Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 csörög, zörög, csattog, szikrázik semmi. :D Há nem heggesztő ez vazze! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Há nem heggesztő ez vazze! :D :D :P Forrasztani viszont fszán lehetne a leömlőn. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Forrasztani viszont fszán lehetne a leömlőn. :D Neb@zd forrasztottál rajta??? :D :D Mivagy te MEGÁJVER??? :P ;) B) Akkó te járó mocinál is kitudod cserélni a hidrotőkét mi?? :D B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Opeltizenhatvééé :D akkor most melyiket szeretnéd? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Közepénél lesz érdekes :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Opeltizenhatvééé :D akkor most melyiket szeretnéd? :D http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_2a1...35c0d00d3ff.jpg CSABEEEEEEEEEEE ebben a sorrendben jöhet is! :D :P ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Opeltizenhatvééé B) akkor most melyiket szeretnéd? :D http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_2a1...35c0d00d3ff.jpg Hát ha nekem is lehetne választani akkor így sorban végtelenített ciklusban. :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Neb@zd forrasztottál rajta??? :D :D Mivagy te MEGÁJVER??? :P ;) B) Akkó te járó mocinál is kitudod cserélni a hidrotőkét mi?? :D B) :P Neeem, csak véletlen ma rákerült egy kis forrasztóón és frankón melegen tartotta addig amíg fel nem használtuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Közepénél lesz érdekes :D ;) :D Ez nemsemmi! Azért Anti autója csak csak ETALON volt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Hát ha nekem is lehetne választani akkor így sorban végtelenített ciklusban. :D :D :P Zsotti akkor szkanderezünk a hátukon??? ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Közepénél lesz érdekes :D :P Büszkék vagyunk mind a kettőjükre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 CSABEEEEEEEEEEE ebben a sorrendben jöhet is! :D :D :P ;) B) Oké B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Hát ha nekem is lehetne választani akkor így sorban végtelenített ciklusban. :D :D :P Nehogy megcsömölj vagy mi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 :D Ez nemsemmi! Azért Anti autója csak csak ETALON volt! :P X, csak így ne építsd be azokat az órákat kérlek. Elég ronda. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Nehogy megcsömölj vagy mi! :D 4hónapnyi szexmegvonás után azért elég sok idő kéne amíg megunnám őket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Zsotti akkor szkanderezünk a hátukon??? :D :D :P ;) Nem vagyok egy gyúrós gyerek. B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 4hónapnyi szexmegvonás után azért elég sok idő kéne amíg megunnám őket. :D Aztaa, akkor televagy rendesen :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Közepénél lesz érdekes :D ;) Szép kék kombi :D B) B) Az oldal alján lévő képeket még nem is láttam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 http://img368.imageshack.us/img368/6377/dsc030289kb.jpg X, csak így ne építsd be azokat az órákat kérlek. Elég ronda. :D Kizárt dolog me nemtudom! :D :P ;) Ha középreteszem akkor tuti besülyesztve , már van egy purhabos ötletem amiből a konzolfog lenni! Vagy a hamutartóhoz le teszem valami szép kis konzolba! A Héten szabin leszek kivéve holnap mert túlórázok azt meglessz csináva minden! Majd nyomok képeket! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Kizárt dolog me nemtudom! :D :D :P Ha középreteszem akkor tuti besülyesztve , már van egy purhabos ötletem amiből a konzolfog lenni! Vagy a hamutartóhoz le teszem valami szép kis konzolba! A Héten szabin leszek kivéve holnap mert túlórázok azt meglessz csináva minden! Majd nyomok képeket! ;) Oké... mi meg majd vágunk hozzá... Mármint képeket. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Aztaa, akkor televagy rendesen B) :D Ehehe de szar :D Na nefélj , az a pár csaje velőritkulást csinána nekije szal bekéne gipszelni a zsottit hogy el ne dőjön! :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Aztaa, akkor televagy rendesen :P :D Csak nem pénzzel ez a baj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Csak nem pénzzel ez a baj. :D De még is elmondhatod hogy neked van olyan dolog amiből többvan neked mint nekünk házasembereknek! :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Piistát elkapta a gépszíj! :D Nagyon felpörögtél, mióta C20XE-s caravánod van. :D ui: tudom, már mondtam/írtam, de kár, hogy a múltkor úgy sikerült találkoznunk. Na meg köcce a helpet. Kár, hogy pont dolgoztál és az aksi is beadta a kulcsot. Nézted azóta, hogy máshol mennyivel lett volna olcsóbb különben ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Ehehe de szar :D Na nefélj , az a pár csaje velőritkulást csinána nekije szal bekéne gipszelni a zsottit hogy el ne dőjön! :D :D :P ;) Hát ha mind a hat átmenne rajtam mint az úthenger lehet hogy rászoknék a cigire. B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts