Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Elnézés ismét Albert, hogy megint csak hülye kérdést tudtam felrakni. Látom akármikor kérdezek valamit arra a válasz hogy hülyeséget kérdezek és amúgyis f.sz vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Elnézés ismét Albert, hogy megint csak hülye kérdést tudtam felrakni. Látom akármikor kérdezek valamit arra a válasz hogy hülyeséget kérdezek és amúgyis f.sz vagyok. Ez tényleg hülye kérdés volt...Egyébként az utolsó faház és a sátrak között kb 1 percnyi séta sincs.......Viszont az elő faháztól lehet vagy 4 perc..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Elnézés ismét Albert, hogy megint csak hülye kérdést tudtam felrakni. Látom akármikor kérdezek valamit arra a válasz hogy hülyeséget kérdezek és amúgyis f.sz vagyok. Ez így van. Kérdésedre válaszolva azt találtam ki hogy bringával megyek át szárszóra. Az nekem egy köpés. Amúgy lehet lesznek olyanok akik a felkelő nap árnyékára állítják be a kocsijukat és abban alszanak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Lanti a faház mivel nem sok van így hamar elfogy, és mivel elég hamar letelepedik a nép a rendezvényektől nem messze a sátrakkal így lehet gyalogolni ha arról van szó, hogy később érkezel és már nem te választod melyikbe szeretnél menni. Ráadásul nem azért megyek autóval hogy azt lerakjam a kemping egyik felébe a háznál és a másik felében legyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Ez tényleg hülye kérdés volt...Egyébként az utolsó faház és a sátrak között kb 1 percnyi séta sincs.......Viszont az elő faháztól lehet vagy 4 perc..... :D Ez pl Píístának kemény fizikai kényszert jelent. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Ez pl Píístának kemény fizikai kényszert jelent. :D Ő úgy is guruló szállodával közlekedik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Lanti a faház mivel nem sok van így hamar elfogy, és mivel elég hamar letelepedik a nép a rendezvényektől nem messze a sátrakkal így lehet gyalogolni ha arról van szó, hogy később érkezel és már nem te választod melyikbe szeretnél menni. Ráadásul nem azért megyek autóval hogy azt lerakjam a kemping egyik felébe a háznál és a másik felében legyek. Kicsit gondolj asszonyra is,és akkor megvan a helyes döntés...Foglalj faházat.....A kocsidat már mindenki látta :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 A kocsidat már mindenki látta :P :D Igen és eddig még mindenki szerint ronda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Cáfolom! a Programozók biztos nem! :P :D :D sőt a (ex-)World of Warcraft játékosok sem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Nekem a sátorral semmi gondom nem volt két éve, szerencsére jó idő lett. Most béreltem egy "villát" mert szerintem a tisztálkodás, kábelfektetés korrektebb ífy mint a közös nyomkodós zuhanyzóban. Jobban is szeretek asztalnál enni mint a hangyákkal. Amúgy meg árban nem sok különbség van és a praktikusség annyit megér. Tavaly azért nem mentem mert nem szeretem Abátszalókot és nekem nem nagyon gyere be, főleg amiót az újmagyarok elfoglalták. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Nekem a sátorral semmi gondom nem volt két éve, szerencsére jó idő lett. Most béreltem egy "villát" mert szerintem a tisztálkodás, kábelfektetés korrektebb ífy mint a közös nyomkodós zuhanyzóban. Jobban is szeretek asztalnál enni mint a hangyákkal. Amúgy meg árban nem sok különbség van és a praktikusség annyit megér. Tavaly azért nem mentem mert szeretem Abátszalókot és nekem nem nagyon gyere be, főleg amiót az újmagyarok elfoglalták. :D Erről van szó! 2500 Ft/fő/éj egy szoba! Toom, hogy nem ide kellene írnom ezért bocs az off-ért: Két éve észrevettem, hogy voltak olyan emberkék, azzal dicsekedtek, hogy nem fizettek semmit, de azért estére felpattintottak egy sátrat. nem toom megoldható lenne e nyakbaakasztó kártyával aki mindegyik napra jön, aki pedig egy napra annak meg ugyanúgy kártya madzaggal, ami olcsóbb. :P 2 dolog: 1., Karszalag lesz meg biztonsági ember. Ezt mondták a szervezők 2., Ha idén is látsz ilyet akkor kollektíve fejberugdossuk az ilyen köcsögöket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Erről van szó! 2500 Ft/fő/éj egy szoba! 2 dolog: 1., Karszalag lesz meg biztonsági ember. Ezt mondták a szervezők 2., Ha idén is látsz ilyet akkor kollektíve fejberugdossuk az ilyen köcsögöket :D Ilyentéren én is harapós vagyok akit rajtakpunk , az ku.va isten hogy infuzión kapja a bablevest! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Erről van szó! 2500 Ft/fő/éj egy szoba! 2 dolog: 1., Karszalag lesz meg biztonsági ember. Ezt mondták a szervezők 2., Ha idén is látsz ilyet akkor kollektíve fejberugdossuk az ilyen köcsögöket :D Azért töröltem a hozzászólást, mert azóta észrevettem a szállásfoglalás topicban, hogy karszalag lesz, nagyon jó ötlet, eszembe se jutott, de ez tényleg király így :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Redi! Ha még nem raktad fel a powercup-t, megtudnád nekem mérni milyen a magassága? Előre is köcce :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Redi! Ha még nem raktad fel a powercup-t, megtudnád nekem mérni milyen a magassága? Előre is köcce :D Miből gondolod hogy úgy meg tudja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Miből gondolod hogy úgy meg tudja? :D Csak mert ha még a számítógép közelébe van és eléri akkor, lehet megméri, ha már felrakta, lehet lusta lesz rá :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Nem szép, de legalább lassú... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 gsioldalon a GM webtv nem új ablakban nyílik meg. Vagy ez direkt? :D Csak gondoltam jelzem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 gsioldalon a GM webtv nem új ablakban nyílik meg. Vagy ez direkt? :P Csak gondoltam jelzem. ;) B) B) :D nálam külön ablakban nyílik! Lehet vírusod van! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 ;) B) B) nálam külön ablakban nyílik! Lehet vírusod van! :D :D k*ccs*g... átírtad sunyiba. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 k*ccs*g... átírtad sunyiba. :D :D :D :P ;) kössz hogy szóltál csak egy parancs hiányzott B) de amúgy nem akartam különablakot! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 :D :D :P kössz hogy szóltál csak egy parancs hiányzott ;) de amúgy nem akartam különablakot! B) :D Szerintem jobb úgy... Ha valaki csak rá akar nézni vagy nem tudja hogy mi az és rákattol ( mint előbb én ) akkor nehogymá újra kelljen gépelni az olda címét vagy 50visszát kelljen nyomni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Jaja igazad van az olyat én is utálom :D Lanti jólenne ha fölvennéd a tamagocsid!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Elvileg én is felnézek Lacházára, de ez még nem biztos. Időjárás és esti program függő még a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Jeee na vettem a vakerán egy légszűrőházat 3500 pézé! :D A héten még bele teszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts