Sonique Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Akkor már talán inkább az Üllői úti szimpibb... baszki nem csö kell neked hanem egy müanyagos és akkor már hideg levegöt sziv .. nem tom mit bonyolitod tul a helyzetet hova akarsz csovet rakni ? a lampa elé oda most böven nem kell elöbb be kell muanyagozni a szüröhazadat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 baszki nem csö kell neked hanem egy müanyagos és akkor már hideg levegöt sziv .. nem tom mit bonyolitod tul a helyzetet hova akarsz csovet rakni ? a lampa elé oda most böven nem kell elöbb be kell muanyagozni a szüröhazadat Az a legkevesebb...betömöm vattával... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Kukk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Az a legkevesebb...betömöm vattával... :D :D :P Szilóó, mindig mondom, meg szikszalllag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Szilóó, mindig mondom, meg szikszalllag meg szigvííííz... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Srácok lenne egy olyan kérdésem hogy : Kiegészítő műszerek , víz és olajhőfok és töltés/fezsmérő műszer, az utóbbi stimm a másik kettőnek saját hőgombája van, namost hogy lehet azt megoldani hogy a műszerfal mérései megmaradjanak és ezek is pontossan mutassák amire hivatottak?? BIG THX a válaszokért! :D Na erre senkinek semmi ötlete??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Na erre senkinek semmi ötlete??? :D de vagy berax lehetőség szerint valahova még egy gombát (célszerű a műszerhez kapottat használni) vagy T elágazódáshoz érkeztünk...és veszel bele egy ilyet...kérdés mit hol akarsz mérni...mert nem mindegy, hogy hol méred a vizet vagy az olajat pl... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 de vagy berax lehetőség szerint valahova még egy gombát (célszerű a műszerhez kapottat használni) vagy T elágazódáshoz érkeztünk...és veszel bele egy ilyet...kérdés mit hol akarsz mérni...mert nem mindegy, hogy hol méred a vizet vagy az olajat pl... Na erre voltam kiváncsi hogy lehet e T leágazót hasznáni,,,, a műszereknek van saját gombája . a vizet jólenne minnyá a tremonál mérni.... az olajat meghát fingom sincs , de nem az olajhűtő utánit lenne jó! És köszike! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 T elágazódáshoz érkeztünk... utegál, uteláz, utegáz, utelágazás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ez is egy megoldás Powercup gyanánt! :D :D Vagy ez LET moci??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ez is egy megoldás Powercup gyanánt! :D :D Vagy ez LET moci??? Főleg mert ez turbós... :P ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ez is egy megoldás Powercup gyanánt! :D :P Vagy ez LET moci??? LET ja most néztem meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 LET ja most néztem meg! :D Mé nem volt egyértelmű, hogy az a cső a másik irányba megy...??? :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Mé nem volt egyértelmű, hogy az a cső a másik irányba megy...??? :D :D :P láttunk már letet powercuppal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 láttunk már letet powercuppal :D ??? Azt meg hogy??? Megfordították a csövezést??? Nem látom értelmét...sött...szerintem az egyenesen hülyeség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Mé nem volt egyértelmű, hogy az a cső a másik irányba megy...??? :D :D :P Én megint azthittem valami trükk,,,, tudod ha a másik oldalról szív +10LE ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Én megint azthittem valami trükk,,,, tudod ha a másik oldalról szív +10LE :D :D " - Melyik oldalra verhetem ki? - A baloldalra. " :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 " - Melyik oldalra verhetem ki? - A baloldalra. " B) :D :D :D :D :P Masem vagy jobb állapotban mint tegnap ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Apropó megérkezett a légszőrőházam :P márcsak egy oan csőkéne ami a bevezetőhöz megy! :D DINI OLYANOD SINCSEN VÉLETLEN???? Jah ETC takarót nekeress (lehet eddígsem kerested :D ) azt is szerváltam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 ;) B) B) Masem vagy jobb állapotban mint tegnap :D :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 ??? Azt meg hogy??? Megfordították a csövezést??? Nem látom értelmét...sött...szerintem az egyenesen hülyeség... nemigaz nem láttad még!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Ez is egy megoldás Powercup gyanánt! :D :D Vagy ez LET moci??? a cső irányából ítélve ez biza szaros let(t) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Jó, és ezért jöjjek be melózni is??? :P ;) B) Legalább megnézed az USA nyugdíjasaidat, hogy vannak :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 a cső irányából ítélve ez biza szaros let(t) ;) :D :P Rájöttem így utólag, de én még nem vagyok ám Pro Opeles mint egyessek :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Legalább megnézed az USA nyugdíjasaidat, hogy vannak :D :D Nyugdíjas nyanyák bébydoll-ban! :P ;) B) Szegény feje Antinak, nagy a kísértés! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts