PetiGSI Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Ennyit nem adnék érte 2milla8 annyit nem ér. Öreg vas........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Wolfi pont ilyen lökösöm lesz :lol: :lol: ;) Végül is, hogy ha így jobban megnézem, egész tűrhető! :oops: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 ezt érdemes elolvasni :lol: :shock: :x :shock: :x 1.6 i és ennyi ménes?Na meg turbó! Na meg az ára?????????? :?: :idea: http://www.autoscout24.de/home/index/detai...&id=yjq1ujieepv Az 1,6i átépítve C20 LET nek, + hűtő stb. De ennek ellenére sok a 320. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Végül is, hogy ha így jobban megnézem, egész tűrhető! :oops: :( :D :D Teeeeeeeee :D :D :D :D bazs bá mé kerestéééé :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Teeeeeeeee :lol: :lol: ;) :( :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 A coolert hüteni kell :idea: 8) A lökkös még nem is rossz. Nekem a kipuff nem tetszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 PetiGSI írta: Jövőre már valszeg nem leszek gsi tulaj. Hacsak nem lesz OPC Clubaztec kígyót melengettem a keblemen Nézd csak meg jobban mit írt Petya! azért nem annyira kígyó :wink: családban marad.. ha összejön is. Videó. Nekem is az a videó jutott eszembe.. gondoltam h fel is lehetne használni, csak sajna elég gyenge a minősége.. Bár egy fényképezőtől :wink: Meg is nézem... Viszont az is eszembejutott, amit egy másik fórumon olvastam, hogy a lágymásnyosin is vannak "rajongók"... szééép fényképeket csinálnak... meg drágákat. :evil: Elösször fel kell deríteni a terepet, oszt mehet a forgatás :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 csak vitz vót Lac :wink: A híddal kapcs 1et kell értsek, volt rá a napokban példa. Akkor majd szervezetten kő csinálni először teszt majd éles.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 na ez a real gec!ség :lol: ránézel: csücs, papucs, kipuff sannnnyi... és kettőszá' és 45 pacika :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 TS200 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 ...1.6 i... ezt hol olvastad? :roll: mer az már rég nem az Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Van még ÚJ a nap alatt!X20XE, ha jól láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Van még ÚJ a nap alatt!X20XE, ha jól láttam. biztos, hogy ez géjesi? a multkor ugyan MOMC felvilágosított, hogy állitolag gyártottak 5 ajtos gsi-t de az a régi verzió volt és nem is tul sok készült belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Van még ÚJ a nap alatt!X20XE, ha jól láttam. ez c20xe, 150LE olyan, mint Laci4 3 ajtósa, vagy az én leendő kombim fészliftes, de régi motoros Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 ez c20xe, 150LE olyan, mint Laci4 3 ajtósa, vagy az én leendő kombim fészliftes, de régi motoros Nnnnnna!Hogy ráhibáztam. :oops: De ami a lényeg, hogy létezik 5 ajtósban is sportwágen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Nnnnnna!Hogy ráhibáztam. :oops: De ami a lényeg, hogy létezik 5 ajtósban is sportwágen! sőt! létezik négyajtósban is ;-) abból volt gyárilag turbós is dél-afrikában, unokatesóm ment olyannal, hétvégén mesélte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Nnnnnna!Hogy ráhibáztam. :oops: De ami a lényeg, hogy létezik 5 ajtósban is sportwágen!igen igy hivják, hogy Impreza meg Evo :lol: :lol: abból volt gyárilag turbós is dél-afrikában, unokatesóm ment olyannal, hétvégén mesélte ;) de azt nem az ottani yard kapta? vagy a rokonság már megjárta a helyi sittet ? :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 sőt! létezik négyajtósban is ;-) abból volt gyárilag turbós is dél-afrikában, unokatesóm ment olyannal, hétvégén mesélte :lol: Mááázlista! :shock: :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 a yardnál főleg sima gsik vannak (meg egy csomó minden más), meg jónéhány turbós, de van egy csomó az utcán is ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 ááá rájöttem, hogy csak ülni benne mégrosszabb...élvezni kell :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 ááá rájöttem, hogy csak ülni benne mégrosszabb...élvezni kell :lol: :lol: ő élvezte ;) ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 nem tudom,de nekem bejövös a gép :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 Háát nem rossz.... 5ajtós.. jaja olyan mint az enyém... de az a kábelköteg a levegőcsönél érdekesen felül van :? csak apróság ami szemet szúrt.. meg h mennyire nem képesek letakarítani a motorteret.. pláne eladás elött Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 csak apróság ami szemet szúrt.. meg h mennyire nem képesek letakarítani a motorteret.. pláne eladás elött eladás előtt az pont jó, legalább a vevő látja, hogy mi a pálya a csilli-villi motortér nagyobb gáz ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június28, 2005 Megoszt Elküldve Június28, 2005 háát nem csili vilire gondolok, de hogy ilyen redvás legyen :( Én ugyan nem készítem eladásra, de messze tisztább mint ezé 8) Mondjuk a vevő szempontjából jobb,mert látja az olajfolyást stb. De ha nagyon van, az ugyis meglátszik hamar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts