aztec Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 az kizárt :) (egy jó pár évig még biztos) amúgy meg már nagyon megszerettem :D családi autónak különben is ideálisabb, mint a GSi... éjn is így kezdtem :wink: Anti egy újabb taggal fog bövülni a szekciónk :D Yah skatzok Anti elpicsázott 3ból 2x 1más után... nemhiába sportvezérmű, chip és az 1éb okosságok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 éjn is így kezdtem :wink: Anti egy újabb taggal fog bövülni a szekciónk :D:) :) A cink csak ott van, hogy a gép a családé és nem az enyém, mivel meg még tanulok ezért mondom, hogy kell pár év, mire saját kocsira lesz pénz... Yah skatzok Anti elpicsázott 3ból 2x 1más után... nemhiába sportvezérmű, chip és az 1éb okosságok :D Ilyen időben hol tudtatok Pesten gyorsulni ??? Bár ma délután már felénk is szárazak voltak az utak többnyire... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 váci-árpád út-sztmihályi 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 ....Yah skatzok Anti elpicsázott 3ból 2x 1más után... nemhiába sportvezérmű, chip és az 1éb okosságok :).... Képzeld mi lesz a helyzet a generál után :) Tavaszra neked is villantanod kell valamit :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Képzeld mi lesz a helyzet a generál után :P Tavaszra neked is villantanod kell valamit Trafipax :?: :?: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Pista! Az 1enlet ecceű! Anti+1 autó =Geri Anti+vezér+generál=Geri-minusz sokk felesleges cucc!!!! Amíg komám a kocsiba pakolja a kilókat Patyi mester örömére vagy pechére, addig én itthon a feles kilókat pakolom kifele, de bőszen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Pedig videó is készült a versenyől.... Harmadszor már hagytam magam, mert Geri barátunk igen csak el volt már keseredve... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 :) Megnéztem még este a videót, annyi a kellemetlen, hogy még a videón is láccik, hogy vezecc 5-10 autóval éppen-hogy :wink: :) Sebaj, elötte dárcban meg vittem a pálmát.... 1x fenn, 1x lenn :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Ha már a vezetés nem megy .... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Ha már a vezetés nem megy .... :) :) :D Üdv.: Atommanó szar volt a váltó és hiányzott az 5. fokozat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Én is elég sűrűn visszaküldtem 160-nál 1-be de elég jól bírta, csak néha felkapta kétkerékre... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 egen megnéztem a videón... 2kerék, falra fel, 200nál vissza 2be és tsai.... eléggé realisztikus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Aztec! A carstylingon megpróbáltam leírni korekten hogy mi is az a MOTE.. :wink: Szerinted??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 pill és csekkolom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Szerinted??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Ha van időd beszélj Hemi bácsival, Te jobban otthon vagy a számtek világában... :wink: :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 OK. Most meg azon filóztam ha csinázunk megint hasonló meetinget vmelyik belvárosi vendéglátóipari 1ségben, akkor legközelebb nemcsak viszek gépet, de fotózok is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Hát igen nem is olyan rossz ötlet... Egy kis darabka a szexció életéből...amikor Aztec, meg Atommanó dobálja a dartstábla melletti falat a csajok meg dobálják a tripla 20-kat... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Ilyen is ritkán volt..... Nade ki is volt a spanod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Ilyen is ritkán volt..... Nade ki is volt a spanod? Andrisnak híjják...ő is elég sűrűn előfurdul a kis kék szuzukijával az opeles rendezvényeken... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 A nevét azt vágom, csak azt hittem mélyebb szálak füznek hozzá :) Mármint rokon,stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Nagyon régi haverom, már több mint tizen éve... Azért Future Úr nem hagyta ki a kontrát az írásomra... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 értem már... Future miért is hagyná? Ha neki fontos a klubbja akkor ő is csinál ingyenreklámot, ahogyan Te is :wink: De előbb vagy utóbb úgyis be kell látni, hogy nem vagyunk olyan sokan, hogy több klubba tömörüljünk... csak ídő kérdése, míg ez beigazolódik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Csak amíg itt fizetni kell, és ott nem, addig ez első blikkre így nem egyszerű nekünk.. :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 De nem szabad itt leragadni. Fel kellene fogni, hogy MO-n élünk és nem külhonban.... 1ségben kellene lenni, de ez nagyon nyügvenyelősen mejen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts