redline Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Szombaton ki jön Lacházára??? Tom jön velem, ez eddig bizti...még valaki? :D nálam is be van tervezve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Szombaton ki jön Lacházára??? Tom jön velem, ez eddig bizti...még valaki? :D én ott leszek lacházától 5km -re de sajna nem tudok elszabadulni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 én ott leszek lacházától 5km -re de sajna nem tudok elszabadulni :D Tökölön a sitten??? :P ;) B) vagy annál azért keményebb??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Tökölön a sitten??? :P ;) B) vagy annál azért keményebb??? :D néha meglátogatom a tesókákat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Tényleg a BW szállás hogy lesz? Az árakat tudom csak hogy a házak messze vannak a sátraktól és azért az úgy nem olyan jo buli. Ki mibe lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Tényleg a BW szállás hogy lesz? Az árakat tudom csak hogy a házak messze vannak a sátraktól és azért az úgy nem olyan jo buli. Ki mibe lesz? úgy emlékszem, hogy neked külön almádiba van foglalva hely... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Ki mibe lesz? én a superman-es pólómban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Tényleg a BW szállás hogy lesz? Az árakat tudom csak hogy a házak messze vannak a sátraktól és azért az úgy nem olyan jo buli. messze? 3-4 perc volt kb gyalog, tehát részegen kocsival hajnalban 20 perc alatt értem oda :D Ki mibe lesz? Azt te sem gondolod, hogy én idén még1x sátrazok :D faház, kényelem, különwc :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Ki mibe lesz? Isszonyatjó hangulatban leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Isszonyatjó hangulatban leszek :D maratoni party-alvás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 messze? 3-4 perc volt kb gyalog, tehát részegen kocsival hajnalban 20 perc alatt értem oda :D Azt te sem gondolod, hogy én idén még1x sátrazok :D faház, kényelem, különwc :P Szintén zenész , mert nemsátrazok! :D Ittasan meg nemvezetünk ezért most 1 hétig kukoricán fogsz térdelni! ;) B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 hát én inkább sátrazok ha 30 ismerősből 25 sátrazik. A messzit úgy értettem hogy álltalában egy helyen gyülnek össze az emberek. Tavaly tök véletlen a mi házunk előtt már amennyire emléxem, de oda ki volt rakva az opel tábla :D Tavaly előtt meg szintén sokan (akkor mondjuk még főleg kadettosokat ismertem még) a mi sátrunknál gyültünk össze, de a sátrak közel telepíthetők egymáshoz, míg a faházat nem tudom közelebb húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 míg a faházat nem tudom közelebb húzni. gyúúúrjáááááá öcséééééééém... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Mekkkkora geccccccccccccccccccci :D Hogy a debla üljön a jakuzzidba :D ;) B) egyébként nincs veszve semmi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 gyúúúrjáááááá öcséééééééém... :D :P ;) jóvan látom értelmesen senki sem válaszol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 jóvan látom értelmesen senki sem válaszol :D Mit vársz??? Mivel egy ilyen hatalmas volumenű problémát vettél fel, szerintem azóta mindenki a gépét próbálja újra bootolni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 jóvan látom értelmesen senki sem válaszol :D mondjuk a kérdés is eléggé elgondolkodtató... Mivel én nem voltam ott még sose, igy nem tudom milyen a hely... viszont nem elég ott gondolkodni, hogy hogyan tud mindenki a sátrad elé telepedni? ;) B) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Valaki készül szívóágra kerülni...már előre sajnálom... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 jóvan látom értelmesen senki sem válaszol :D Mert ez kb olyan kérdés mint az EZEN oldalon találhatók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Mert ez kb olyan kérdés mint az EZEN oldalon találhatók. Kéééész ennél a mondatnál fel is adtam... :D :D :P "A harmadik alkalom az optimális. Akkor randi után felmentek hozzád, előkerül a blinics, az .nál intruder 2000, meg a f.szkorbács, és ha törik ha szakad, ott valaki meg lesz b.szva." (direkt kipöttyöztem mert azért mégis...hát... ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Báááááááááz....sírva röhögök.... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 " Van olyan ember aki szüzen hal meg, vagyis soha nem szexel életében?" Igen. Programozók és World of Warcraft játékosok. :D :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 " Van olyan ember aki szüzen hal meg, vagyis soha nem szexel életében?" Igen. Programozók és World of Warcraft játékosok. :D :D :P ;) B) COD2 játékosokkal bővíteném a sort B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 " Van olyan ember aki szüzen hal meg, vagyis soha nem szexel életében?" Igen. Programozók és World of Warcraft játékosok. :D :D :P ;) B) Cáfolom! a Programozók biztos nem! :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 COD2 játékosokkal bővíteném a sort :D :D :P ;) simán beleférnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts