Pehi Csabi Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 És ez neked fáj??? :D Te is értékesíts ilen Kingstone szarokat...azt ha ügyi vagy mehetsz...én pl nem tok nagykeráron számtekcuccokat venni...de ettől azért még jól alszok... :D :P ;) Sajna a mi cégünk a csőd közelében van, mert a fönökség szarik a cégre már így végünk van mint a botnak, ráadásul akkor tudsz igazán sokat eladni bárkinek is ha cégek vannak a partnerlistádban nem pedig csóró magánemberek. Álltalában a magánszemélyek nem vesznek tizesével semmit sem. Nekem nem az fáj hogy az Albi megy hanem az hogy én nem leszek ott, mindenesetre jó szórakozást, az a hang mikor egyszerre 20 f1es autó elindul iszonyat kemény, remeg az ember minden egyes alkatrésze. B) Ja és a betétfutamok se szarok ám. Turaautók jóval lasabbnak tűnnek az f1 után merthát lasabbak is pedig ők se nagyon fékelne, de az a hangdübörgés is nagyon kemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Sajna a mi cégünk a csőd közelében van, mert a fönökség szarik a cégre már így végünk van mint a botnak, ráadásul akkor tudsz igazán sokat eladni bárkinek is ha cégek vannak a partnerlistádban nem pedig csóró magánemberek. Álltalában a magánszemélyek nem vesznek tizesével semmit sem. Nekem nem az fáj hogy az Albi megy hanem az hogy én nem leszek ott, mindenesetre jó szórakozást, az a hang mikor egyszerre 20 f1es autó elindul iszonyat kemény, remeg az ember minden egyes alkatrésze. :D Ja és a betétfutamok se szarok ám. Turaautók jóval lasabbnak tűnnek az f1 után merthát lasabbak is pedig ők se nagyon fékelne, de az a hangdübörgés is nagyon kemény. Túraautó versenyre meg GT-re is jártunk régen, sőt lehet idén még Brno-ba is elmegyünk ősszel megnézni a GT-t. Eddigi legjobb a lambo szuperkupa volt még nagyonrég, voltak vagy 30an. Csabi pár céget átpattintasz kifizetem a ringre a jegyed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Csabi pár céget átpattintasz kifizetem a ringre a jegyed ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Úgynézki nem megyek Lurdyba... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Úgynézki nem megyek Lurdyba... :D Nemá! Mé? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Nemá! Mé? :D Egyrészt délelőtt voltam... Pestből annyi elég is volt. Másrészt ma ér rá a haverom ismételten szétszedni a lámpát és beLEDezni normálisan... Szóval inkább maradok itthon és megcsináljuk a lámpákat. Ha valami isteni csoda segítségével elkészülünk viszonylag hamar akkor még lehet hogy elindulok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 sajna idén nincs pénz rá pedig mennék, de ez van. Lesz július 6-7.-én a World series by Renault abba is forumla autók vannak sokan, meg turaautó is van, oda megyünk, tavaly is király volt. Ingyenes a dolog és a netről le lehet tölteni hozzá a belépőjegyet. Dinyvel tutkó megyünk, ha gondoljátok jó lenne többen is lenni. Tavaly is vittek 3 szemetet a kétüléses f1 autóval, ott is sorsolás volt. Idén is benevezek hátha alapon. Be lehet menni a boxba is meg minden. Igazán jo program. Linket lécci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Túraautó versenyre meg GT-re is jártunk régen, sőt lehet idén még Brno-ba is elmegyünk ősszel megnézni a GT-t. Eddigi legjobb a lambo szuperkupa volt még nagyonrég, voltak vagy 30an. Csabi pár céget átpattintasz kifizetem a ringre a jegyed :D Sajna már csak kb 3 cégünk vanNem viccből írom hogy csőd szélén vagyunk. Az a baj mindenhova 2 nyelv és diploma kéne. F.sz kivan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Linket lécci :D world series by renault Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Mi a pénisz lehet egy Toyota Sakurában amit nem lehet utlérni egy GSI-vel? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 world series by renault naccerű arra a hétvégére is van program, kössz a tippet Csabi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Mi a pénisz lehet egy Toyota Sakurában amit nem lehet utlérni egy GSI-vel? :D :D :P Ki kell engedni a kéziféket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Opel Dunában van ösmerősünk jóemberek? Horváth Andris(veszprém) egy Calibra Turót vinne oda holnap és érdeklődött hogy mi ujság van arra fele... Kiengedtem a kréziféket vazze de az a dízel sza* csak cikázott mindenfelé...az M3-on bezzeg bevérzett volna a szeme :D Meg nekem a vakutól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Horváth Andris(veszprém) egy Calibra Turót vinne oda holnap és érdeklődött hogy mi ujság van arra fele... Nem esik, de várható, hogy fog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Rád mindig lehet számítani te spermahajder :D Nem esik, de várható, hogy fog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Rád mindig lehet számítani te spermahajder :D Hát de mitmiújság??? Jóban vagy a Pehi úrral? Szerintem biztos sokat beszélgettek...ha meg nem...azért én lecsekkolnám a vérvonalat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ööö, nem igazán tudom miről beszélsz :D Nemtudom hogy a Csabi merre melózik és hogy jön a képbe, de egy biztos te ittál valamit ma már :D A miujság meg arra vonatkozott hogy mire számítson az András, értenek e ott egy LET-hez, korrektek e...van e klubos esetleg ottan... Hát de mitmiújság??? Jóban vagy a Pehi úrral? Szerintem biztos sokat beszélgettek...ha meg nem...azért én lecsekkolnám a vérvonalat... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ööö, nem igazán tudom miről beszélsz :P Na már alapból itt a bibi.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ha talán ha nem csöcsfogdosós lenne az avatarod akkor lehet tudnám értelmezni is mit írsz de így egyszerűen nem látok továbbb a képnél :P Na már alapból itt a bibi.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ha talán ha nem csöcsfogdosós lenne az avatarod akkor lehet tudnám értelmezni is mit írsz de így egyszerűen nem látok továbbb a képnél ;) :D :D :P Format C: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Komolyan az őrületbe kerget hogy ha áll 10 percet és már csattog 4-5 percig (szerintem 1 tőke). Olyan lehetséges hogy mikor beleraktam az új tőkéket kinyomkodva fullra, és akkor lelevegősödött az egyik tőke és nem tudja kidolgozni magából?? :D már nem tudom mire gondoljak. Dini van CW hengerfejed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Komolyan az őrületbe kerget hogy ha áll 10 percet és már csattog 4-5 percig (szerintem 1 tőke). Olyan lehetséges hogy mikor beleraktam az új tőkéket kinyomkodva fullra, és akkor lelevegősödött az egyik tőke és nem tudja kidolgozni magából?? :D már nem tudom mire gondoljak. Dini van CW hengerfejed? Hát nem is tom , vagy a HF szar..... Vagy az újtőkével baxtak át,,,, vagy nincs elég olajnyomásod! Milyen tőkéket tettél bele??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Hát nem is tom , vagy a HF szar..... Vagy az újtőkével baxtak át,,,, vagy nincs elég olajnyomásod! Milyen tőkéket tettél bele??? ecotec, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 ecotec, mármint a gyári ecotec tőkét , nem utánnyomotatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 mármint a gyári ecotec tőkét , nem utánnyomotatt? ugyan az a jelenség mint a régi tőkékkel, szerintem nincs köze a tőkének már ehhez, ha lenne miért csak 1 csattog vagy max 2 a 16ból? tiéd sem csattog hidegen sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts