Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Budapest minden részéről vannak, de pont Budaörsről senki :P

Tűrhetetlen ez a hiányosság a cégnél, panaszt teszek a fogyasztóvédelemnél... :D :D

Elküldve

Szerintem felesleges a saját magad által feltölthető kép meg regisztrációs felület. Ez tényleg nem sz@rvájling. Vagyunk huszan, ha valaki változtat és méltó arra hogy felkerüljön, küld az adminnak egy mailt és kész.

Lacee, ki a legszebb?

Mekkkkora geccccccccccccccccccci :D

Elküldve
Melyik Lacee csaja??? Legalább tudom majd, hogy kit büntetek amikor Lacika focin kapja a mogyoróslasztit... :D :D :P

Az elől álló sárgapólós, a középen lévő zöldsálas, és a leghátsó farmeres feketepólós is mindmind.

Elküldve
ezt tapasztalatból tudod? :D

tényleg, mióta bezárták a pszichiátriai intézetet, többet lógsz a lurdynál is... ;) :D

ugyanmár sokkal többet vagyok kint mint te, téged még mindíg többet tartanak bent ezekszerint :P

Elküldve

Hétvégén pályán kaptam egy akkora sziklát a szélvédőbe hogy azt hittem cserés lesz, de vasárnap mikor hazaértünk megcsináltattam. Sajna látszik így is a nyoma de marad a szélvédő amíg nem az a legfontosabb dolog.

Elküldve
ugyanmár sokkal többet vagyok kint mint te, téged még mindíg többet tartanak bent ezekszerint ;)

Ja, mert én vagyok a főorvos :D

Legalábbis a hangok a fejemben ezt mondják :D :P

Elküldve
Vagy azt hitte az APEH....de az úgy is szám nélkül hív... :D :D

Olyat alapból fel sem veszek. Ha pedig idegen szám, akkor hagyom kicsöngeni, Startlap, telefonkönyv, aztán ha látom, hogy kicsoda, meg honnan, akkor visszahívom (vagy nem).

Elküldve
Vagy azt hitte az APEH....de az úgy is szám nélkül hív... :D :D

Tudom már miért rezzen össze mindig, ha lát közeledni egy fekete autót... :P

Elküldve
Egészségedre...de akkor most igen vagy nem?? :D :P

y

@Lanti: még nem is néztem, ritkán járok az autó azon területe felé.....olyan ez mint a motortér :D

Elküldve
y

@Lanti: még nem is néztem, ritkán járok az autó azon területe felé.....olyan ez mint a motortér :D

akkor csüt szétkapjuk a gépet.... mocitérröl lenne mit mutogatnom :D :P ;) de jobb a békesség B) B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.