kiskecso Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Ez szkolka Forint? :rolleyes: 48 a sima 51 a bőrösféle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Eladó Opel Kadett GSI 1998 cm3, friss műszaki, friss zöldkártya, családi okok miatt eladó. Chopper motorkerékpár csere érdekel ilyen árban 125 cm3-ig. irányár: 350.000,- Ft. :rolleyes: ;) ;) Namost családi ok vagy csupán motorozhatnékja van??? ez egy bohóc! :lol: :lol: 125-ös chopper? :lol: vazz inkább egy jó bicikli és még az egészségéért is tesz vmit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Lehet,de nem hiszem.....Kaptam helyette pénzt és továbblépek.....Álltalában az szokott lenni hogy valaki megveszi,és összetöri 1 hónapon belül vagy lelakja teljesen......Tisztelet a kivételnek..... Igen ebben igazad van, pl ezt a gsi-t a srác 2 hónapíg tartotta nekem neki nem volt mindegy ki veszi meg pl mondta és eliheszem neki amit mondott hogy lett volna aki kifizette volna tényleg az egészet , de fiatal suttyó kölök volt és nem is volt neki szimpi így nem adtta el psze ez az előtt volt hogy én felhívtam,,, nekem csak anyit mondott mikor mondtam neki mik a terveim az autóval és hogy már mi lett megcsinálgatva rajta : Szerinte én jobb gazdi leszek mint ő pedíg ősem hanyagolta el ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Na nekem idén kell vennem házat.... psze arra vennék én is fel hitelt de autóra semmikép.... a kritérium a háznál a garázs ha azvan akkor a többi már részletkérdés! :rolleyes: Én is így vook vele, garázs az legyen, úgy hogy hegeszgetni is bírjak benne, asszonynak meg csinálnék egy A mantát, mert az tecc neki nagyon, igazából Mustangra vágyik, de mondtam ide yenki szar nem jön, mert akkor cserélhetném le a szerszámokat collosara ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 125-ös chopper? :lol: vazz inkább egy jó bicikli és még az egészségéért is tesz vmit :rolleyes: ;) ;) Ez kamuzik a csákó! mindegy van ilyen meg lessz is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Én is így vook vele, garázs az legyen, úgy hogy hegeszgetni is bírjak benne, asszonynak meg csinálnék egy A mantát, mert az tecc neki nagyon, igazából Mustangra vágyik, de mondtam ide yenki szar nem jön, mert akkor cserélhetném le a szerszámokat collosara :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Én is így vook vele, garázs az legyen, úgy hogy hegeszgetni is bírjak benne, asszonynak meg csinálnék egy A mantát, mert az tecc neki nagyon, igazából Mustangra vágyik, de mondtam ide yenki szar nem jön, mert akkor cserélhetném le a szerszámokat collosara :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: Vagy egy Corsa GSI! Az igazi nőies autó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 :rolleyes: ;) ;) Vagy egy Corsa GSI! Az igazi nőies autó :lol: Á, utálja a pöcsköszörű autókat, haveromnak van egy corsa gsi-e, de nem tecc neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Á, utálja a pöcsköszörű autókat, haveromnak van egy corsa gsi-e, de nem tecc neki :lol: ÁÁÁ nők nekik is mindenből a legnagyobb kell! :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Á, utálja a pöcsköszörű autókat, haveromnak van egy corsa gsi-e, de nem tecc neki :rolleyes: nekem teccet,azon tanultam meg raccingolni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 ÁÁÁ nők nekik is mindenből a legnagyobb kell! :rolleyes: ;) ;) azért nem mindenből...hál' istennek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 nekem teccet,azon tanultam meg raccingolni Nekem is teccik, de mit csináljak, mondtam: -veszünk egy lupo 3L neked, ő erre:- ok, akkor én fogok járni a gsi-vel te meg a Lupoval. Na akkor itt le is zártuk gyorsan a kisautó témát :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 El fér nekem vajon az SFI-től? 1.6 16V-n rajta volt... Szerintem sem fér el... Hát most nemtudom mit kell megfizetni ezeknél a Márkanevet vagy tényleg spec anyagból van??? Amúgy észrevenni gondolom ha jelenvana merevítő a tornyoknál! ;) A sparco az elég spec anyagból van, valami erős alu-ötvözet. Van vagy egy kiló az egész :rolleyes: Amúgy ha úgy veszed, savállóból 20 alatt nem csinálnak neked haveri árban sem (legalábbis mifelénk), szal attól meg már nem sokkal drágább profi anyagból, profi minőségben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Asszem a Stylingos Adamo ajánlott FK merevítőt 14 körül... Én meg azt a középutat választanám hogy előre közepesen kemány gátló és a merevítő... Jut is marad is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Asszem a Stylingos Adamo ajánlott FK merevítőt 14 körül... Én meg azt a középutat választanám hogy előre közepesen kemány gátló és a merevítő... Jut is marad is... Asszem Fk nem gyárt c20xe-hez Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Asszem Fk nem gyárt c20xe-hez Én is ezt írtam...fk-nak csak egyenes van..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Asszem a Stylingos Adamo ajánlott FK merevítőt 14 körül... Én meg azt a középutat választanám hogy előre közepesen kemány gátló és a merevítő... Jut is marad is... Asszem ezek léteznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Asszem ezek léteznek. Ilyenből van vagy 3-4 darabom...igaz golfra való... :rolleyes: hoppá...most jut eszembe...az enyimnek pont olyan a padlólemeze...lehet patent ráugrik??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Ilyenből van vagy 3-4 darabom...igaz golfra való... ;) hoppá...most jut eszembe...az enyimnek pont olyan a padlólemeze...lehet patent ráugrik??? ;) azokra a tornyokra már a hozzávaló se. :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Pénteken nagy unalmunkba kimentünk a szigetre.......Megnéztük a betonkockákat.....Persze Kriszitán közöltehogy ezt simán elhúzza......Hát nem ;) ;) :lol: Driftelni még lehet :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Igen István is ezt írta ... de ettől még ha jól emlékszem így kaptam az árajánlatot. Csak nemtudom csekkolni mert a céges mailra ment... mindegy is végülis... Asszem Fk nem gyárt c20xe-hez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Egy szlalomra pont ideális...jó a pályarajz... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Enniyre nem volt semmi amúgy pénteken??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Igen István is ezt írta ... de ettől még ha jól emlékszem így kaptam az árajánlatot. Csak nemtudom csekkolni mert a céges mailra ment... mindegy is végülis... Nekem Adamo anno azt írta van gsi-hez -50-50 Weitec ültetés, utána néztem és csak dizilhez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Enniyre nem volt semmi amúgy pénteken??? :rolleyes: De....Volt budakeszi.......Ott mi voltunk 3an....Utána volt Váci a tesconál...Persze be kellett menni a Tescoba meleg kifliért(Krisztián)...Onnan átmentünk a shellre de amíg ott voltunk semmi nem történt......Onnan iveco 3-4 rendőrautó,onnan sziget(találkoztunk Redivel)....onna meg lurdy......Szóval nem unatkoztunk,de nem láttunk semmit...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts