opel16v Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Erre mondják válogatós fütyinek a kutya seggébe a helye! :D :D :P (VÜO Atomerőmű szólás!) Felétek se megyek csajozni, vazz! ;)
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Erre mondják válogatós fütyinek a kutya seggébe a helye! :D :D :P (VÜO Atomerőmű szólás!) Gabi hallod ezt??? Azért inkább mégiscsak egy NDK-s...
B_Csaba Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Persze...csak max nem fogod behúzni a napfénytetőt ha benne ülsz... Persze lehet, csak magasabb lesz mint nélküle... Érdemes hozzá a régiből egy új sínt összeeszkábálni... :D Értem, hát köszi!
Xray Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Köszönöm, de a soltvadkerti élmények után idén nem vágyom több sérüléssel járó mutatványra :D Jujj tényleg a Vadkerti K1 ből maradtt valami maradandó??? :D :P
coupe Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Értem, hát köszi! olyat nem fogsz kapni mint a gyári,értem ez alatt hogy meghúzod a kart és elöre dől a támla...... :D
opel16v Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Gabi hallod ezt??? Azért inkább mégiscsak egy NDK-s... Hát asszem nem fogadom meg a közönség tanácsát, és a "C" választ preferálom, vagyis egyik sem :D
Xray Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Felétek se megyek csajozni, vazz! :D Wehehehe :D :P ;) Itt túl nagy az arcuk a csajoknak tudod : Kocsival jöttél?? Nem busszal ! AAAA Buszod van??? B) B) :D
opel16v Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Jujj tényleg a Vadkerti K1 ből maradtt valami maradandó??? :D :P Hálisten csak az élmény :D
mackosajt Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Wehehehe :D :D :P Itt túl nagy az arcuk a csajoknak tudod : Kocsival jöttél?? Nem busszal ! AAAA Buszod van??? ;) B) B) Ebben Csabi a nyerő! :D
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Hálisten csak az élmény :P A többire már nem is emléxel... :D :D
opel16v Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Wehehehe :D :D :P Itt túl nagy az arcuk a csajoknak tudod : Kocsival jöttél?? Nem busszal ! AAAA Buszod van??? ;) B) B) Te is így ismerted meg a párod? :D :D :P
Xray Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 A többire már nem is emléxel... :D :D Hát az a két kigyúrt négersrác elhanyagolható! :P ;) B)
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Hát asszem nem fogadom meg a közönség tanácsát, és a "C" választ preferálom, vagyis egyik sem :P Szal marad a majomcsapda....a makiverem... :D :D
Xray Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Te is így ismerted meg a párod? :D :D :P Majdnem.. csak nekem úgyvolt hogy válás után 1 szekrénysor meg egy matrac ;) B) de elégvolt ezekszerint! B) :D
opel16v Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Ebben Csabi a nyerő! :D De neki be is jön, mindig tele a busz szép csajokkal :D A többire már nem is emléxel... :P ;) Tudod mennyibe került kitöröltetni a neurológusommal a többit? B) B) :D
opel16v Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Szal marad a majomcsapda....a makiverem... :D :D Rossz válasz ;) Keresem tovább az alkalmas leányzót :P B)
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Te is így ismerted meg a párod? :D :D :P Nem neki akkor vonatja volt... ;)
opel16v Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Nem neki akkor vonatja volt... :D modellvasút? vagy az úttörővasúton melózott akkoriban? :D
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 modellvasút? vagy az úttörővasúton melózott akkoriban? :D Anno amikor még ő is a 16 évesekre bukott..de ma már nem kell tartanod ettől...ő már kinőtte... :D :P ;)
B_Csaba Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 olyat nem fogsz kapni mint a gyári,értem ez alatt hogy meghúzod a kart és elöre dől a támla...... :D És akkor hogy dől előre? Vagy nem is ehet dönthetőt kapni?
Beee Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Olajlötyi témák... Sziasztok.Ez az első hozzászólásom, remélem nem írok túl nagy hülyeséget. Szóval, szerintem az a baj hogy sokan csodaszerként tekintenek az ilyen adalékokra. Van egy szarrá kopott motor és betöltik, hogy hú de jó lesz,most nem kell generálozni...Ez nem így van. A metabond nem egy tegnap piacra dobott termék és még nem nagyon hallottam olyanról, hogy beállt volna tőle a moci. Szerinetem 3 tipusú "infó" van 1: Túl favorizálják, és és még kis túlzással a gyűrű nélküli moci is gyári kompressziót mutat 2: Ahogy betöltöd viheted a bontóba, ráadásul valami ###### betöltés közben még a kipufogót is szagolgatja, ami rák keltőbb az azbesztnél is a 3: Használja és kész és talán tapasztalja a pozitívumait. Nekem személy szerint benne van a kocsimban és nem a TV shoppos befagyasztott, homokkal felöntött moci reklám győzőtt meg. Utána olvasgattam, beszéltem olyanokkal akik már használták elég régóta és ez alapján döntöttem. A mocimmal nincs gond én inkább a megelőzés végett tettem bele, úgyhogy a kompresszió növekedésről nem tudok mit mondani, de valóban szép halkan jár a moci (mondjuk eddig is nagyon szépen, csendben járt), illetve NORMÁLIS,nem pörgetett használat mellett a vízhőfokom lentebb van egy kicsivel(vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy lassabban éri el a "maximumot"), ebből arra következtetek, hogy talán csökkentette a súrlódást is. A többit majd 10ezer km után.
B_Csaba Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 De neki be is jön, mindig tele a busz szép csajokkal :D Ha sikerül időben leszállni a gépeknek akkor hazaszállításnál lehet beugrunk a lurdyhoz, szóval Gabi legyél nagyon cééépp, tudom nehéz de próba cseresznye :P :D
coupe Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 És akkor hogy dől előre? Vagy nem is ehet dönthetőt kapni? Szerintem olyat fogsz kapni aminél a támla állítót tekergetve tudod elöre dönteni......
B_Csaba Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Szerintem olyat fogsz kapni aminél a támla állítót tekergetve tudod elöre dönteni...... Jaaa értem, hát az nem valami szerencsés :D
Recommended Posts