Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Mi lenne ha felhívnád Attilát?Ő biztos tud valamit a környéken ;) ma már 3X beszéltem vele...többször ma már nem hívom... :D :P Mondjuk valami rémlik, hogy az Autosunban van ilyesmi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 És tényleg! Igaza van :P B) :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Én péntek reggel 8-ra futóműállítás (nem mintha gond lenne, de tuti a tuti...) aztán meg megkapja az új olajacskáját...már csak valami csövet kéne szereznem, hogy nem a turbó mellől szívja a 90 fokos levegőt...valakinek tipp esetleg, hogy ne kelljen össze vissza rohangálnom, hogy hol fogok ilyet kapni pénteke pikk-pakk? (valami univerzális "harmonika" cső kellene...) jó nagy gégecsövet tudok adni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 jó nagy gégecsövet tudok adni :D Mekkora az a jó nagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Mekkora az a jó nagy? :D ezt komolyan kérdezed? mekkora kell átmérőben? amúgy nehiszem hogy jó lenne nekije. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 ezt komolyan kérdezed? mekkora kell átmérőben? amúgy nehiszem hogy jó lenne nekije. Akóó nem...amúgy 60-as kb...vagy 65-ös... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 opelklubbos és gsi clubos matrinyáért kinek kell üzit írni? Lurdyban venném át holnap este. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 640K-ra gondolsz ugye? :D bár ez állítólag hoax, mert állítólag nem mondott ilyet :P Alapja volt, ugyanis az első xt architektúrák max ekkora címzési lehetőséggel rendelkeztek a sram felé ;) Én péntek reggel 8-ra futóműállítás (nem mintha gond lenne, de tuti a tuti...) aztán meg megkapja az új olajacskáját...már csak valami csövet kéne szereznem, hogy nem a turbó mellől szívja a 90 fokos levegőt...valakinek tipp esetleg, hogy ne kelljen össze vissza rohangálnom, hogy hol fogok ilyet kapni pénteke pikk-pakk? (valami univerzális "harmonika" cső kellene...) homasitában lehet mindenféle gumi és polírozott fém csöveket kapni ócsóé :D Ájemszorri, akkor valamit nagyon félre tudok... Te is Konizol a rallyvasban mi? :D jaja, sárga koni rulez B) volt piros is, az is sokat kibírt, csak azt nem lehet hülyegyerek módjára csavargatni, mert ki kell szedni hozzá B) előre patron kell, ami a gólyalábba csusszan bele (vazelin nem kell :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 homasitában lehet mindenféle gumi és polírozott fém csöveket kapni ócsóé :D Bazi messze van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Bazi messze van... :D baz kb 1 órája voltam ott, de holnap be tudok ugrani ha kell valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Bazi messze van... :D Ja hát kérem aki lusta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 amúgy tényleg van mindenféle cső ott, tőlünk meg kb 3 percre van kocsival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Bazi messze van... :D Mivan, sokat eszik a vas? :D Hoteltől kb 15 percre sincs a fehérvári úti üzlet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 amúgy tényleg van mindenféle cső ott, tőlünk meg kb 3 percre van kocsival. Néztem a lapon,sokféle méretben van,de hogy adják?Hosszra? Mert engem lehet érdekelne egy darabka,mert nem akarok fizetni egy gyári csőért 6E-t! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Mivan, sokat eszik a vas? :D Hoteltől kb 15 percre sincs a fehérvári úti üzlet B) Jó, és ezért jöjjek be melózni is??? :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Jó, és ezért jöjjek be melózni is??? :D :P ;) Mint valami rossz hisztis nő komolyan mondom! B) Küldj érte egy taxit és hozasd házhoz,haverom a mekiből szokott így kaját hozatni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Néztem a lapon,sokféle méretben van,de hogy adják?Hosszra? Hol találtál? Mert én nem lelem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Mivan, sokat eszik a vas? :D Hoteltől kb 15 percre sincs a fehérvári úti üzlet :D Akkor már talán inkább az Üllői úti szimpibb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hol találtál? Mert én nem lelem... :D Há mondjuk fent a keresőbe bepötyögöd,hogy "cső" és skubizod. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Há mondjuk fent a keresőbe bepötyögöd,hogy "cső" és skubizod. :D jó ezen túl vagyok...azt hittem tudsz valami jobbat...de így is úgy is el kell mennem...majd ott válogatok, mert még én sem tom, hogy mit akarok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 opelklubbos és gsi clubos matrinyáért kinek kell üzit írni? Lurdyban venném át holnap este. :D Opelclubosat szerintem nem tudsz ilyen hirtelen intézni........ A gsiclubos miatt pedig őt kell felhívni,agressor26 ha szerencséd van akkor kijön csütörtökön....:De ezért fizetni kell......szerintem jobban jársz ha felhívod tel:06707756070 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Vagy találok még a Cupra csomijában... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Srácok lenne egy olyan kérdésem hogy : Kiegészítő műszerek , víz és olajhőfok és töltés/fezsmérő műszer, az utóbbi stimm a másik kettőnek saját hőgombája van, namost hogy lehet azt megoldani hogy a műszerfal mérései megmaradjanak és ezek is pontossan mutassák amire hivatottak?? BIG THX a válaszokért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Vagy találok még a Cupra csomijában... :D Az jó lenne... Majd jelezz hogy találtál vagy nem és akkor még holnap gyors felhívom a srácot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 valakinek tipp esetleg, hogy ne kelljen össze vissza rohangálnom, hogy hol fogok ilyet kapni pénteke pikk-pakk? (valami univerzális "harmonika" cső kellene...) Ilyenre gondolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts