mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Embereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek Nehéz a BETONRA állni ? ;) B) B) :D Mindenkiben túlteng az offroad vér ? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Nekem itt még mindegy volt hova állok....... :D Magas volt...de javítottam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Embereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek Nehéz a BETONRA állni ? ;) B) B) :D Mindenkiben túlteng az offroad vér ? :D :D :P Kezdesz olyan lenni,mint Berlina Zoli,elveszel a részletekben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 senki nem....??? Én autósboltba vettem kb. 2 éve 500Ft körüli áron 6db csomagolva. Régen ezeket használták (pl. zsiga) utánfotós autók hátsó rugók közé. De a legprofibb megoldás, ha beleér neked a az ív a gumiba, hogy veszel az fk-tól vagy weitec-től direkt kadett, f astra-hot való hátsó felütődés gátló gumibakot a rugótányérba, ami hoszabb mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Kezdesz olyan lenni,mint Berlina Zoli,elveszel a részletekben! B) Dehogy veszlek :D Normális vagy ? :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Dehogy veszlek :D Normális vagy ? :D :P ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Udinak raktunk be hátra,mert néha nagy szünetmenteseket szállít. Állat lett,mert ha kiengeded belőle a levegőt,mintha ott se lenne,de ha tolsz bele egy picit,olyan kanyarban,mint egy gokart! :D A gátlók benne maradnak? Mennyibe fáj egy ilyen mókolás hátra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 j0hnny 0 nem o! :P Üvegszálas gittből csinálnám a helyedben tesó! Há abbú akarom de mija neve??? ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 A gátlók benne maradnak? Mennyibe fáj egy ilyen mókolás hátra? 10 körül van asszem az a légrugós cumó...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 ...félidőben cserélünk :D :D Gabi, csak nehogy a kispadon maradj...vagy ha mégis kapsz lehetőséget, akkor majd kiállítsanak... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Srácok , mi a neve annak az üvegszálas cuccnak amivel lököst javínak ??? Van ilyen hogy Body Fiber vagy micsoda? :D Igen...gurva jó anyag...én is használtam a Kadinál...csak ne tedd fel vastagon, mert annyira kemény lesz, hogy megőrülsz mire visszacsiszolod...és edzőt pedig tegyél bele rendesen...mert különben sosem köt meg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Mindenkiben túlteng az offroad vér ? :P ;) B) persze csak nem merik bevállalni B) Coupe ! nem is láttam h fehér a kocsid belseje :D széép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 persze csak nem merik bevállalni ;) Coupe ! nem is láttam h fehér a kocsid belseje :D széép :P Az nem fehér...hanem sárga...csak képen úgy néz ki...mintha... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Az nem fehér...hanem sárga...csak képen úgy néz ki...mintha... :D a műszerfalbetét ? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 a műszerfalbetét ? :D :D Aha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Aha... biztos valami légvédelmi vakuval lett fényképezve de nekem ez fehér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 biztos valami légvédelmi vakuval lett fényképezve de nekem ez fehér :D zsírszegény gyönygházvajszinű, nem fehér :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 zsírszegény gyönygházvajszinű, nem fehér ;) :P Na igen...élőben sem az a csibesárga... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Na igen...élőben sem az a csibesárga... :D :D albínóó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Bakker...behalt a laptopom...a segíícssssssssssssssssssssséééééééééééég...topicba leírtam részletesen...nem tok így lövöldözni... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Gabi, csak nehogy a kispadon maradj...vagy ha mégis kapsz lehetőséget, akkor majd kiállítsanak... :D Ne magadból indulj ki... :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Bakker...behalt a laptopom...a segíícssssssssssssssssssssséééééééééééég...topicba leírtam részletesen...nem tok így lövöldözni... ;) :D Na , másszál fel valamellik üzenetküldőre szépöcsém , azt diskuráljuk meg hogy mi is vana "csibeólall" ! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 senki nem....??? Szerintem bemész mondjuk a TRAWALA kft-hez (Trabant Wartburg Lada) és biztos lesz nekik ilyen gumi pogácsa. Ha jól emlékszem 13ker Hegedűs Gy utcában vannak az egyik sarkon. De itt is megpróbálhatod www.kelemen-muvek.hu és lesz vagy 600,- egy 5 v. 6db-os csomag. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Közben megnéztem a TRAWALA a Hegedűs Gy. - Dráva sarkon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Közben megnéztem a TRAWALA a Hegedűs Gy. - Dráva sarkon van. köszi szépen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts