Zsoltee Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Zsolti! Csak ilyen lámpák voltak Jennersdorfban: http://opeltomi.uw.hu/zsoltee.jpg Degáz... Ósztriában nem menő a fekete lampinyon? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 De korán keltél :D Ha ezt egyedül Ő itta meg akkor szerintem örülhetett hogy felkelt egyátalán... Vagy még le sem feküdt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Te Redi, te tényleg ennyire iszol? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Te Redi, te tényleg ennyire iszol? :D Valamiben ki kell tünnie. ;) B) B) Láttad volna az első Blitz Weekenden. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Te Redi, te tényleg ennyire iszol? ;) Norbi antialkoholista, csak jól leplezi :D :D Csillagváros héjahóóóóóóóó :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Ez a kép még a kék feketéről készült, csak itt még előző gúnyájában... ;) Ez sem volt kicsi buli Fóton anno... Mondjuk a tegnapi sem volt az... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Ez sem volt kicsi buli Fóton anno... Mondjuk a tegnapi sem volt az... :D :P ;) B) Miről maradtam le má megen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 :P Miről maradtam le má megen? :D Nagyon sok szép lányról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Nagyon sok szép lányról :D Jónők nélkül nincs is vörsöny igaz e? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Ma már megyek dolgozni, 3 nap után, frankón hiányoznak a sztyuik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Kérdésem az lenne hogy a vektra 2000 hátsó tárcsás hídjában benne van az ABS jeladó vagy nincs? Ha igen akkor a hátsó hídon van elméletileg valahova kivezetve a csatija? Azért kérdem mert a hátsó keékhez menő kábeleket megtaláltam a hátsó ülés alatt és megvannak a csatik amikkel össze kell forrasztani őket. Hamár összeforrasztom jó lenne ha rá is tudnám dugni a helyére őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Kérdésem az lenne hogy a vektra 2000 hátsó tárcsás hídjában benne van az ABS jeladó vagy nincs? Ha igen akkor a hátsó hídon van elméletileg valahova kivezetve a csatija? Azért kérdem mert a hátsó keékhez menő kábeleket megtaláltam a hátsó ülés alatt és megvannak a csatik amikkel össze kell forrasztani őket. Hamár összeforrasztom jó lenne ha rá is tudnám dugni a helyére őket. V2000-nél a jeladó a kerékagy belső felén van. Ugyanúgy, mint a Calibráknál, vagy asszem talán az Omegáknál is. De igazán nem vágom, hogy mit akarsz tudni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 V2000-nél a jeladó a kerékagy belső felén van. Ugyanúgy, mint a Calibráknál, vagy asszem talán az Omegáknál is. De igazán nem vágom, hogy mit akarsz tudni. :D Vectra B-n is így van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Vectra B-n is így van! az kerékagyas. azaz a csapágy és az ABS jeladó egy agyba van m ani 1 egység, nem bontható. és az Astra F is ilyen :D vagyis az én astra F em ilyen volt. Astra G agycsapágy kellett bele. A vectra A autón külön fogaskoszorú van, és külön van az ABS jeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 az kerékagyas. azaz a csapágy és az ABS jeladó egy agyba van m ani 1 egység, nem bontható. és az Astra F is ilyen :D vagyis az én astra F em ilyen volt. Astra G agycsapágy kellett bele. nálam is igy volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Jónők nélkül nincs is vörsöny igaz e? :D :P Azért van, de az igaz, hogy látni egy-két jó bőrt arrafelé is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 KKháza: 402m: 15.26 @ 146 :D 201m: 9.8 Anti a 660 láb az pont 201 méter Csabi! Szép eredmény.......akkor most már itt a következő cél : 10s / 402m :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 az kerékagyas. azaz a csapágy és az ABS jeladó egy agyba van m ani 1 egység, nem bontható. és az Astra F is ilyen :P vagyis az én astra F em ilyen volt. Astra G agycsapágy kellett bele. A vectra A autón külön fogaskoszorú van, és külön van az ABS jeladó. Köszönöm a kioktatást tanárbácsi! :D B) :D Annyit láttam ma,amikor visszaraktuk a lengőkart a helyére hátra,hogy van ott egy bisz-basz felesleges csati,ami a kerékagyból jön.Azt a részét nem szedtük szét. Viszont a szilenteket kicseréltük és erölködés nélkül raktuk be őket,a szilenteket beraktam a mélyhűtőbe és szinte beestek a helyükre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 J0hnny boldog Jolán napot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 A vectra A autón külön fogaskoszorú van, és külön van az ABS jeladó. De a V2000-nél már vátoztattak rajta....4X4-es híd, vagy mifene... :D Demó mutatta, csak már nem emléxem pontosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 J0hnny boldog Jolán napot! :P Kussolj Ibolya! :D Te sörvirág tipró! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 De a V2000-nél már vátoztattak rajta....4X4-es híd, vagy mifene... :D Demó mutatta, csak már nem emléxem pontosan... Ezért írta Ákos, hogy fogaskoszorú van rajta. Ilyen csak a Vectra 2000-eken és a 4x4-esek alatt van. A mezei ABS-es A Vectráknál pedig úgy van, ahogy Ákos már leírta, a kerékagyban van a jeladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Ma is meló :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Ma is meló :S http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_713...ccf2399f91d.jpg A csajokról, vazz, a csajokról... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június15, 2008 Megoszt Elküldve Június15, 2008 Ezért írta Ákos, hogy fogaskoszorú van rajta. Ilyen csak a Vectra 2000-eken és a 4x4-esek alatt van. A mezei ABS-es A Vectráknál pedig úgy van, ahogy Ákos már leírta, a kerékagyban van a jeladó. Na erről beszéltem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts