Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
De még is elmondhatod hogy neked van olyan dolog amiből többvan neked mint nekünk házasembereknek! :D :D :P ;)

Nana, nembiztos B) házas ember hogy is kefél? 2 havnta ? B)

Elküldve
Nem vagyok egy gyúrós gyerek. ;) :D

NEMÉRTED????????????? VAZZEEEEEEEEEEE :D :P ;) Elöl <--> hátul közbe szkander B) B) :D Van még mit tanulni ifjuság! :D :P

Elküldve
Nana, nembiztos :D házas ember hogy is kefél? 2 havnta ? :D

Végül is igazad van egy jóférj tudod micsinál egy JÓ SEX után???? >>>>> HAZAMEGY AZ ASSZONYHOZ! :P ;) B)

Elküldve
Ezt neked kell tudni! Tapasztalat? :P

Azt mondom :D ez a tapasztalat ;)

Bár lehet hogy 3 havonta de akkor is ha bakkolni akar az ember pont paradicsomleves van :D

Elküldve
NEMÉRTED????????????? VAZZEEEEEEEEEEE :D :D :P Elöl <--> hátul közbe szkander ;) B) B) Van még mit tanulni ifjuság! :D :D

Gondolod menne úgy hogy közben téged látlak szemben? Ezt nem a fiatalság teszi hanem az hogy nincs biszex beállítottságom. ;) :P

Elküldve
Gondolod menne úgy hogy közben téged látlak szemben? Ezt nem a fiatalság teszi hanem az hogy nincs biszex beállítottságom. B) :D

Nabazze KOVI tégedsem válogatna be! :D :P ;)

Elküldve
Zsoltee ne is törődj vele, nekünk is egy idő után vissza kell szokni az öt új barátnőre :D

Legalább nem pofázik vissza és állandóan szexelni akar. :D

Elküldve
Uuuu de jó segge van :D kár volt itt beszélni a szexről, lehet megkergetem a hajnalon a sztyuikat :D

Nekem beszéd nékü is megy! :P ;) B) B) Öregszel Csabeee! :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.