Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Az az igazság lakatos vagyok, van műhely anyag, meg minden, de lusta vook rá. Még saválló cső is lenne a gyárból, de ha lenne kb.15-18-ért akkor inkább megvenném :rolleyes: Én is gondoltam rá hogy bent az erőműbe az esztergályos műhelybe összedobatok egyett mert megcsinálnák csak soha nemérek oda! De nem is tudom hogy nem e spec anyag kjell ahhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Hosszabítsd meg bowdennel a csavart és belűről tekergetheted a nyomást ;) ;) :lol: van az utas térben finom állító csak én nem szivesen nyúlok hozzá mert még rám fogja apám hogy elrontotam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 van az utas térben finom állító csak én nem szivesen nyúlok hozzá mert még rám fogja apám hogy elrontotam :rolleyes: ;) ;) :lol: Miért csak apa tekergetheti? :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Az az igazság lakatos vagyok, van műhely anyag, meg minden, de lusta vook rá. Még saválló cső is lenne a gyárból, de ha lenne kb.15-18-ért akkor inkább megvenném ;) Sajnos a sparco 30körül van és a lexmaul is kb 25e ft.... :rolleyes: Én még pont áremelés elött vettem a sparcot 22e volt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Én is gondoltam rá hogy bent az erőműbe az esztergályos műhelybe összedobatok egyett mert megcsinálnák csak soha nemérek oda! De nem is tudom hogy nem e spec anyag kjell ahhoz! Úgy lenne a jó ha lenne egy minta darab és nem kel tökölni vele, haverom B corsa gsi-hez csinált állíthatót savállóból előre hátra. Ők lánggal hegesztették, szép taknyos is lett, nekem otthon van co saválló dróttal meg awi, én azzal csinálnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 most ez hogy van? nem rég még 380 volt most meg már 500? :rolleyes: felteszem már én is 1x 1miskáért utána meg 2ért ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Sajnos a sparco 30körül van és a lexmaul is kb 25e ft.... :rolleyes: Én még pont áremelés elött vettem a sparcot 22e volt...... A fixtől attól félek nem megy rá csak ha szétnyomatom a tornyokat, mert szerintem már egy kicsit befelé néznek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 most ez hogy van? nem rég még 380 volt most meg már 500? :rolleyes: felteszem már én is 1x 1miskáért utána meg 2ért ;) Ok szólj ha 1 lesz akkor lecsapunk rá, alkuval ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Nem dzsó a link, bibi van... már nincs... hülyén csináltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 már nincs... hülyén csináltam ;) Tood mit rajzold le paint-ba és illeszt be :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 :rolleyes: ;) ;) Miért csak apa tekergetheti? :lol: :lol: :lol: mert ha ő tönkre vágja megtudja csináltatni ha viszont én vágnám....hónapokig állna B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Menni kéne önjárós fűnyírót csinálni, de nincs kedvem itt jobb a hüvin, aztán fel kellene próbálni PC dublőrét :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 mert ha ő tönkre vágja megtudja csináltatni ha viszont én vágnám....hónapokig állna :lol: Gondolom most nem anyagiakra gondoltál :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Tood mit rajzold le paint-ba és illeszt be :rolleyes: ;) komoly kis rajz lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davey Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 most ez hogy van? nem rég még 380 volt most meg már 500? :rolleyes: felteszem már én is 1x 1miskáért utána meg 2ért ;) Ez úgy van, hogy akik megvették, most gondolják, hogy jól meggazdagodnak rajta. Csak megjegyzem, ha én 5 fa##verős képpek, 10 soros leírással a kutya nem hívott 380-ért, elég érdekes lesz igy eladni fél misiért. Fölleg a hátsó ajtón a ratyi felirattal .... Elég szar így látni, anno úgy indultam neki az eladásnak, hogy jó gazdit szeretnék neki, dehát a pénz az pénz sajna . Igazi barbár ##### vették meg, amint a képeket is látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Úgy lenne a jó ha lenne egy minta darab és nem kel tökölni vele, haverom B corsa gsi-hez csinált állíthatót savállóból előre hátra. Ők lánggal hegesztették, szép taknyos is lett, nekem otthon van co saválló dróttal meg awi, én azzal csinálnám. Demóval kellene beszélni ő CNC esztergán melózik ismeri csínját binját :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 most ez hogy van? nem rég még 380 volt most meg már 500? :rolleyes: felteszem már én is 1x 1miskáért utána meg 2ért ;) Megvették,most meg árulják...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 köszönöm a toronymerevítős okfejtéseket! amúgy az OMP meg 32.500,- ba fájna :rolleyes: Horror... FK-t meg nem akarok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Menni kéne önjárós fűnyírót csinálni, de nincs kedvem itt jobb a hüvin, aztán fel kellene próbálni PC dublőrét :rolleyes: Na én ismerek olyan fószert aki még a rotakapára is direktszűrőt tett a nagyfaterjának,,,, tudod ezek lassan pörögnak fel és megcsinálta úgy az öregnek hogy olyanvolt mit egy sthifűrész! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Ez úgy van, hogy akik megvették, most gondolják, hogy jól meggazdagodnak rajta. Csak megjegyzem, ha én 5 fa##verős képpek, 10 soros leírással a kutya nem hívott 380-ért, elég érdekes lesz igy eladni fél misiért. Fölleg a hátsó ajtón a ratyi felirattal .... Elég szar így látni, anno úgy indultam neki az eladásnak, hogy jó gazdit szeretnék neki, dehát a pénz az pénz sajna . Igazi barbár ##### vették meg, amint a képeket is látszik. sok mindent nem tudsz már csinálni ezzel...sajna :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 FK-t meg nem akarok... FKnak nincs olyan ami jó lenne c20xe-hez.....Legalábbis úgy emlékszem..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Sajnos a sparco 30körül van és a lexmaul is kb 25e ft.... :rolleyes: Én még pont áremelés elött vettem a sparcot 22e volt...... Hát most nemtudom mit kell megfizetni ezeknél a Márkanevet vagy tényleg spec anyagból van??? Amúgy észrevenni gondolom ha jelenvana merevítő a tornyoknál! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Ez úgy van, hogy akik megvették, most gondolják, hogy jól meggazdagodnak rajta. Csak megjegyzem, ha én 5 fa##verős képpek, 10 soros leírással a kutya nem hívott 380-ért, elég érdekes lesz igy eladni fél misiért. Fölleg a hátsó ajtón a ratyi felirattal .... Elég szar így látni, anno úgy indultam neki az eladásnak, hogy jó gazdit szeretnék neki, dehát a pénz az pénz sajna . Igazi barbár ##### vették meg, amint a képeket is látszik. Nem kell vele foglalkozni...eladtad megvették azt csinálnak vele amit akarnak.....Engem spec nem érdekelne ha valaki megvenné és szétbarmolná..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Na én ismerek olyan fószert aki még a rotakapára is direktszűrőt tett a nagyfaterjának,,,, tudod ezek lassan pörögnak fel és megcsinálta úgy az öregnek hogy olyanvolt mit egy sthifűrész! :rolleyes: ;) ;) Állat, pörgött mint egy 125-s cross motor :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Nem kell vele foglalkozni...eladtad megvették azt csinálnak vele amit akarnak.....Engem spec nem érdekelne ha valaki megvenné és szétbarmolná..... Azon elszoktál gondolkodni milett a g coup-e-val. Lehet szegény több darabban járja az utakat, netán egynem ukrajnában :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts