Gelko Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 De nőneműé gondolom! :D Ha nem akkor meg No comment! :D :P igen és kellőképpen csinos is a hölgy ;) ez az a szín és a nyuszis "strasszok" alapján, de én fekete hajú lányt láttam vele B) de sokszor látni egy gsi kíséretében B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 2., Ha idén is látsz ilyet akkor kollektíve fejberugdossuk az ilyen köcsögöket :P Kezd látszatja lenni a sok kondizásnak, legalább a gondolkodásban... :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hazaaaaaaaaaakarooooooooooookmennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hazaaaaaaaaaakarooooooooooookmennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :D :D én elengedlek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 én elengedlek! :P Kösziiiiiiiiiiii....majd rádfogom... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hazaaaaaaaaaakarooooooooooookmennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :D :D weheheh ez az avatar :P ;) Remélem nem az aktuális elmeállapotod szimbolizálja! B) B) :D >>>> Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Lassan igen... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 De már megvan a holnapi avatarom is ám... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hazaaaaaaaaaakarooooooooooookmennnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :D :D ha már ilyen kívánságnapvan: BoraBora-ra akarok költööööötöööööözzzzznnnniiiiiii :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Lassan igen... ;) B) B) DILI VAGY VAZZE?????????? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 ha már ilyen kívánságnapvan: BoraBora-ra akarok költööööötöööööözzzzznnnniiiiiii :P Tennap bemókoltam a pollenszűrőt , érezni is a pollenmentes levegőt a kocsiba! :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 ha már ilyen kívánságnapvan: BoraBora-ra akarok költööööötöööööözzzzznnnniiiiiii :D Kérd meg Lantit engedje meg neked is... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 DILI VAGY VAZZE?????????? :D :D :P Jaaa...hányok a turistáktól...már idán nyaralni sem megyek...mert szembeköpném magam... ;) B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Skacok! Vogtland Junior Kit 75.000 ( 4rugo+4gátló ) rugóra örökgari, gátlóra 1 év. Merjem ezt? Érdemes? Kayabát akartam de nem találtam értelmes áron... Unixnál van de mintha csak patronuk lenne...szal kapufa... tudom hogy a KONI a ######a de nem akarok 120e-et a futóműbe pakolni most és rendbe akarom rakni a nyaralások előtt az elejét legalább.... köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Megint jött egy értelmes USA lakó csapat...80 és a halál közt....akik mai napig azért tartanak fennt vízumkérelmet...mert még véletlenül tanulnának valamit európai társaiktól... - Szerintetek ha 1 USD kb 150 HUF... akkor két USD az mennyi??? - Ha a 4. emeleten van a szobája és most a földszinten van (0) akkor hanyas gombot kell megnyomni abban a qrva liftben??? - Attól, hogy bedugod a kulcsot a zárba, és duplán rázárod még nem fog kinyilni...miiiily meglepő... - Felhív mobilról, hogy hogy tudja hívni a recepciót a belső telefonon... - És a topp??? Hogy kell bekapcsolni a tévét???...tapsolj bazzzeg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Skacok! Vogtland Junior Kit 75.000 ( 4rugo+4gátló ) rugóra örökgari, gátlóra 1 év. Merjem ezt? Érdemes? Kayabát akartam de nem találtam értelmes áron... Unixnál van de mintha csak patronuk lenne...szal kapufa... tudom hogy a KONI a ######a de nem akarok 120e-et a futóműbe pakolni most és rendbe akarom rakni a nyaralások előtt az elejét legalább.... köszi! Ha nem akarsz akkor csináld...majd jövőre akarsz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Kérd meg Lantit engedje meg neked is... :P ;) ne is mond :D ....mennék már megint valahová kézzellábbal...mondjuk a Karib térség jólesne...pl Aruba vagy Lt. Lucia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 ne is mond :D ....mennék már megint valahová kézzellábbal...mondjuk a Karib térség jólesne...pl Aruba vagy Lt. Lucia B) Eladtad az összes papucsot??? :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Eladtad az összes papucsot??? :D :D :P Van még, hányas lábad van? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Van még, hányas lábad van? :D 42-es...de valami design-os legyen ám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Megint jött egy értelmes USA lakó csapat...80 és a halál közt....akik mai napig azért tartanak fennt vízumkérelmet...mert még véletlenül tanulnának valamit európai társaiktól... - Szerintetek ha 1 USD kb 150 HUF... akkor két USD az mennyi??? - Ha a 4. emeleten van a szobája és most a földszinten van (0) akkor hanyas gombot kell megnyomni abban a qrva liftben??? - Attól, hogy bedugod a kulcsot a zárba, és duplán rázárod még nem fog kinyilni...miiiily meglepő... - Felhív mobilról, hogy hogy tudja hívni a recepciót a belső telefonon... - És a topp??? Hogy kell bekapcsolni a tévét???...tapsolj bazzzeg... Ezeket a sorokat olvasva értehető az egyre gyengülő idegállapotod. :D Az amcsikkal tényleg nem könnyű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Megint jött egy értelmes USA lakó csapat... Pff... súlyos. Ráadásul külsőhangszórós motorhangszimulálós Toyota Priussal jöttek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Ezeket a sorokat olvasva értehető az egyre gyengülő idegállapotod. :D Az amcsikkal tényleg nem könnyű :D Hát nem...és szar belegondolni hogy hol tartanak ők meg mi...mondjuk nekik annyiban volt/van eszük, hogy szarnak bele az oktatási rendszerükbe, meg a tanítás költségeibe...inkább megveszik a jó szakikat kilóra...és még így is jobban járnak mintha boldog boldogtalant taníttatnak éveken át... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Pff... súlyos. Ráadásul külsőhangszórós motorhangszimulálós Toyota Priussal jöttek? :D Járókerettel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Ha szar a vogtland akkor nem dobok ki rá 75ezret, akkor leszarom megy az autó amerre akar és hullámzik ahogy akar csak azt hittem jó minőség ez a cumó. azt majd megcsináltatom a konit pár hónap múlva csak szerettem volna a nyári utazásokat rendbetett futóval megtenni... köszi amúgy! Ha nem akarsz akkor csináld...majd jövőre akarsz... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts