coupe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 c*rstyl*ng.h* :D Reményeim szerint aktívabbak lennének a meglévő tagok..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Reményeim szerint aktívabbak lennének a meglévő tagok..... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Reményeim szerint aktívabbak lennének a meglévő tagok..... Csak vicc vót... :P Zsírozás meg retkezés is legyeeeeeeen!!!! LÉÉÉÉÉGYSZIIIII!!! :D Bájdövéj jó 5let. De szerintem ahhoz egy olyan portált kéne csinálni ahova mindenki regel egy felhasználónével és ott tud garázdálkodni ( adatlapját kitölteni, autójáról írni, képeket feltenni, commentelni ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Bájdövéj jó 5let. De szerintem ahhoz egy olyan portált kéne csinálni ahova mindenki regel egy felhasználónével és ott tud garázdálkodni ( adatlapját kitölteni, autójáról írni, képeket feltenni, commentelni ) :D Pont így gondoltam...... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Pont így gondoltam...... ;) :P Na hát az nem kis munka... Bár ha valami inygenes portált rendszert felhasznál Xray alapnak viszonylag könnyen megoldható. Mondjuk én annyira nem vágom eztet. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Na hát az nem kis munka... Bár ha valami inygenes portált rendszert felhasznál Xray alapnak viszonylag könnyen megoldható. Mondjuk én annyira nem vágom eztet. :D :D Úgy is mindig unatkozik...itt a lehetőség, hogy alkosson... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Úgy is mindig unatkozik...itt a lehetőség, hogy alkosson... :D :P Ja, mióta elkezdett megint webszerkeszteni kevesebb a "HSZ/nap". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Mivan mivan ?? :D Az a portál tökéletesen megfelel már most az elvárásoknak attól függően hogy nincs kitéve az hogy regisztráció! :D Amit akartok kisúlyból kirázza! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Egyébként most torrentoldalt is programozok! Megy a piacra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Mivan mivan ?? :P Az a portál tökéletesen megfelel már most az elvárásoknak attól függően hogy nincs kitéve az hogy regisztráció! :D Amit akartok kisúlyból kirázza! ;) Na akkor feltölt és hagy kezdjuk el felépíteni a saját oldalunkat... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Egyébként most torrentoldalt is programozok! Megy a piacra! :D ejjj... Illegalizálunk illegalizálunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 ejjj... Illegalizálunk illegalizálunk... :D nem nem ... csak kell a mani!!! 30 ezer egy faja oldal leprogizva,,,, ocsóé adom 2-3 oldal és meglessz a lámpára való! :D Fizu az asszonyé meg a gyermeké ,.... a hobbyból hobbyzunk érted :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 nem nem ... csak kell a mani!!! 30 ezer egy faja oldal leprogizva,,,, ocsóé adom 2-3 oldal és meglessz a lámpára való! :D Fizu az asszonyé meg a gyermeké ,.... a hobbyból hobbyzunk érted :P ;) Helyes... Bár lehet hogy mire leprogizod azt a 3oldalt elviszik azt a lampinyont. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Helyes... Bár lehet hogy mire leprogizod azt a 3oldalt elviszik azt a lampinyont. :D Akkó má vehtem a drágábbatr is mert MEGÉRDEMLEM! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Akkó má vehtem a drágábbatr is mert MEGÉRDEMLEM! :D :D :P az arc az arc... ;) Vigyázzá mer a végén nem férsz be a kocsiba. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 az arc az arc... :P Vigyázzá mer a végén nem férsz be a kocsiba. ;) Ígysem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Ígysem :D :D Akkor az asszony vezet Te meg programozol? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Akkor az asszony vezet Te meg programozol? :D jaja bár öcsém.,... olyan lába van amúgy is... jó de MOM:6,1L belőtte a BC-t és mint a tempomat ecsém úgy tartotta! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 jaja bár öcsém.,... olyan lába van amúgy is... jó de MOM:6,1L belőtte a BC-t és mint a tempomat ecsém úgy tartotta! :D :D :P Jó nem mindenki: 1. tiltás, 2. tiltás, 3. tiltás, módszerrel fordul ki az utcából. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Jó nem mindenki: 1. tiltás, 2. tiltás, 3. tiltás, módszerrel fordul ki az utcából. :D Énsem vagyok ilyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Énsem vagyok ilyen :D Szerencsére én sem... Bár múltkor haverom barátnője leb*szott mert állítólag kiszedtem a füvet előlük amikor elindultam... Eső, No kipörgésgátló és tolatva kell kiállni egy lejtős füves részről... Mondom én kérek elnézést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Szerencsére én sem... Bár múltkor haverom barátnője leb*szott mert állítólag kiszedtem a füvet előlük amikor elindultam... Eső, No kipörgésgátló és tolatva kell kiállni egy lejtős füves részről... Mondom én kérek elnézést. :D mond neki hogy ez autó és már alapjáraton is nagy a nyomaték! :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 mond neki hogy ez autó és már alapjáraton is nagy a nyomaték! :D :P ;) hája... nekik kétütemű varesz van... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Megkéne sétáltatnom a kocsim , had lássanak a Paksiak is jó autót! :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts