opel16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Erre mondják válogatós fütyinek a kutya seggébe a helye! :D :D :P (VÜO Atomerőmű szólás!) Felétek se megyek csajozni, vazz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Erre mondják válogatós fütyinek a kutya seggébe a helye! :D :D :P (VÜO Atomerőmű szólás!) Gabi hallod ezt??? Azért inkább mégiscsak egy NDK-s... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Persze...csak max nem fogod behúzni a napfénytetőt ha benne ülsz... Persze lehet, csak magasabb lesz mint nélküle... Érdemes hozzá a régiből egy új sínt összeeszkábálni... :D Értem, hát köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Köszönöm, de a soltvadkerti élmények után idén nem vágyom több sérüléssel járó mutatványra :D Jujj tényleg a Vadkerti K1 ből maradtt valami maradandó??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Értem, hát köszi! olyat nem fogsz kapni mint a gyári,értem ez alatt hogy meghúzod a kart és elöre dől a támla...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Gabi hallod ezt??? Azért inkább mégiscsak egy NDK-s... Hát asszem nem fogadom meg a közönség tanácsát, és a "C" választ preferálom, vagyis egyik sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Felétek se megyek csajozni, vazz! :D Wehehehe :D :P ;) Itt túl nagy az arcuk a csajoknak tudod : Kocsival jöttél?? Nem busszal ! AAAA Buszod van??? B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Jujj tényleg a Vadkerti K1 ből maradtt valami maradandó??? :D :P Hálisten csak az élmény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Wehehehe :D :D :P Itt túl nagy az arcuk a csajoknak tudod : Kocsival jöttél?? Nem busszal ! AAAA Buszod van??? ;) B) B) Ebben Csabi a nyerő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Hálisten csak az élmény :P A többire már nem is emléxel... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Wehehehe :D :D :P Itt túl nagy az arcuk a csajoknak tudod : Kocsival jöttél?? Nem busszal ! AAAA Buszod van??? ;) B) B) Te is így ismerted meg a párod? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 A többire már nem is emléxel... :D :D Hát az a két kigyúrt négersrác elhanyagolható! :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Hát asszem nem fogadom meg a közönség tanácsát, és a "C" választ preferálom, vagyis egyik sem :P Szal marad a majomcsapda....a makiverem... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Te is így ismerted meg a párod? :D :D :P Majdnem.. csak nekem úgyvolt hogy válás után 1 szekrénysor meg egy matrac ;) B) de elégvolt ezekszerint! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Ebben Csabi a nyerő! :D De neki be is jön, mindig tele a busz szép csajokkal :D A többire már nem is emléxel... :P ;) Tudod mennyibe került kitöröltetni a neurológusommal a többit? B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Szal marad a majomcsapda....a makiverem... :D :D Rossz válasz ;) Keresem tovább az alkalmas leányzót :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Te is így ismerted meg a párod? :D :D :P Nem neki akkor vonatja volt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Nem neki akkor vonatja volt... :D modellvasút? vagy az úttörővasúton melózott akkoriban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 modellvasút? vagy az úttörővasúton melózott akkoriban? :D Anno amikor még ő is a 16 évesekre bukott..de ma már nem kell tartanod ettől...ő már kinőtte... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 olyat nem fogsz kapni mint a gyári,értem ez alatt hogy meghúzod a kart és elöre dől a támla...... :D És akkor hogy dől előre? Vagy nem is ehet dönthetőt kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Mennyi faxságot bírtok összehordani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Beee Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Olajlötyi témák... Sziasztok.Ez az első hozzászólásom, remélem nem írok túl nagy hülyeséget. Szóval, szerintem az a baj hogy sokan csodaszerként tekintenek az ilyen adalékokra. Van egy szarrá kopott motor és betöltik, hogy hú de jó lesz,most nem kell generálozni...Ez nem így van. A metabond nem egy tegnap piacra dobott termék és még nem nagyon hallottam olyanról, hogy beállt volna tőle a moci. Szerinetem 3 tipusú "infó" van 1: Túl favorizálják, és és még kis túlzással a gyűrű nélküli moci is gyári kompressziót mutat 2: Ahogy betöltöd viheted a bontóba, ráadásul valami ###### betöltés közben még a kipufogót is szagolgatja, ami rák keltőbb az azbesztnél is a 3: Használja és kész és talán tapasztalja a pozitívumait. Nekem személy szerint benne van a kocsimban és nem a TV shoppos befagyasztott, homokkal felöntött moci reklám győzőtt meg. Utána olvasgattam, beszéltem olyanokkal akik már használták elég régóta és ez alapján döntöttem. A mocimmal nincs gond én inkább a megelőzés végett tettem bele, úgyhogy a kompresszió növekedésről nem tudok mit mondani, de valóban szép halkan jár a moci (mondjuk eddig is nagyon szépen, csendben járt), illetve NORMÁLIS,nem pörgetett használat mellett a vízhőfokom lentebb van egy kicsivel(vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy lassabban éri el a "maximumot"), ebből arra következtetek, hogy talán csökkentette a súrlódást is. A többit majd 10ezer km után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 De neki be is jön, mindig tele a busz szép csajokkal :D Ha sikerül időben leszállni a gépeknek akkor hazaszállításnál lehet beugrunk a lurdyhoz, szóval Gabi legyél nagyon cééépp, tudom nehéz de próba cseresznye :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 És akkor hogy dől előre? Vagy nem is ehet dönthetőt kapni? Szerintem olyat fogsz kapni aminél a támla állítót tekergetve tudod elöre dönteni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Szerintem olyat fogsz kapni aminél a támla állítót tekergetve tudod elöre dönteni...... Jaaa értem, hát az nem valami szerencsés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts