjuk ez barátibb ajánlat azért, az biztos .. az egyik ok, amiért ne-t raknék bele, mert kicsit közelebb áll azért a szívemhez egy gsi motor .. de ez lehet karcsú érv a sok szívás mellett .. ;) :rolleyes: Nekem is hasonló érvek voltak a döntők...meg nem volt akkora trouble hogy szét kell vágni a kasztnit... nem volt gond a sok szívás mert valami nagyon egyedit akartam...amilyen még nincs az országban...hát sikerült is...csak rövid életű lett a drágám... ;)
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 Jó az a CIH motor is. :rolleyes: Nekem még egy dolog játszott közre...ha késöbb turbót akartam volna bele, akkor nem lett volna nagy gond...ellenben a cih esetében lehetett volna elölről kezdeni...de voltak napok amikor úgy volt, hogy CIH lesz...
opel16v Elküldve Június30, 2008 Elküldve Június30, 2008 Asszem hazamegyek és megkorbácsolom magam, vagy valami... ;) Webkamerát kaccccsóóód má be lécci! :rolleyes:
Recommended Posts