sárgaGSI Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 jáj de nehéz egy képet beszúrni ;) használhatatlan :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Hoppá milyen emailt kaptam :D :D :P "Kedves Partnerünk! Szeretnénk megköszönni a májusi Kingston értékesítési versenyben való részvételét, melyben SMB Partnereink között a dobogó első helyén végzett! A nyeremény 2db F1 Gold belépő. Gratulálunk! A díjátadóra a Budaringen kerül sor jövő csütörtökön, azaz június 19-én 19-20 óra között, gokartozással egybekötve. Cégenként 2 fő részvételére számítunk." QP, és/vagy akit érdekel. Volt nálunk tegnap a klimakarbantartó. Aszonták a kültéri eccség már min öt éves, mert 2003-ban betiltották az evvel a gázzal működő eszközök forgalmazását. Ha fogyott volna belőle, nem tudtak volna utántölteni. Szerencsém volt, nem fogy. Aszonta ez nem autóklíma, ez zárt rendszer, ezt nem kell télen bekapcsolgatni, nincs is értelme. 10 percet voltak ott, 7rongyba került, számla nélkül. Azért nem hiszem hogy rossz lóvét keresnek, szerintem ez akkora biznisz most mint 30-40 éve a tévé. Lényeg hogy jó hűvös van mostmár a kecóban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 jáj de nehéz egy képet beszúrni :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1213261559.jpg használhatatlan :D :D :P Na ecsém ha valami levan ütette akkor ez levan! ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Na ecsém ha valami levan ütette akkor ez levan! :D :D :P Igen de felni nem megy alá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 ....használhatatlan :D :D :P.... Brávóóóóó ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 jáj de nehéz egy képet beszúrni ;) http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1213261559.jpg használhatatlan :D :D :P Hát kabbe légyszíves, ez ócsó volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Hoppá milyen emailt kaptam :D :P ;) "Kedves Partnerünk! Szeretnénk megköszönni a májusi Kingston értékesítési versenyben való részvételét, melyben SMB Partnereink között a dobogó első helyén végzett! A nyeremény 2db F1 Gold belépő. Gratulálunk! A díjátadóra a Budaringen kerül sor jövő csütörtökön, azaz június 19-én 19-20 óra között, gokartozással egybekötve. Cégenként 2 fő részvételére számítunk." Mindíg olyanok nyernek ilyet akiknek egy fillérjébe se került és nem is érdekli az a sport amire kap jegyet. Én meg vehetem minden évben meg a jegyeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Igen de felni nem megy alá? Na azt nemtudom de tény hogy nem egy offroad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Mindíg olyanok nyernek ilyet akiknek egy fillérjébe se került és nem is érdekli az a sport amire kap jegyet. Én meg vehetem minden évben meg a jegyeket :D Aki nyer vmit annak az a vmi nem kerül egy fillérjébe se, ezt jól látod. Viszont azt hogy nem szeretem az autósportot, azt nagyon rosszul. És igen, bárki megveheti a jegyeket minden évben, de senkinek sem kötelező :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Mindíg olyanok nyernek ilyet akiknek egy fillérjébe se került és nem is érdekli az a sport amire kap jegyet. Én meg vehetem minden évben meg a jegyeket :D Nyugi, te meg majd nyersz egy végbéltükrözést a belgyógyon... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Aki nyer vmit annak az a vmi nem kerül egy fillérjébe se, ezt jól látod. Viszont azt hogy nem szeretem az autósportot, azt nagyon rosszul. És igen, bárki megveheti a jegyeket minden évben, de senkinek sem kötelező :D Hát a Formula1 ha jól tudom nem az erősséged Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Nyugi, te meg majd nyersz egy végbéltükrözést a belgyógyon... :D :D Az nem is olyan faja de ha pl szemfenék tükrözést nyer végbélen keresztül... na azmár fáj! :P ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Hát a Formula1 ha jól tudom nem az erősséged Nem vagyok túl jó pilóta ez igaz. Amúgy ezt válaszoltam az emailre: Sziasztok, Köszönjük szépen, nagyon örülünk neki, István kollégámmal jövő csütörtökön este a gokartpályán is megmutatjuk, hogy nem véletlenül nyertük az értékesítési versenyt :D Üdvözlettel Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Köszönjük szépen, nagyon örülünk neki, István kollégámmal jövő csütörtökön este a gokartpályán is megmutatjuk, hogy nem véletlenül nyertük az értékesítési versenyt :D Na ez az igazi versenyszellem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 jáj de nehéz egy képet beszúrni ;) http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/07..._1213261559.jpg használhatatlan :D :D :P kurv@jóóóóó alátenni egy gyári astra gsi felnit és igy használni én azt mondom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Nem vagyok túl jó pilóta ez igaz. Amúgy ezt válaszoltam az emailre: Sziasztok, Köszönjük szépen, nagyon örülünk neki, István kollégámmal jövő csütörtökön este a gokartpályán is megmutatjuk, hogy nem véletlenül nyertük az értékesítési versenyt :D Üdvözlettel Látom nemérted miért írtam. Én kb mindíg nézem az F1-et és ha anyagilag megtehetem akkor meg is nézem a hungaroringem, sőt ha megtehetném mindegyik versenyen ott lennék, de nem tehetem. Viszont te ha jól tudom sose 1 évbe ha 2 futamot megnézel akkor már sokat mondtam. Nem is ezzel van a gondom, hanem hogy 99%ban pont olyanok nyernek eseményekre ingyen tök jo nyereményeket amik nem is érdeklik. Ez az elmegyek mer ingyé volt de egy fillért nem adnék érte amúgy eset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 kurv@jóóóóó alátenni egy gyári astra gsi felnit és igy használni én azt mondom B) Dr. Csalán :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Látom nemérted miért írtam. Én kb mindíg nézem az F1-et és ha anyagilag megtehetem akkor meg is nézem a hungaroringem, sőt ha megtehetném mindegyik versenyen ott lennék, de nem tehetem. Viszont te ha jól tudom sose 1 évbe ha 2 futamot megnézel akkor már sokat mondtam. Nem is ezzel van a gondom, hanem hogy 99%ban pont olyanok nyernek eseményekre ingyen tök jo nyereményeket amik nem is érdeklik. Ez az elmegyek mer ingyé volt de egy fillért nem adnék érte amúgy eset. Ja de a lényeg hogy kint találkozunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Látom nemérted miért írtam. Én kb mindíg nézem az F1-et és ha anyagilag megtehetem akkor meg is nézem a hungaroringem, sőt ha megtehetném mindegyik versenyen ott lennék, de nem tehetem. Viszont te ha jól tudom sose 1 évbe ha 2 futamot megnézel akkor már sokat mondtam. Nem is ezzel van a gondom, hanem hogy 99%ban pont olyanok nyernek eseményekre ingyen tök jo nyereményeket amik nem is érdeklik. Ez az elmegyek mer ingyé volt de egy fillért nem adnék érte amúgy eset. És ez neked fáj??? :D Te is értékesíts ilen Kingstone szarokat...azt ha ügyi vagy mehetsz...én pl nem tok nagykeráron számtekcuccokat venni...de ettől azért még jól alszok... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ja de a lényeg hogy kint találkozunk ;) Azért kérd meg Csabit, hogy vigyen ki...nehogy már a kiút pénzbe kerüljön... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Azért kérd meg Csabit, hogy vigyen ki...nehogy már a kiút pénzbe kerüljön... :D :D :P Hummer limoval visz ki minket a Kingston ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Hummer limoval visz ki minket a Kingston ;) Csabinál ez lesz az utolsó csepp a pohárban... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Csabinál ez lesz az utolsó csepp a pohárban... :D :D :P Jó de ez már csak vicc volt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Jó de ez már csak vicc volt ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ja de a lényeg hogy kint találkozunk :D sajna idén nincs pénz rá pedig mennék, de ez van. Lesz július 6-7.-én a World series by Renault abba is forumla autók vannak sokan, meg turaautó is van, oda megyünk, tavaly is király volt. Ingyenes a dolog és a netről le lehet tölteni hozzá a belépőjegyet. Dinyvel tutkó megyünk, ha gondoljátok jó lenne többen is lenni. Tavaly is vittek 3 szemetet a kétüléses f1 autóval, ott is sorsolás volt. Idén is benevezek hátha alapon. Be lehet menni a boxba is meg minden. Igazán jo program. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts