coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Hát most nemtudom mit kell megfizetni ezeknél a Márkanevet vagy tényleg spec anyagból van??? Amúgy észrevenni gondolom ha jelenvana merevítő a tornyoknál! :rolleyes: Véleményem szerint gyári gátlónál semmi értelme nincs......Gondolom hogy a márkanevet kell megfizetni.....nem hiszem hogy spec. anyagból van....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Azon elszoktál gondolkodni milett a g coup-e-val. Lehet szegény több darabban járja az utakat, netán egynem ukrajnában :rolleyes: De azt nem eladtam hanem ellopták......Gondolkodni nem szoktam rajta,de még mindíg sajnálom..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Véleményem szerint gyári gátlónál semmi értelme nincs......Gondolom hogy a márkanevet kell megfizetni.....nem hiszem hogy spec. anyagból van....... Vas cső, megy fény ami kb. 5 ezr Ft, a matrica meg 25 ezer :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Nem kell vele foglalkozni...eladtad megvették azt csinálnak vele amit akarnak.....Engem spec nem érdekelne ha valaki megvenné és szétbarmolná..... igazad van ... :rolleyes: csak sok emlék van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 De azt nem eladtam hanem ellopták......Gondolkodni nem szoktam rajta,de még mindíg sajnálom..... :rolleyes: Toom ezért kérdeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Vas cső, megy fény ami kb. 5 ezr Ft, a matrica meg 25 ezer :rolleyes: A matrica rá sincs ragasztva gyárilag..... ;) legalábbis a sparcon nem volt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Véleményem szerint gyári gátlónál semmi értelme nincs......Gondolom hogy a márkanevet kell megfizetni.....nem hiszem hogy spec. anyagból van....... vhol olvastam ha már alacsonyabb oldalfalú gumit használsz akkor is ajánlott :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 A matrica rá sincs ragasztva gyárilag..... :rolleyes: legalábbis a sparcon nem volt...... Beszarok, mekkora pofátlanok, mindegy ez van ez kell szertni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Nem kell vele foglalkozni...eladtad megvették azt csinálnak vele amit akarnak.....Engem spec nem érdekelne ha valaki megvenné és szétbarmolná..... István azért csak csak elszomorodnál ha látnád hogy amin annyit melóztál és nem fejlődna hanem lelakva látnád! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Toom ezért kérdeztem. Azt a pénzt sajnálom amit buktam rajta......Pénteken egy 1.8as H astrával kocsiztunk,és ismét rájöttem mennyire rosszul ment a coupe :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 vhol olvastam ha már alacsonyabb oldalfalú gumit használsz akkor is ajánlott :rolleyes: Ültetésnél és kemény gátlóknál a lényeg, hogy a tornyok tartsák egymást és ne bólintsanak befelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 De azt nem eladtam hanem ellopták......Gondolkodni nem szoktam rajta,de még mindíg sajnálom..... ;) Kívánjuk annak a segfejnek, hogy a kiárult alkatrészek árát költse gyógyszerre, és a maradékból vegyen és vigyen virágot az anyukája sírjára! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Ja a vevőm haverja is megválna a jó kis GSi-jétől .... ITT és 125-ös chopperre cserélné ... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 vhol olvastam ha már alacsonyabb oldalfalú gumit használsz akkor is ajánlott :rolleyes: Azt tudom hogy nem árt ha keményebb gátlók vannak,mert különben nem bírja a torony...Persze lehet minimálisan érezni kanyarban hogy ott van a toronymerevító,de gyári gátlókhoz nem raknék 30e-ért mivel semmi értelme..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Véleményem szerint gyári gátlónál semmi értelme nincs......Gondolom hogy a márkanevet kell megfizetni.....nem hiszem hogy spec. anyagból van....... hmm akkor lehet csináltatok egyett saválóból.... csak kellenének méretek vagy egy rajz vagy nemtom! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 http://www.emotionautostyling.com/SS42Z.gif Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 István azért csak csak elszomorodnál ha látnád hogy amin annyit melóztál és nem fejlődna hanem lelakva látnád! :rolleyes: Na ezért megy tőlem az én autóm bontóba, vagy darabokba eladásra. Ezt mindenképp meghagynám jáccós autónak és később vennék egy H OPC turbót családinak ;) Amúgy meg A mantán gondolkozok és pípecre megcsinálni, de most nincs kedvem hitelt felvenni :lol: Házat kéne jövőre és azt is hitelre ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Ültetésnél és kemény gátlóknál a lényeg, hogy a tornyok tartsák egymást és ne bólintsanak befelé. persze mert a karosszériának is van bizonyos mértékű csavarodási hajlama és emiatt változik a futómű geometriája Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Ja a vevőm haverja is megválna a jó kis GSi-jétől .... ITT és 125-ös chopperre cserélné ... B) :rolleyes: Eladó Opel Kadett GSI 1998 cm3, friss műszaki, friss zöldkártya, családi okok miatt eladó. Chopper motorkerékpár csere érdekel ilyen árban 125 cm3-ig. irányár: 350.000,- Ft. ;) ;) :lol: Namost családi ok vagy csupán motorozhatnékja van??? ez egy bohóc! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Beszarok, mekkora pofátlanok, mindegy ez van ez kell szertni :lol: Viszont a sparcocuccos srác nagyon jó fej volt,és adott kedvezményt mert 2 vettünk..... Viszont matricából 2 is adtak hozzá :rolleyes: ;) István azért csak csak elszomorodnál ha látnád hogy amin annyit melóztál és nem fejlődna hanem lelakva látnád! ;) Lehet,de nem hiszem.....Kaptam helyette pénzt és továbblépek.....Álltalában az szokott lenni hogy valaki megveszi,és összetöri 1 hónapon belül vagy lelakja teljesen......Tisztelet a kivételnek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Eladó Opel Kadett GSI 1998 cm3, friss műszaki, friss zöldkártya, családi okok miatt eladó. Chopper motorkerékpár csere érdekel ilyen árban 125 cm3-ig. irányár: 350.000,- Ft. :rolleyes: ;) ;) Namost családi ok vagy csupán motorozhatnékja van??? ez egy bohóc! :lol: :lol: Nem eléggé családi ok, kevesebbet eszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Na ezért megy tőlem az én autóm bontóba, vagy darabokba eladásra. Ezt mindenképp meghagynám jáccós autónak és később vennék egy H OPC turbót családinak ;) Amúgy meg A mantán gondolkozok és pípecre megcsinálni, de most nincs kedvem hitelt felvenni :lol: Házat kéne jövőre és azt is hitelre ;) Na nekem idén kell vennem házat.... psze arra vennék én is fel hitelt de autóra semmikép.... a kritérium a háznál a garázs ha azvan akkor a többi már részletkérdés! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Na ezért megy tőlem az én autóm bontóba, vagy darabokba eladásra. Ezt mindenképp meghagynám jáccós autónak és később vennék egy H OPC turbót családinak ;) Amúgy meg A mantán gondolkozok és pípecre megcsinálni, de most nincs kedvem hitelt felvenni ;) Házat kéne jövőre és azt is hitelre :rolleyes: nekem is lennének ötleteim autót tekintve de van most fontosabb is ahová a pénzt tehetném Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 http://www.emotionautostyling.com/SS42Z.gif Ez szkolka Forint? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts