redline Elküldve Július1, 2005 Megoszt Elküldve Július1, 2005 Mé milyen a géptető? Kép rúúúúla? G asztmásítva lett, egy picit láccik is az avatarban....de nemszép sztem :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július1, 2005 Megoszt Elküldve Július1, 2005 Aztec pü ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július1, 2005 Megoszt Elküldve Július1, 2005 Mé milyen a géptető? Kép rúúúúla? Itten van! Utolsó elötti hozzászólás az oldalon! http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=11...=asc&start=4230 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július1, 2005 Megoszt Elküldve Július1, 2005 hüe vagy, pedig már lett volna legalább 1 ember akinek teccik a géptetőd :lol: :lol: :lol: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 -Ne is mert kitépem a szíved! alig láccik h front volt/van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 EZT pedig nyilván bontásra szánják!Pedig csak kicsit lehet leírva, ha M.O.-i!Legalább is itt úgy látszik! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 EZT pedig nyilván bontásra szánják!Pedig csak kicsit lehet leírva, ha M.O.-i!Legalább is itt úgy látszik! :shock: Elmondod honnan látszik erről, hogy magyarországi ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 alig láccik h front volt/van :( Inkább ilyen legyen, mint a Harmadik Ukrán :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mellesleg, szerintem Tominak igaza van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Elmondod honnan látszik erről, hogy magyarországi ? :lol: Tisztán láccik! :shock: :shock: :( :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Tisztán láccik! :shock: :shock: :( :lol: :wink: Akkor szóljál neki hogy mossák le a kocsit és rakjanak fel új képeket a használtautóra :wink: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július2, 2005 Megoszt Elküldve Július2, 2005 Szolgálati közlemény: IQBéla: megnéztem a modul számát!! 0 227 100 200 Ha neked is ez van, holnap szerelünk! De sajna én nem igérek tesztet, allig használom a kocsit. De te furikázhatsz vele pár napot Aki akar csatlakozhat Megy majd a két csavar ki be szerelése :( IQBéla: ha van szilikonpasztád(pl. procik alá is ezt szokták rakni) sztem hozzál majd,mert sztem nem árt neki, ha a modul és a kis hűtő alú közé nyomunk belőle... nem tom gyárilag raktak-é... nekem meg nem tom van-e még.. majd megpróbálom megkeresni.. anno procihoz vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Inkább ilyen legyen, mint a Harmadik Ukrán :wink: :( :lol: :lol: :lol: :lol: Mellesleg, szerintem Tominak igaza van :lol: nem montttam h nincs igaza :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 ez igen érdekesss... http://www2.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?h...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Holland rendszámos ,kamu képes ,átverő hírdetés. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Tegnap este elmentem picit "kiégetni" a kipufogót és élményautóztam egy kicsit. :((2/A és régi kettes meg környéke) Nagyon megvoltam elégedve a vassal főleg,hogy optimális hideg levegő volt így igazán jól teljesített az autó. Egy jó kis ültetés hiányzott a teljes örömhöz mit az autó nyújtana de így is tetszett a tegnap. Igaz 4ed tank benzin elfogyott sacc. 60km-en :shock: de ez van néha meg kell hajkurászni az öregfiút nehogy ellustuljon :wink: Ami nem tetszett ,hogy hosszú egyenes úton 200-ról erőteljes fékezés 100-ra majd kevés gurulás és fék nullára. Eredmény --> füstölő fékek :? Inkább gurultam tovább és nem fékeztem így visszahűlt és ismét ok volt minden. :wink: Mennyiből oldható meg egy erősebb fékrendszer ami 15-ös kerekeken még elmegy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Tegnap este elmentem picit "kiégetni" a kipufogót és élményautóztam egy kicsit. :((2/A és régi kettes meg környéke) Nagyon megvoltam elégedve a vassal főleg,hogy optimális hideg levegő volt így igazán jól teljesített az autó. Egy jó kis ültetés hiányzott a teljes örömhöz mit az autó nyújtana de így is tetszett a tegnap. Igaz 4ed tank benzin elfogyott sacc. 60km-en :shock: de ez van néha meg kell hajkurászni az öregfiút nehogy ellustuljon :wink: kb simán kijött volna egy klubtagsági ennyiből :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Nemtudtam akkor perpillanat hol befizetni így sajnos elautóztam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július3, 2005 Nemtudtam akkor perpillanat hol befizetni így sajnos elautóztam :( Én meg a bakter vagyok és szarok:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 nem montttam h nincs igaza :wink: Én meg nem azt írtam : hogy veled ellentétbe én úgy gondolom.... :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 na szépen állunk :( a világ nem változik: Peti nem klubtag mi meg elbeszélünk 1más mellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Azthiszem a végén megköveznek és a dunába dobnak. :( Kezdek félni :? Ha írok akkor kapok az arcomra...............inkább magpróbálok csöndbemaradni és átállok olvasói pozícíóba. DUMA OFF. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Akit megköveznek, azt már nem dobják bele a Dunába :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 Nemtudtam akkor perpillanat hol befizetni így sajnos elautóztam :( :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: azért ez nemsemmi beszólás volt.....egyszerűen megdöbbentett ekkora arcátlanság...van vagy 4 topik a fórumon ami ezzel foglalkozik...Peti mégis hogy mondhatsz ilyet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 mijé nem offoljuk néha napján csak 1 pötit h ki klubberz ki nem? változtat az vmit jelen pillanatban itt vmit :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július3, 2005 Megoszt Elküldve Július3, 2005 mijé nem offoljuk néha napján csak 1 pötit h ki klubberz ki nem? változtat az vmit jelen pillanatban itt vmit :?: :roll: Én csak egy ártatlan megjegyzést tettem....amire jött egy olyan reackió amit nem birtam szó nélkül hagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts