Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nos PÜ ben ment minden! :D

nem tudok bejelentkezni, azt irja h

király vagyok h bejelntkeztem, de mégis vendég maradok! nemjóóóó :D :P

Elküldve
V2000-nél a jeladó a kerékagy belső felén van. Ugyanúgy, mint a Calibráknál, vagy asszem talán az Omegáknál is.

De igazán nem vágom, hogy mit akarsz tudni. :D

Azért kérdeztem mert nekem a hátsó ülés alatt vannak az ABS kábelek. Dinynél bontottam csatit és szeretném bekötni az ABS-t . Mivel elől külön be kell húzni a jeladókat is azt hittem hátúl is valamit be kell külön még kötni, de akkor ezek szerint elméletileg kell lenni olyan csatinak ott amire a másik végét rá tudom dugni.

Elküldve
Dini már tudja milyen az 1.8...és Laci4 is tapasztalta.....ha kicsit is hibázik esélye sincs...... :P Pedig az enyém csak 115LE B) és nem 125 :D

ez így igaz B) ;),bár az az asszonyé és nem a tied :D

Elküldve
Sanyika autója Ave mérése szerint:

540WHP a teljesitmény ami 670lóerőnek felel meg főtengelyen.

:D :D

bezzeg hamég megvolna a kadett :P ;)

Elküldve
Azért kérdeztem mert nekem a hátsó ülés alatt vannak az ABS kábelek. Dinynél bontottam csatit és szeretném bekötni az ABS-t . Mivel elől külön be kell húzni a jeladókat is azt hittem hátúl is valamit be kell külön még kötni, de akkor ezek szerint elméletileg kell lenni olyan csatinak ott amire a másik végét rá tudom dugni.

Erről, vagy erről van szó? :D

35021430.jpg

(astra gsi hátsó agy)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.