J0hnny Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 A csajokról, vazz, a csajokról... :D Jogos a röfögés! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 A csajokról, vazz, a csajokról... :D Oké, nemsokára viszem haza őket és fotózkodunk akkor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Oké, nemsokára viszem haza őket és fotózkodunk akkor :D Szóval ezért kell ilyen nagy kocsi,mert sokan vannak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Ülések teljesen hátradönthetők??? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 :D Miről maradtam le má megen? :D Pl. : Ricky :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Oké, nemsokára viszem haza őket és fotózkodunk akkor :D 18+ topic lesz belőle? :P Pl. : Ricky ;) Martin, vagy a mi szépséges szőke tigrás kartársnőnk? B) Merre voltatok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Csináltam képeket de szinte láthatatlan :D nem tud az én gépem éjszaka jó képet csinálni :D úgyhogy max iwiw-es képet tudok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Ülések teljesen hátradönthetők??? :D :D :P Igen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Szóval ezért kell ilyen nagy kocsi,mert sokan vannak! :D Személyzet 6fő, bár vittem már ezzel 11főt is sunyiban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Csabi! Szép eredmény.......akkor most már itt a következő cél : 10s / 402m :P Köszi, de nincs ilyen célom :D jó ez így ahogy van, gátló kell meg ülések, meg nagyfék és nem is sorolom tovább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Köszi, de nincs ilyen célom :P jó ez így ahogy van, gátló kell meg ülések, meg nagyfék és nem is sorolom tovább :D Szóval jó az úgy ahogy van, de azért a fél kocsit kicserélnéd ha lehetne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Szóval jó az úgy ahogy van, de azért a fél kocsit kicserélnéd ha lehetne. :D De annak nincs köze a 10sec-hez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Érdemes elolvasni a hozzászólásokat, leestem a székről :D Visit My Website nekem 1.8-as gsi-m van!! az összes eddigi 2L-es gsi -t levertem!! az enyém 6.4 alatt van szászon!!(hivatalos mérés)!! az 1.8 sfi 16V-ből igen sok mindent ki lehet hozni, persze nem kevés pénzembe került!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Érdemes elolvasni a hozzászólásokat, leestem a székről ;) Visit My Website nekem 1.8-as gsi-m van!! az összes eddigi 2L-es gsi -t levertem!! az enyém 6.4 alatt van szászon!!(hivatalos mérés)!! az 1.8 sfi 16V-ből igen sok mindent ki lehet hozni, persze nem kevés pénzembe került!! Biztos a gumiméreteivel vannak gondok :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Érdemes elolvasni a hozzászólásokat, leestem a székről :D Visit My Website nekem 1.8-as gsi-m van!! az összes eddigi 2L-es gsi -t levertem!! az enyém 6.4 alatt van szászon!!(hivatalos mérés)!! az 1.8 sfi 16V-ből igen sok mindent ki lehet hozni, persze nem kevés pénzembe került!! Érdekes, hogy 2-ben 120-ig forog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Érdekes, hogy 2-ben 120-ig forog. :D Ja, szerintem nics benne tiltás. Nekem kb. 115-nél tilt 2.-ba. Elkeztem számolni a másodperceket mikor indult és kb. 5sec körül volt százon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Ja, szerintem nics benne tiltás. Nekem kb. 115-nél tilt 2.-ba. Te órád nem csal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Érdemes elolvasni a hozzászólásokat, leestem a székről :D Visit My Website Ennél az óránál v.mi nem kerek.....Túl nemjól pörög.Kivi lennék, milyen gumimérete van a srécnak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Érdemes elolvasni a hozzászólásokat, leestem a székről :D Visit My Website nekem 1.8-as gsi-m van!! az összes eddigi 2L-es gsi -t levertem!! az enyém 6.4 alatt van szászon!!(hivatalos mérés)!! az 1.8 sfi 16V-ből igen sok mindent ki lehet hozni, persze nem kevés pénzembe került!! EZ EGY KÖCSÖG akárki is írta , mindjárt beregelek és elküldöm a kva anyjába! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 EZ EGY KÖCSÖG akárki is írta , mindjárt beregelek és elküldöm a kva anyjába! :D :D :P ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Ennél az óránál v.mi nem kerek.....Túl nemjól pörög.Kivi lennék, milyen gumimérete van a srécnak... :D Ha jól megnézitek, akkor lehet látni, hogy 120-nál már 3-ba van, kibaszott rövid váltó van alatta. Amúgy meg lehet a jutubról szedte a videót :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Ha jól megnézitek, akkor lehet látni, hogy 120-nál már 3-ba van, kibaszott rövid váltó van alatta. Amúgy meg lehet a jutubról szedte a videót :D :D az nem lehet h padon volt az autó, ilyen szögből a kocsi mellett kell h álljon aki kamerázik, és nem nagyon mozdul a kép váltáskor stb. stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2165057 érdekes darab... 96-os ?! de nem ráncvarrott... lufis kormány, 280-ig skálázott, meg 8000-ig. hölgy tulaj, 4 szállítható személy na, hát gyöngyszem... ja nekem meg úgy tűnik megint leszakadt valahol a leömlőnél a kipuffom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 ja nekem meg úgy tűnik megint leszakadt valahol a leömlőnél a kipuffom... :D Nekem meg úgy tűnik hogy hiába jövök szembe veled az M3-as és a Fótra vezető út közt reggel, nem veszel észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 ez az óra kb a gsi-knél szokásos 10%-os felfelé csalást hozza. ja... és szerintem igazi felvétel ez, csak lejtőn lefelé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts