mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 b+ tiszta ovis homokozó :rolleyes: ;) Te menyééééé inni ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Ez a hiba mond valakinek valamit??????:Vezérműtengely szenzor hiba (Ecotec) Ettöl rángathat a kocsi?(karcsika)Kicsit kezdem unni hogy szinte már mindent kicseréltem és haszálhatattlan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Ez a hiba mond valakinek valamit??????:Vezérműtengely szenzor hiba (Ecotec) Ettöl rángathat a kocsi?(karcsika)Kicsit kezdem unni hogy szinte már mindent kicseréltem és haszálhatattlan ;) Izéééé.... az nem a holtpontjeladó vagy mi :rolleyes: Úgy nézem csoki nap van : http://www.opelforum.hu/index.php?showuser=1361 ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Izéééé.... az nem a holtpontjeladó vagy mi :rolleyes: Nem tudom mi az......remélem ettöl rángat,mert kezdek tőle besokalni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Ez a hiba mond valakinek valamit??????:Vezérműtengely szenzor hiba (Ecotec) Ettöl rángathat a kocsi?(karcsika)Kicsit kezdem unni hogy szinte már mindent kicseréltem és haszálhatattlan :rolleyes: Jaja ilyen jelenség nálam is volt, a 125 pacis mocimnál. Leveszed a vezérműszíj burkolatát, ott van egy fekete szenzor, asszem villa formájú a fémrésze. De ha ránézel a mocira akkor lehet látni a szelepfedél jobb oldalán, megy rá egy csati( 3 vagy 4 pólusú) felülről. Asszem 15 papír volt az utángyártott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Nem tudom mi az......remélem ettöl rángat,mert kezdek tőle besokalni....... DINI! ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Ez a hiba mond valakinek valamit??????:Vezérműtengely szenzor hiba (Ecotec) Ettöl rángathat a kocsi?(karcsika)Kicsit kezdem unni hogy szinte már mindent kicseréltem és haszálhatattlan ;) Vezérműtengely pozíció jeladó hall szenzor :rolleyes: Utángyárit annyira nem ajánlom, mert többen megszívták már vele... akkor már inkább bontott gyári, ha az új nagyon drágának tűnik ;) A cseréje amúgy egyszerű, a nehézséget az okozza, ha át van fűzve a szíj alatt a kábel, mert akkor a szíjat le kell venni (x16xel-nél pl). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Nem tudom mi az......remélem ettöl rángat,mert kezdek tőle besokalni....... figyelmedbe ajánLanám a mEgoldásT Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 "Légyszives alkudozók ne hívjanak,nem kell kenyérre a pénz" Ez úgy értendő, hogy nem eszik kenyeret ? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Zsoltee! Kész lett a Powercup utánzat második prototipusa, az első már egy caliban van és tökéletesen műkszik. A piros könyököt próbára vettem, szerintem magas lesz, de lehet belőle vágni, ha nem jó akkor c18xe szívó cső oszt cső :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Kérdés A c20let km/h nagyot csalna c20xe gsi-ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Kérdés A c20let km/h nagyot csalna c20xe gsi-ben? Magyarázza már el valaki mire jó ? "Turbo" szöveg miatt ? ;) Jól néz ki a kreálmányotok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Magyarázza már el valaki mire jó ? "Turbo" szöveg miatt ? ;) Jól néz ki a kreálmányotok :rolleyes: Nem, mert 280-at mehet vele, mondjuk a 320-s órát jobban ki bírnám használni ;) Komolyan, az enyém nem igazán facca, mert számlap lett cserélve és el van rakva a ford.számmérő és a hőfok. A fotopapírt meg nem világítja át rendesen a LED :lol: Vectra digitről meg lebeszélt az asszony, mert szerinte játék autós :lol: , szerintem kaffa :lol: Jelenleg így néz ki, de már unalmas ez a carbon minta Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Kérdés A c20let km/h nagyot csalna c20xe gsi-ben? hát csalna.a v6 miatt nekem az van benne az f18-hoz, kicsit csal csak, de csak mert valahogy hozzá lett igazítva egy f20as váltóhoz(80 km/h-ig szinte tökéletes, fölötte kezd csalni BC szerint). valahogy be lehet lőni hogy jó legyen. még azt nem tudom hogy. ha így simán betennél egyet akkor kb 2x-esét mutatná. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 hát csalna.a v6 miatt nekem az van benne az f18-hoz, kicsit csal csak, de csak mert valahogy hozzá lett igazítva egy f20as váltóhoz(80 km/h-ig szinte tökéletes, fölötte kezd csalni BC szerint). valahogy be lehet lőni hogy jó legyen. még azt nem tudom hogy. ha így simán betennél egyet akkor kb 2x-esét mutatná. Aham, köszi szépen. Akkor ez azt jelenti, hogy elfelejthetem a megtehető km-t, pill. fogyit stb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Vectra digitről meg lebeszélt az asszony, mert szerinte játék autós :rolleyes: Jelenleg így néz ki, de már unalmas ez a carbon minta http://kepfeltoltes.hu/080618/PICT0047_www...ltoltes.hu_.jpg hát a karbon nekem nem jön be egyáltalán, a vectra digit az fain, de ritkán találsz, drága is, meg nem stimmelne a tankszintjelző. Ja és drága bele az izzó is ;) alternatívaként kadett digit? nekem volt és tetszett is. olcsóbb jóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 hát a karbon nekem nem jön be egyáltalán, a vectra digit az fain, de ritkán találsz, drága is, meg nem stimmelne a tankszintjelző. Ja és drága bele az izzó is ;) alternatívaként kadett digit? nekem volt és tetszett is. olcsóbb jóval. Igen, én is inkább mechanikus vagyok és kívül faragom a kadettét, mint elektromosan a vectráét :rolleyes: De szerintem az szebb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Aham, köszi szépen. Akkor ez azt jelenti, hogy elfelejthetem a megtehető km-t, pill. fogyit stb? a pill. fogyi az nem változik mivel 4 henger az 4 henger marad ;) figyelni kell akkor a szintjelzőt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Amúgy a W szám a km/h-n csak a számlapon van? Mert pl. ami már számlapozva van akkor arról meg se toom mi a száma? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Igen, én is inkább mechanikus vagyok és kívül faragom a kadettét, mint elektromosan a vectráét :rolleyes: De szerintem az szebb ;) persze hogy szebb a vectráé, de nekem nem érne annyit. túrós 15 körül kapható már. a régebbi a spirálos Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 a pill. fogyi az nem változik mivel 4 henger az 4 henger marad ;) figyelni kell akkor a szintjelzőt ;) Ez az, én a compi után tankolok, nem érdekel a szint jelző. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Amúgy a W szám a km/h-n csak a számlapon van? Mert pl. ami már számlapozva van akkor arról meg se toom mi a száma? :rolleyes: úgy tudom hogy csak ott szerepel. c20xe tudtommal legtöbb W=1111 Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 persze hogy szebb a vectráé, de nekem nem érne annyit. túrós 15 körül kapható már. a régebbi a spirálos 10-ért láttam ezért kérdeztem meg, még a hülyének is megéri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Ez az, én a compi után tankolok, nem érdekel a szint jelző. :rolleyes: hát nálam ez nem megy ;) akkor én csúnyán ráfáznék ;) idő előtt megálna a szekér Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 hát nálam ez nem megy :rolleyes: akkor én csúnyán ráfáznék :lol: idő előtt megálna a szekér Kell neked 6 gyertyás autó ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts