Sörös Sanyi Elküldve Június12, 2008 Elküldve Június12, 2008 Konkrétan fogalmam sincs... Ezt is megértük!!!! :D :D :P
mélykék76 Elküldve Június12, 2008 Elküldve Június12, 2008 Mi a pénisz lehet egy Toyota Sakurában amit nem lehet utlérni egy GSI-vel? :D :D :P Elég sok Toyota : http://www.sakura.hu/ :D Amúgy miről beszélsz ? ;) B) B)
mélykék76 Elküldve Június12, 2008 Elküldve Június12, 2008 ....A miujság meg arra vonatkozott hogy mire számítson az András, értenek e ott egy LET-hez, korrektek e...van e klubos esetleg ottan.... Mikent egy LET-et márkaszervízbe vinni ? Miért egy delfin az Opel Duna kabalaállata ? :D Amúgy ez számomra mindig képzavar volt, valami nem stimmel ott :D :P ;)
redline Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 Mikent egy LET-et márkaszervízbe vinni ? Miért egy delfin az Opel Duna kabalaállata ? :P Amúgy ez számomra mindig képzavar volt, valami nem stimmel ott B) :D :D És miért nem borostást Tarzan sohasem? ;) :D És miért ment át a tyúk az úttesten? B) :D
B_Csaba Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 Konkrétan fogalmam sincs, beteg vagy? :D :D :P
Lacee Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 Mor! Sok infóm nincsen, az a porsche kék tényleg durva lett, több napig száradt minden egyes réteg... Azthiszem a motor állapota a BOV beszerzésnél áll de sokat nem tudtam beszélgetni az Andrással mostanában az autójáról. Hogy minek viszi a LET calit oda azt sem tudom pontosan... A sakurát én kergettem haza fele valameylik nap és nem igazán sikerült utolérni...és bass*a a csőrömet :D Pista, azért delfin mert a delfin a dunában úszik :D
Vktr Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 hello,keresek gsi hátsolégterelö szárnyat Sok sikert! :D
Xray Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 hello,keresek gsi hátsolégterelö szárnyat Tudjuk hogy ugy is csak ez az egy hsz ed lessz ha megmondjuk hogy esetleg hol lehetne , de mivel rendesek vagyunk Cseh Ferenc :0670/7706316 nála érdeklődj. És korrektül állj a dolgokhoz , mert ő is iszonyat korrekt srác ! GSI-ket Calibrákat bont! Csókoltatunk : MOTE Csapat! :D
mélykék76 Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 ....A sakurát én kergettem haza fele valameylik nap és nem igazán sikerült utolérni...és bass*a a csőrömet :P Pista, azért delfin mert a delfin a dunában úszik ;).... A sakura az nem tipus, kereskedés B) Vagy ha nem tudod a Toyota tipusát akkor az már automatice sakura ? Legközelebb mit írsz úgy legyersultam egy Opel Tormásit ? :D :D Dubáan ószó delfinről majd kérek képet jóóóóóó ? B)
Xray Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 Dinynek biztos van Na igen , nek is biztos van szal HAJRÁ!
Pehi Csabi Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 A sakura az nem tipus, kereskedés ;) Vagy ha nem tudod a Toyota tipusát akkor az már automatice sakura ? Legközelebb mit írsz úgy legyersultam egy Opel Tormásit ? :D :D Dubáan ószó delfinről majd kérek képet jóóóóóó ? :P mivan Pista valaki összekeverte a betüket a billentyűzeteden?
Albert Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 A sakurát én kergettem haza fele valameylik nap és nem igazán sikerült utolérni...és bass*a a csőrömet :D Ha az embernek nincs baja akkor kitalál magának vmit hogy legyen. :D
Pehi Csabi Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 naccerű arra a hétvégére is van program, kössz a tippet Csabi :D akko majd kimászhatünk együtt is oda :D
mélykék76 Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 Ha az embernek nincs baja akkor kitalál magának vmit hogy legyen. :D Te mit találtál ki magadnak ? :D
Albert Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 Iiiiiiiigen isssssszonyatjó vagyok iwiwes eb játékban :D :D :P Te mit találtál ki magadnak ? ;) Nagyon picivel feljebb olvashatod B)
mélykék76 Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 Iiiiiiiigen isssssszonyatjó vagyok iwiwes eb játékban :D :D :P Nagyon picivel feljebb olvashatod :D Felvágunk az ingyenjeggyel ? Vagy mire gondolsz ? ;) B) B) :D
Lacee Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 Még hogy nincs bajom :D :D :P Nemtudom hogy milyenek az új toyoták(de a régieket se ismerem nagyon), ezekszerint akkor nincs ilyen hogy sakura, valami kicsi fekete sza* volt és ez vót ráírva... Ha az embernek nincs baja akkor kitalál magának vmit hogy legyen. ;)
mélykék76 Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 mivan Pista valaki összekeverte a betüket a billentyűzeteden? Ez egy játék, direkt csinálom :D Az értelmesebb user megérti így is :D :P ;)
Albert Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 Vagy mire gondolsz ? :D :D :P ;) És kivételesen nem a dugásra hanem erre http://wiw.hu/pages/eb/scoreboard.jsp?type=friendsrank
Albert Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 Dubáan ószó delfinről majd kérek képet jóóóóóó ? :D
mackosajt Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 És kivételesen nem a dugásra hanem erre http://wiw.hu/pages/eb/scoreboard.jsp?type=friendsrank ismerőseim közt éppen vezetsz, de teljes iwiw-re vetítve már elég gyenge :D az elsőnek 562 pontja van.
Xray Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 Ez egy játék, direkt csinálom :D Az értelmesebb user megérti így is B) :D :D Csak neked! :D :P ;) Nemrég fotóztam! B)
Recommended Posts