Zsoltee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Csak arra gondoltam ha ráérek lefogom a tehenet neked! :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: B) Állatkert... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Szerintem a Píístakötözködés jelenség most sokkal jobban megállja a helyét :rolleyes: Hozd a toronymerevítőt meg egy mérleget, mérjük le oszt ha nem másfél kg, akkor kapok egy üveg astit, ha meg annyi akkor te. Őőőőőőőőő....illetve te sört ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/98..._1214223168.jpg :D ;) ;) Belóg valami bambuszág :rolleyes: Mit kell nézni amúgy ? :lol: :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Te figyelj már, mennyi volt akkor az euró, hogy 22000 Forintért megkaptátok őket ? ;) Jelenlegi listában 30000 Forint, írtam neki most mennyi ;) lexmaul.hu megen off :rolleyes: Nem tudom mennyi volt az euro,de megnéztem a mennyit költöttem a kocsira listámat és 22000ft volt..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Na ez egy szép felni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/98..._1214223168.jpg ;) ;) :rolleyes: Le kellene fújni a géptetőt,mert ha nincs rendesen lekenve, szét fog rohadni hamar :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Nem tudom mennyi volt az euro,de megnéztem a mennyit költöttem a kocsira listámat és 22000ft volt..... ;) A totalt mondd...vagy ez az volt EUR-ban??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 A totalt mondd...vagy ez az volt EUR-ban??? :rolleyes: Szeremcsére 2milkánál abba hagytam az írást ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Szeremcsére 2milkánál abba hagytam az írást :rolleyes: ;) ;) Még 2006-ban...fényezés elött... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Szeremcsére 2milkánál abba hagytam az írást :rolleyes: ;) ;) De majd jön úgy is Piiista és megállapítja, hogy azért, hogy ne csokizd össze a papírt... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 ....a mennyit költöttem a kocsira listámat és 22000ft volt..... ;).... Van ilyen ? ;) :lol: :lol: :lol: Kinek van még ilyen ? Laci4nekbiztivan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Van ilyen ? :lol: :lol: :lol: B) Kinek van még ilyen ? Laci4nekbiztivan ;) Nekem betelt a spirálfüzet 4 misinél... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Van ilyen ? :lol: B) :D :P Kinek van még ilyen ? Laci4nekbiztivan :lol: van.....volt :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Hallottátok a hírt??? Lehet csökken 3-4 HUF-fal a nafta ára...el sem hiszem, hogy van ilyen... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Hallottátok a hírt??? Lehet csökken 3-4 HUF-fal a nafta ára...el sem hiszem, hogy van ilyen... ;) Most leviszik hogy kussoljunk majd jövöhéten meg sunyiba emelik 6 forintal..... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Hibátlanul...tegnapelött toltam egy gyors Szeged oda visszát...klíma, tempo kényelem...suhanás... csak evett 20L 100Km alatt, már nagyon visszaülnék egy GSI-be, egy igazba! ;) :rolleyes: Értem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 9.1-et evett...végig klímáztam...tempósan jöttem...jó volt...és köszi, de volt bajom elég... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 van.....volt :rolleyes: ;) ;) :lol: Lesz, volt, van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 9.1-et evett...végig klímáztam...tempósan jöttem...jó volt...és köszi, de volt bajom elég... ;) ;) Igaz...a bogarakat még nem volt erőm eltávolítani az elejéről...minden pályázás után úgy néz ki, mintha elütöttem volna egy tehéncsordát... :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 9.1-et evett...végig klímáztam...tempósan jöttem...jó volt...és köszi, de volt bajom elég... :rolleyes: ;) :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Hallottátok a hírt??? Lehet csökken 3-4 HUF-fal a nafta ára...el sem hiszem, hogy van ilyen... :rolleyes: És állítólag olcsóbb lesz 5 forinttal a vattás fülpiszka is, ha nagy tételben veszed. Én akkor rágtam be, amikor osztrákiában tankoltam olcsóbban mint itthon. Még ha nem számolom az erős forint árfolyamot, akkor is olcsóbban jött ki. Azt mondják azért lesz olcsóbb mert erősödött a forint. Aztán ha visszamegy 250 környékére, rávernek a mostani árra még vagy 20 forintot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 És állítólag olcsóbb lesz 5 forinttal a vattás fülpiszka is, ha nagy tételben veszed. Én akkor rágtam be, amikor osztrákiában tankoltam olcsóbban mint itthon. Még ha nem számolom az erős forint árfolyamot, akkor is olcsóbban jött ki. Azt mondják azért lesz olcsóbb mert erősödött a forint. Aztán ha visszamegy 250 környékére, rávernek a mostani árra még vagy 20 forintot... Egyenlőre nagyon úgy néz ki, hogy év végégig erős marad a forint az EUR-ral szemben...nem véletlenül jósolják a 220 HUF/EUR árfolyamot... szal akinek euróban van a lóvéja szálljon ki belőle, ha nem akar nagyot perecelni...vagy ne legyen rá szüksége másfél évig... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Le kellene fújni a géptetőt,mert ha nincs rendesen lekenve, szét fog rohadni hamar ;) Tudom... Jövő hónapban tudom csak elvinni sajnos... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Na ez egy szép felni ;) http://img504.imageshack.us/img504/5205/x0432jmkm4.jpg Melyiket kell nézni amúgy? :rolleyes: ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2008 Megoszt Elküldve Június23, 2008 Melyiket kell nézni amúgy? :rolleyes: :lol: B) :D :P Egyes, leülhetsz ;) ;) :lol: :lol: Milyen kocsid van ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts