redline Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Megkérdeztem a rendszámtábla megvilágítót és már csak gyáriban tudnak hozni,az árát meg nem írom la csak ha megkapaszkodtál :rolleyes: Valami 7K/db, nem?
Albert Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Hát ez jó kérdés Csabi ;) Szerintem necces lesz :rolleyes:
Zsoltee Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Zsoltee! Megkérdeztem a rendszámtábla megvilágítót és már csak gyáriban tudnak hozni,az árát meg nem írom la csak ha megkapaszkodtál :lol: Én tuti hogy lényegesen olcsóbban vettem még anno és utángyártott volt de most azt mondták hogy már csak "sima" f astrához létezik a nem gyári náluk. Sorry :lol: Hmm... Akkor úgynézki olcsóbban kijövök műanyagosmunkával + valami más autónak a rendszámtábla világításával... és akkor még egyedi is lesz... :rolleyes: Azért köszönöm szépen Viktor. B) A Te autód is odab.szós... ;) ;) :lol:
Stock16v Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Valami 7K/db, nem? 4500/db de az is rohadtul sok érte Hmm... Akkor úgynézki olcsóbban kijövök műanyagosmunkával + valami más autónak a rendszámtábla világításával... és akkor még egyedi is lesz... ;) Azért köszönöm szépen Viktor. :lol: A Te autód is odab.szós... ;) :lol: :lol: Nincs mit B) Az enyém viszonylag egyszerű a maga módján de azért köszi :rolleyes:
Zsoltee Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Nincs mit :lol: Az enyém viszonylag egyszerű a maga módján de azért köszi :rolleyes: Pont ettől szép... Tetisztult gyári forma. ;) Ha aztvesszü az enyémen is csak a gyári cuccok vannak. A morcosítást kivéve... ;)
mélykék76 Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Hát ez jó kérdés Csabi ;) Szerintem necces lesz :rolleyes: Lehet, hogy valamelyik veterános témakörben előbb célt érne ;)
Pehi Csabi Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Lehet, hogy valamelyik veterános témakörben előbb célt érne ;) mondjuk ez igaz lehet hisz az asztrának már olyan értelmesen csinálták meg a ködlámpáját, hogy szét se lehet szedni. :rolleyes:
Zsoltee Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Ha már a lámpáknál tartunk... Azt mondja meg nekem valaki hogy az FK Angelből hogy lehet kiszedni a tompított égőt? ;) Me én ahogy próbáltam a múltkor nem fér ki a lyukon... :rolleyes: Vagy én csinálok valamit rosszul... mondjuk ez 99% de nem értem hogy mégis hogy kéne neki kijönni... ;)
redline Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Ha már a lámpáknál tartunk... Azt mondja meg nekem valaki hogy az FK Angelből hogy lehet kiszedni a tompított égőt? ;) Me én ahogy próbáltam a múltkor nem fér ki a lyukon... :rolleyes: Vagy én csinálok valamit rosszul... mondjuk ez 99% de nem értem hogy mégis hogy kéne neki kijönni... ;)
opel16v Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Ha már a lámpáknál tartunk... Azt mondja meg nekem valaki hogy az FK Angelből hogy lehet kiszedni a tompított égőt? ;) Me én ahogy próbáltam a múltkor nem fér ki a lyukon... :rolleyes: Vagy én csinálok valamit rosszul... mondjuk ez 99% de nem értem hogy mégis hogy kéne neki kijönni... ;) Igen, kicsit erőltetni kell, vagy csavarhúzóval óvatosan tágítani a lyukon :lol: Madeinchina minőség, ne várj tőle sokat :lol:
Zsoltee Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Igen, kicsit erőltetni kell, vagy csavarhúzóval óvatosan tágítani a lyukon ;) Madeinchina minőség, ne várj tőle sokat :rolleyes: Kicsit? Azon kívül hogy kiakasztom a rögzítő cuccát meg sem mozdul... van egy lemez amihez hozzá van fogatva az égő, ami kiáll a foncsorból... azt kéne sztem valahogy kiszedni az égővel együtt... de az sem jön ki. Feszegetni meg nem akartam me mondom ha eltöröm a foncsort szarabbul járok... ;)
Stock16v Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Ha már a lámpáknál tartunk... Azt mondja meg nekem valaki hogy az FK Angelből hogy lehet kiszedni a tompított égőt? ;) Me én ahogy próbáltam a múltkor nem fér ki a lyukon... :rolleyes: Vagy én csinálok valamit rosszul... mondjuk ez 99% de nem értem hogy mégis hogy kéne neki kijönni... ;) Tudom miről beszélsz :lol: Azt csak úgy lehet kivenni ahogy Gabi is mondta...kicsit feszgetni kell.Hogy tetted amúgy bele?Na úgy vedd ki is.Én is úgy cseréltem a jó multkorában hogy próbáltam a lemezen hajlítani.Amúgy volt olyan izzó ami tök lazán belement és volt a nagyfejű voltozat ami nem akart.Ja és nekem a lámpát is ki kell venni a szereléshez :lol:
redline Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 ilyet láttatok már? http://img0.tar.hu/stock16v/size2/35177920.jpg világító "check" felirat? persze, minden reggel ez fogad :rolleyes: ;)
Stock16v Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 világító "check" felirat? persze, minden reggel ez fogad :rolleyes: ;) na még szerencse hogy csak reggel ;)
opel16v Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Kicsit? Azon kívül hogy kiakasztom a rögzítő cuccát meg sem mozdul... van egy lemez amihez hozzá van fogatva az égő, ami kiáll a foncsorból... azt kéne sztem valahogy kiszedni az égővel együtt... de az sem jön ki. Feszegetni meg nem akartam me mondom ha eltöröm a foncsort szarabbul járok... :lol: Pedig az a baja, hogy kisebb a lyuk, mint az égő ;) De kicsit meg kell feszegetni csavarhúzóval a lyuk peremét, és akkor már kifér ;) Szűzlány effekt... :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Szűzlány effekt... :rolleyes: Nem csalódtunk... ;) ;)
B_Csaba Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Sajna sehol nem kapni INA tőkéket! :rolleyes:
Atommanó Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Sajna sehol nem kapni INA tőkéket! :rolleyes: Itten van pl... Meg szerintem Viktorék is tudnak...de ezt ő tudja... ;)
J0hnny Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 ilyet láttatok már? http://img0.tar.hu/stock16v/size2/35177920.jpg Ez nem B Vectra digit klíma vezérlő? :rolleyes: Nem lehet egyszerű berakni,mert elég sok sallang van hozzá,hogy jól is müködjön.
loree_gsi16v Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Sajna sehol nem kapni INA tőkéket! :rolleyes: Ja, Viktoréknál van, néztem kb. 3500Ft db-ja.
Sonique Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Kicsit? Azon kívül hogy kiakasztom a rögzítő cuccát meg sem mozdul... van egy lemez amihez hozzá van fogatva az égő, ami kiáll a foncsorból... azt kéne sztem valahogy kiszedni az égővel együtt... de az sem jön ki. Feszegetni meg nem akartam me mondom ha eltöröm a foncsort szarabbul járok... :rolleyes: Csak az ego jon ki a lemez nem a lyuk kicsi de ki jon rajta ! Nekem mindig tonkre is ment kiszedesnel az izzo! Ezutan en kitagitotatm reszelovel ! Xenon izzonal mar be sem fer ot t drasztikusan ki kell reszelni
B_Csaba Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Itten van pl... Meg szerintem Viktorék is tudnak...de ezt ő tudja... :rolleyes: Csergőbe nincs, hívtam őket. és rendelni sem lehet már.. Addig idegesít hogy eladom az egész vasat..
Atommanó Elküldve Június26, 2008 Elküldve Június26, 2008 Addig idegesít hogy eladom az egész vasat.. Veszel egy jó Cupra-t??? :lol: :rolleyes: ;) ;)
Recommended Posts